• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öldürmek istiyorum onu...

Şaka olmasını istedim bu konunun ya :( Vicdansız :47:
Bir de sona yazmışsın ya benimki yaptıysa hepsi yapar
Ah melek görünümlü adi erkekler
Boşayacaksın bu adamı değil mi ne olur boşayacağım de :120:
Bir de pişkin pişkin aptal kadın eşim yapmaz der yazmış ya
Benim bile öldüresim geldi burdan :47:

ne yapmayı düşünüyorsun ?
Gerçekten neden bu suskunluğun ?
Okuduğun an telefonu kıracaktın kafasında şimdi olay soğuyor .

yağmur önce karar vermen lazım
ne zaman karar verirsin o sana kalmaış tabi ama

cidden boşanıcam diyosan bile
dediğim gibi çocuğunu alıp evden gitmeyi düşünme
otur evinde, kilidini değiş onu eve alma
kabahatli olan o
bi bilsem napacagımı bildiğim tek şey igreniyorum ve artık hayatımda istemiyorum akşam olucak nolucaksa protokol çıktısı alıp koyucam önüne artık sevgilinle arnızdan çekiliyorum onada hayal kurdutma bekarım falan dedinse ben yokum diyim kovucam evden sonrda artık ailelere anlatırım.şu anki fikrrim bu yani halada bilemiyorum
yagmurr :53:
Kıyamam ya .. Suan kı ruh halını dusundukce ben daha kotu oluyorum.
Sakın ve mantıklı davranman lazım bıtanem .
Elıne somut bı kanıt alıncaya kadar sukunetını koruman lazım aksı takdırde dıbıne kadar ınkar edıcektır hanı su benım degıl ark hesabı zırvalıklarını bile denicektir.
Hemen o malum sıteye uye olup onunla baglantıya gırmenlazım ama profosyonelce yapıp caktırmamalısın nasılsa nıckını bılıyosun..

Suc ustu yapmalısın ... Cok zor ssenin için ama sabırlı ve mantıklı davranmalısın bitanem :14: Cok uzuldum ya aglıcam sımdı sınırımden ...

Hayvan herif !!!
canım benim saol
beni düşün bide ama aglamadım biliyormusun doldum doldum aglayamadım degems göz yaşıma
kızıma üzülüyorum ya
herşey okadar normaldiki o kadar güzeldiki

şimdi aramalı herşeyi öğrendiğini benden kork diyip kapatmalısn...işyerindeyken soğuk terler boşaltsın sana uzak şuan mimik yapamayacak açıklama yapamayacak aksamı iple çekecek saatler geçmeyecek aklına milyon şey gelecek kuracak kuracak kuracak ...

Hepimiz bir kez tükürsek yüzüne kk olarak boğarız bu adamı :ssz:

Sizz napardınızz çok merak ettimm..
Kadını en çok yaralayan aldatılmaktırr..
Kolay mı yapmak o söyledikleriniziii..
Bir kere en büyük yalanını affediyorsa bi kadın (aldatma) tamam artık gerisi gelirr onunn..

Hayır ben onun avukatı değilim !!!
Herkesin yapısı farklı, o an öfkelenipp lanet olsun sana diyip her yeri kırıp dökseydi ozaman nasıl yorum yapacaktın merak ettim ??
Seninde başına gelmiş, sen belli ki sessiz kalmamışsın o an da öyle gözüküyor..
Herkesin yapısı farklıdır, ve ewde bi çocuk war..
O anın şokuyla sessiz kalması çok normal onu diyorumm bennn kapişş ??

Kusura bakmayın ama bu bana çok saçma geliyo
Erkeğin tabiatı bu, eşini tekrar kazanmalısın ne demek

Suçlu olan adam, hala tekrar kazanmak için özveride bulunması gereken kadın mı yani
Siz bi kadın olarak böyle düşünüyosanız pes..

