- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
eşinin telefonu ya yapabilir diye düşündüm.
avukata gitsin en azındandelilleri sabitlesin
ilerde ne kadar verirse versin elinde bişeyler bulunsun
yok kuzum eşim polis az çok ucundan kıyısından anlatır banada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin telefonu ya yapabilir diye düşündüm.
avukata gitsin en azındandelilleri sabitlesin
ilerde ne kadar verirse versin elinde bişeyler bulunsun
Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!
Aynen banada çok saçma geliyor artık bu tarz yorumlar..
Başına gelmeyen anlamaz tabiii..
Ahh ahh bi bilseler ki anlatıldığı gibi olmuyor herşey !!
of çok kötü oldum allah yardımcın olsun gerçekten.eğer boşanmayı istemezsen annenlerin duymasını sorun etmezsen evi terket bence.mutlaka gözü korkmalı.seni kaybedebileceğine inanmalı.bu yaptıklarını onun ailesine de duyur rezil et onu bence.inşallah vazgeçer ama genelde tekrarlıyor böyle şeyler canım ya.inşallah çocuğunun hatrına herşey yoluna girer.
nasıl bir yorum bu allahaşkına ne yapsaydı kadıncağız öfkeyle kalkan zararla oturur üstelik...
Cute olay cıkarma ballı lokmam![]()
Ne var ne?
Sen onun avukatımısın
bende aldatıldım öğrendiğimde bunu ona söylememek saklamak pusuya yatmak herkezin harcı değildir
cinsellikten bahsetmiş hazırmıydı acaba böyle bişeye eğer siz değilde ilgili kişi cevap verseydi 2.yorumum bekliyormuydunuz olacaktı ?
Allah Allah
Şu delil topla, avukata git, fake hesap al, suratına fırlat, evden kov, sen cık, dananın evine git senaryolarından sıkılmadınız mı?
Ben cok sıkıldım.
Bu işler böyle yürümüyor.
Sizz napardınızz çok merak ettimm..Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh
Hayır ben onun avukatı değilim !!!Ne var ne?
Sen onun avukatımısın
bende aldatıldım öğrendiğimde bunu ona söylememek saklamak pusuya yatmak herkezin harcı değildir
cinsellikten bahsetmiş hazırmıydı acaba böyle bişeye eğer siz değilde ilgili kişi cevap verseydi 2.yorumum bekliyormuydunuz olacaktı ?
Allah Allah
Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum.Ama inanki senin durumunda olan ve daha beter olan okadar insan varki. Erkeğin tabiatı bu biz kendimiz gibi sanıyoruz yapmaz sanıyoruz ama öyle değil işte insanlar bu zamnda babalarına dahi güvenemiyorki el oğluna nasıl güvenilsin.Evde temiz eşi varken o pis insan da demiyeceğim hakaret olur görüşüyorlar.Çoğu erkek bunu yapıyor amma eşlerin haberi var amma yok.Tek tük istisna onlarda içlerinde gerçekten Allah korkusu olanlar.Sen sakin düşüneceksin canım yuva kurmak kolay değil hele yıkmak.Eşin tabikide çok haksız bunu ona söyleyeceksin kızdığını belli ediceksin ama kestirip atma boşanmayı düşünme bence.Eşini geri kazanacaksın senin değerini anlatacaksın öğreteceksin.Pişman olacak eşin ama bunu boşanmayla yapma çocukların için çok büyük yıkım olur.Televizyonda okadar kadınlar bas bas bağırıyor anlatıyorlar ilişki uzmanlarından aldatılanlar bile aynı şeyleri söylüyorlar.Doktorundan tut avukatına bunları yaşayan çok insan var.Eşin sana da ilgiliymiş.Demekki sana sevgisi bitmiş değil bence mücadele et canım.Rabbim yardım edecektir inşaAllahh
Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz
iyi de pusuya yatmak herkesin harcı degildir yazmıssınız ,konu sahibi zaten günlerce beklememiş ki ,olay daha dün gece yasanmış,olayı ögrendikten sonra atacagı adımdan pişman olmamak icin mantıklı hareket etmek istior, bizden bi çözüm yolu arıyor.herkesin tepkisi farklıdır.