• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!

Ne var ne?
Sen onun avukatımısın

bende aldatıldım öğrendiğimde bunu ona söylememek saklamak pusuya yatmak herkezin harcı değildir
cinsellikten bahsetmiş hazırmıydı acaba böyle bişeye eğer siz değilde ilgili kişi cevap verseydi 2.yorumum bekliyormuydunuz olacaktı ?
Allah Allah

of çok kötü oldum allah yardımcın olsun gerçekten.eğer boşanmayı istemezsen annenlerin duymasını sorun etmezsen evi terket bence.mutlaka gözü korkmalı.seni kaybedebileceğine inanmalı.bu yaptıklarını onun ailesine de duyur rezil et onu bence.inşallah vazgeçer ama genelde tekrarlıyor böyle şeyler canım ya.inşallah çocuğunun hatrına herşey yoluna girer.

Aynen banada çok saçma geliyor artık bu tarz yorumlar..
Başına gelmeyen anlamaz tabiii..
Ahh ahh bi bilseler ki anlatıldığı gibi olmuyor herşey !!

Banamı dıyorsun ufaklık?

Canim olabilecekleri yasamis biri olarak anlatayim.. Esine söylediğinde once siddetle inkar edecek hatta yakin arkadaslari uzerine atacak.. Onun adına yazdım vs senaryosu olacak.. Sen bosanicam dersen aglayip yalvarip en son care kalmayinca siddete basvurabilir.. Sonra seni suclayacak. . Sonuc senin ruhunu yakip yikan esim herseyim dedigin adamin bir pislik oldugunu ogrenip bu aciyla yasamak.. Allahim yardimcin olsun canimm.

of çok kötü oldum allah yardımcın olsun gerçekten.eğer boşanmayı istemezsen annenlerin duymasını sorun etmezsen evi terket bence.mutlaka gözü korkmalı.seni kaybedebileceğine inanmalı.bu yaptıklarını onun ailesine de duyur rezil et onu bence.inşallah vazgeçer ama genelde tekrarlıyor böyle şeyler canım ya.inşallah çocuğunun hatrına herşey yoluna girer.

evi terk etmesin onu evden kovsun...
ikincide, ondan ayrılma bosanma gibi bir düşüncesi varsa bunu uygulamalı.. blof yapmamalı.. kuyruğu dik olmalı..
sırf gözü korksun diye yaparsa ve barışırsa amaan yine affeder düşüncesi hakim olur eşi...

bu gibi durumlarda kimi insan çok sevdiğinden affeder kimiside çok sevdiğinden affedemez ben ikinci gruptayım, çok sevdiğimden affedemem affedip devam etmeyi denesem ne olur: 40 kiloya falan düşerim düşünmekten panik atak alır başını gider lustral falan fayda etmez direk prozac başlarım, her saat her gün her an sevişirken öpüşürken alışveriş yaparken arkadaşlarının yanında ailesinin/ailemin yanında sürekli yüzüne vururum hırsımı çocuğumdan alırım döverim büyük ihtimal çocuğu, eşim telefon kullanamaz nete giremez işyerine sinsi baskınlar düzenlerim gece kalkıp çamaşırlarını daha dikkatli koklarım arkadaşlarını sorguya çekerim telefonunuzdan birini aradımı nete girdimi diye zaten arkadaşlarıyla dışarı çıkması falan hayal olur, insan karşı tarafı %100 tanıyamaz belki ama (ki biz eşimle 11 senedir birlikteyiz ergenlik sivilceli halimizden beri) kendini bilir

Ne var ne?
Sen onun avukatımısın

bende aldatıldım öğrendiğimde bunu ona söylememek saklamak pusuya yatmak herkezin harcı değildir
cinsellikten bahsetmiş hazırmıydı acaba böyle bişeye eğer siz değilde ilgili kişi cevap verseydi 2.yorumum bekliyormuydunuz olacaktı ?
Allah Allah

iyi de pusuya yatmak herkesin harcı degildir yazmıssınız ,konu sahibi zaten günlerce beklememiş ki ,olay daha dün gece yasanmış,olayı ögrendikten sonra atacagı adımdan pişman olmamak icin mantıklı hareket etmek istior, bizden bi çözüm yolu arıyor.herkesin tepkisi farklıdır.