Sen yaşadınmı bunlarıda konuşabiliyorsun öyle basit değil güzelim sizin dediğiniz gibi ben yaşadım hem kendi ailemde hem kendi çevremde hemde ilişkimde.Ben Trabzonda yaşıyorum haftasonu buraya çevre illlerden akın akın geliyor erkekler ne için malum meşhur yabancı kadınlar.Bu olaylardan okadar dağılan aileler varki.Adamlar sürekli ev alıyor inşaat gelişiyor neden biliyormusunuz eşlerinin haberi olmadan 2 ev alıyorlar 2. hanımlarına neler neler var karılarının ruhu duymuyor.Birde sefalet çekenler var.Benim 2 halam boşandı biri öğretmen diğeri avukat ikiside baya kariyer sahibidir işlerinde ikiside boşandığına pişman boşanma sebepleri aldatılma neden pişmanlar biliyormusun.Orta yaşlara gelince eş arıyorsun dost arkadaş arıyorsun yanlız kalıyorsun evin bomboş annen baban yaşlanıcak ve yanlız kalacaksın.keşke elimden geleni yapsaydım diyorsun.Çocukları kim ister evlensin annesi başkasıyla.Benim kendi babam milyarlar yedirdi ben 23 yaşımdayım annem güzel bir kadındır şuan 41 yaşında hemen hemen 30 yaşından beri dul gibi sayılır ve benim babam konuşma duyma engelli olduğu halde biz sefillik çektiğimiz halde bu kadınlara paraları yedirdi ben deyim 100 siz deyin 150 bin böyle olmasına karşın ben yada erkek kardeşim annemin başka brisiyle evlenmesini asla kabullenmezdik.Hadi evlendi diyelim kız erkek çocuklarına dahi tecavuz duyuyoruz kız çocuğunu nasıl kime güvenipte yanlız bırakabilecek eşiyle vs.Herşeyi etraflıca düşünmek lazım. Kaldıki dışarıda kurt gibi kadınlar varr pusuda bekliyorlar eşlerinden soğusalarda gelseler diyolar dünya sizin baktığınız gibi basit değill yaşayan bilir ancak

[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben
[/ı]

yazıklar olsun cok afedersınız rezillll herifff...
senın adınada çok üzüldüm.bence kendını kullandırtma ayrıl bıtsın.kafan rahat etsın, o pislikte napıyosa yapsın..Allah ından bulsun:47::47::47::47::47:

yağmur önce karar vermen lazım
ne zaman karar verirsin o sana kalmaış tabi ama

cidden boşanıcam diyosan bile
dediğim gibi çocuğunu alıp evden gitmeyi düşünme
otur evinde, kilidini değiş onu eve alma
kabahatli olan o

canım hep eşinin akrabalarının oturduğu binada oturuyor
kv çok yakın

bence annesıne yakın tutsun bir evv gitsinnnnn

durmasın orda

şimdi aramalı herşeyi öğrendiğini benden kork diyip kapatmalısn...işyerindeyken soğuk terler boşaltsın sana uzak şuan mimik yapamayacak açıklama yapamayacak aksamı iple çekecek saatler geçmeyecek aklına milyon şey gelecek kuracak kuracak kuracak ...

Ve bırsuru kılıf uyduracak aksama kadar var olan delilleri yok edecek .. Hayır hayır olmaz canım .. Mantıklı bı yol degıl bence bu..
En son vurusu boyle yapabılır ama suan elde bısey yok .. Inkar edıcek adam bu belli bisey ..

Ya yine aradı sen bana neden soguksun bakıyım herşey yolunda güzelken neden böle imalı konuşuyorsun dedi
bende herşey yolunda bişi yok korktuğun bişimi var ki böle ısrarla soruyorsun dedim
ne korkcam aşkım ne olcak dedi panikledi ama
bende kapatıorum dedim kapattık

neyden emin olmak istiyosun bu işin reele dökülüp dökülmediğinden mi, fiziksel bişey oldu mu yoksa sanalda mı kaldı diye mi merak ediyosun

Bu kadarını yapan adam üstelik çiçek filanda gönderiliyor ve akrabalarla organize şekilde

belki o kadınlarda olmasada mutlaka dışarda bir yerde para karşılığı yapmıştır tabiki bunu

yapamadım
dondum kaldım mideme vurdu direk
kıvrandım uyuyuncada iyice baktım teline ama facesi kaplıydı sevgili oldugu kıdan baktım ondada bişi bulamadım
ya evladım evde uyurken nasıl bagırıp çagırıyım
şimdi sadece arayıp saydırıyımmı herşeyi yoksa iyice emin olup damı hareket ediyim onu soruyorum size

yağmur okudum tüm sayfaları ve şoklardayım inan
ela geldi aklıma sen geldin rabbim sana güç kuvvet versin evladın için

Vallahi bende bir kuruş nafaka almadım , tazminat kazandım onuda almadım üstelik çekişmeli davadan sonra anlaşmalıya dönünce oldu bu
o dönemde ben yeni doğum yapmış sezeryan göbeğim ve oğlumla ugraşırken tamda o anda öğrendim ihanete ugradığımı hemde 3 sene boyunca ceşitli kadınlarla olmuş
basbas bağrıyordu kendi hayatımı yaşıyacağım kendime yeniden hayat kuracağım
şimdilerde yeni bir hayat kurdumu kurmadımı bilinmez ama o 30 yaşlarını yaşarken ben hala 26 yaşında taş gibiyim , evliyim , mutluyum
vermekte sıkıntı çektiği herşey bende mevcut çok şükür ben iyiyim

