[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben[/ı]