Şu delil topla, avukata git, fake hesap al, suratına fırlat, evden kov, sen cık, dananın evine git senaryolarından sıkılmadınız mı?

Ben cok sıkıldım.

Bu işler böyle yürümüyor.

Nasıl yuruyecekmis şöyle ozaman sineye cekip oturacak mi.kadin eşine bunun hesabini ödetmek istiyor herkes de fikrini belirtiyo sıkıllan varsa okumaz

Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh
Sizz napardınızz çok merak ettimm..
Kadını en çok yaralayan aldatılmaktırr..
Kolay mı yapmak o söyledikleriniziii..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..

Ne var ne?
Sen onun avukatımısın

Allah Allah
Hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
Seninde başına gelmiş, sen belli ki sessiz kalmamışsın o an da öyle gözüküyor..
Herkesin yapısı farklıdır, ve ewde bi çocuk war..
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??

Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh

Kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
Erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek

Suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
Siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..

Ben bu konularda cok ketumum
Bana yasattigini yaşatmadan isin pesini asla birakmazdim.
Ha onun yaptığı kadar alcalmazdim ama o oyle bilirdi.
Sonra da tek celsede bosanirdim.
Cunku bugun yapan yine yapar...

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

cute bazı yorumlarını hayretler içerisinde okuyorum ve çoğu kez ne kadar ağır konuştuğunu düşünüyorumum.ne biliyorsun arkadaşın yatıp sakince uyuduğunu? gece yarısı aklına gelmeyecek birşey öğrenmiş kadın şoka girmiş evde bi çocuk var ve bence sabahı bekleyerek en doğrusunu yapmış.

konu sahibi sakın sahte hesap falan alma böyle basit oyunlara gerek yok.akşam ya da şimdi o yazışmaların kopyasını al ve eşine göster.inkar edemeyecek duruma getir yani.en güzeli bu.

Hemen boşan yapan bir daha yapar sakın yapmıcam etmicem sözlerine inanma. Kızımızda zamanı geldiğinde babasının nasıl biri olduğu öğrenicek dersin bak nasıl içi acıycakkk :57:

iyi de pusuya yatmak herkesin harcı degildir yazmıssınız ,konu sahibi zaten günlerce beklememiş ki ,olay daha dün gece yasanmış,olayı ögrendikten sonra atacagı adımdan pişman olmamak icin mantıklı hareket etmek istior, bizden bi çözüm yolu arıyor.herkesin tepkisi farklıdır.

Hayır bunu ne belirler biliryormusun
Boşanmak istiyormuyum
Boşanmak istemiyormuyum
tamamen bunla alakalı yoksa neyine pişman olabilirki, zaten kadın bunu haketsede haketmesede masum
adam suclu
mantıklı hareketten kasıt ben napmak istiyorum olabilir tabiki

Böyle biseyi ögrendikten sonra bukadar sakin kalan kadinlari (icinizde firtinalar kopuyor farkindayim) yani eslerine patlamayanlara Hayranim ama ayni zamandada anlam veremiyorum... Bide uzancam yanina allah korusun... Intikam falan bos isler... Ona verebilceniz en büyük Ceza sizden mahrum etmektir... Bosanmak en büyük Intikamdir... Ondan sonra görsün anyayi konyayi sizde kendinize yeni bi Hayat kurun... Basima gelmedi allah göstermesinde düsüncesi bile elimi ayagimi titretiyor, ama cok eminim bukadar gizleyemezdim, patlayip sönerdim, sonra herkes kendi hayatina....

Toplantıya girdim çıktım kızlar yorumlarınızı tek tek okuycam...
çalışmak da olmasa evde ne yapardım şimdi diye düşünüyorum

Back
X