Aynen ben de fiziksel ve ruhsal tas gibiyim .İkinci kez aşık oldum evlendim .Bakımlıyım,sporumu diyetimi yaparım her zaman eskiden de öyleydim .Yıkılmadım .O ise cocukları almaya geldiğinde görüyorum çöktü,aşırı kilo aldı,saçlar bembeyaz yüz kırışık yaşından on yaş yaşlı duruyor..Ha bu arada beni aldattığı kız ise aynı iş yerindeydik,bız boşanınca bunu terketti ve başkasıyla evlendi .Anlıyacağınız olan bu zavallıya oldu :52:

çok ilginç ya benim eşimde bana çok düşkündür ama aksam ağrıdan ölsem sabah arayıpta nasılsın aşkım demez...1,5 yıllık evliyim demedide yanındayken çok ilgilenir sağolsun ama gun içinde hiç arayp hal hatır sormaz hele telefonda seni seviyorum hiç demez...gerçekten birde böyle üstüne düşen bir adamdan bunları görmek çok gıcık yaaaaaaaaaaaaaaa offffffff

ah canım o an insanın aklına mı gelirrrrrrrrrr

Ben de aldatıldım. Biliyorum insan o an ne yapacağını bilemiyor. İşin garip tarafı aldatan kadın da nasıl utanmaz oluyor bir bilseniz, sanırsın o karısı sen aldattığı kadın...

Ya yine aradı sen bana neden soguksun bakıyım herşey yolunda güzelken neden böle imalı konuşuyorsun dedi
bende herşey yolunda bişi yok korktuğun bişimi var ki böle ısrarla soruyorsun dedim

Allahım sen sabır wer...
Yağmur sen ne kadar güçlüsün öyle..
Akşam ne yapmayı düşünüyorsun peki..
Kızının yanında konuşmayı düşünme ama
:5:

yağmur okudum tüm sayfaları ve şoklardayım inan
ela geldi aklıma sen geldin rabbim sana güç kuvvet versin evladın için
genic çok kötüyüm keşke biriniz yanımda olsaydınız kimseye anlatamadım söleyemdim öle doluyumki bir omuzda saatlerce aglasam geçmez içimdeki yangın

Sen yaşadınmı bunlarıda konuşabiliyorsun öyle basit değil güzelim sizin dediğiniz gibi ben yaşadım hem kendi ailemde hem kendi çevremde hemde ilişkimde.Ben Trabzonda yaşıyorum haftasonu buraya çevre illlerden akın akın geliyor erkekler ne için malum meşhur yabancı kadınlar.Bu olaylardan okadar dağılan aileler varki.Adamlar sürekli ev alıyor inşaat gelişiyor neden biliyormusunuz eşlerinin haberi olmadan 2 ev alıyorlar 2. hanımlarına neler neler var karılarının ruhu duymuyor.Birde sefalet çekenler var.Benim 2 halam boşandı biri öğretmen diğeri avukat ikiside baya kariyer sahibidir işlerinde ikiside boşandığına pişman boşanma sebepleri aldatılma neden pişmanlar biliyormusun.Orta yaşlara gelince eş arıyorsun dost arkadaş arıyorsun yanlız kalıyorsun evin bomboş annen baban yaşlanıcak ve yanlız kalacaksın.keşke elimden geleni yapsaydım diyorsun.Çocukları kim ister evlensin annesi başkasıyla.Benim kendi babam milyarlar yedirdi ben 23 yaşımdayım annem güzel bir kadındır şuan 41 yaşında hemen hemen 30 yaşından beri dul gibi sayılır ve benim babam konuşma duyma engelli olduğu halde biz sefillik çektiğimiz halde bu kadınlara paraları yedirdi ben deyim 100 siz deyin 150 bin böyle olmasına karşın ben yada erkek kardeşim annemin başka brisiyle evlenmesini asla kabullenmezdik.Hadi evlendi diyelim kız erkek çocuklarına dahi tecavuz duyuyoruz kız çocuğunu nasıl kime güvenipte yanlız bırakabilecek eşiyle vs.Herşeyi etraflıca düşünmek lazım. Kaldıki dışarıda kurt gibi kadınlar varr pusuda bekliyorlar eşlerinden soğusalarda gelseler diyolar dünya sizin baktığınız gibi basit değill yaşayan bilir ancak

Sizin her mesajınızda kadınları yerme suçlama var
Az önce konu sahibine de kocanı tekrar kazanmalısın diyodunuz da, suçlu olan eş farkında mısınız
Burda da babanız veya diğer kişiler aldatmış, siz hala dışarda kurt gibi kadınlar var diyosunuz
Herkes için var bunlar, kurt gibi erkeklerde vardı annen niye aldatmadı madem ?
Demek ki sorun dışardakiler değil, insanın namusu şerefi karakteri ile alakalı

Yani asıl hayata basit bakan sizsiniz

Şuan kafasını bulandırdın..delilleri ortadan kaldırmadan hemen görüntülerini al

Back
X