oleanderın yeni gelin eviii...

tvyi sabitledikten sonra bana da öyle geldi zaten... neyse biraz böyle kullanalım da sonra dediğin gibi bi şey ayarlamak lazım.

Canım nacizane alternatif benden...
Hemen hemen her tarzdan eklemeye çalıştım ama en güzel en alttaki olur gibi değerlendir istersen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1407573071812.webp
    3 KB · Görüntüleme: 161
  • $1407573094478.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 174
  • $1407573108840.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 173
  • $1407573123061.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 152
  • $1407573138326.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 152
  • $1407573151788.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 170
çok ama çok beğendim canım evinde mutlulukla huzurla otur inşallah salon ve yatak odasındaki renk seçimlerimiz hemen hemen aynı bende aydınlık ferah bir evim olsun istedim. salonundaki avizelere benzer koçtaş da görmüştüm bnde almayı düşünüyorum sen nerden aldın acaba merak ettim:) yatak odası için bende aynı tarzda abajur ve avize baktım:) oturma odandaki koltuklarına bayıldım tek eksik diğer arkadaşların da söylediği gibi tv nin altına koltuklarının ahşap ayak renklerinde şöyle birşey alabilirsin bnce. güle güle otur evinde

[QUOutsa, post: 36446650, member: 570243"]evinizi çok beğendim tatlım
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin[/QUOTE]
Cok tesekkurler. ... insallah hepimiz

eviniz çok güzel mutluluklar diliyorum. oturma grubunuzun markasını öğrenebilir miyim? hem çok büyük değil hem de yatak oluyormuş ilgimi çekti.

: 36449819, member: 85352"]eviniz çok güzel mutluluklar diliyorum. oturma grubunuzun markasını öğrenebilir miyim? hem çok büyük değil hem de yatak oluyormuş ilgimi çekti.[/QUOTE]
Tabiii... ben inegol mobilya satan bi yerden almıştım. Markasini bilmiyorum. Ama berk mobilyanin sitesinde var. Orda bulabilirsinuz...

[QUOTEnay143, post: 36449897, member: 487572"]canım çok güzel olmuş evin güle güle oturun özellikle yatak odana bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba ?[/QUOTE]
Coook tesekkurler; ))ankara sitelerden aldim.

TE="busraliaras, post: 36450064, member: 549763"]Raflarla mumlarla faln süsleme yapabilirsiniz canım yaa ünite şart degil...
Bu hali çok çıplak. ...
Yapı marketlerden falan güzel geniş bir raf al asimetrik şekilde faln altli üstlü sabitle duvara tamam istediğin gibi de süsle
Genel olarak ev çok güzel...
Cook beğendim...
Ama önemli olan huzurla oturabilmek Allah huzurunuzu bozmasin...musssmuutlu olun inş...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Tesekkurler:)) oraya bi sey yapsam iyi olcak heralde...

nrhs, post: 36450071, member: 459280"]eviniz çok güzel güle güle oturun danteller ayrı bir hava katmış evinize bende kullanıyorum evimde dantel :)[/QUOTE]
eviniz çok güzel güle güle oturun danteller ayrı bir hava katmış evinize bende kullanıyorum evimde dantel :)
soyledigim gibi... benim de baya gozum alisti. Sevdim

Avizeleri de ankara sitelerden aldim bu arada cok tesekkurler. ...

Coooookk tesekkur ederim begeniniz icin:))) Gozume o kadar takilmamisti... veya o kadar onemsememistim. Ama bu kadar yorum gelince baya tirmalamaya basladi gozumu. Dugun gecsin ilk alacagim esya tv sehpası olcak:)))

Çok güzel olmuş herşey harika maaşâllah canım.O eski dediğin halılardan artık kalmadı süpürüp silmesi çok kolay kullanışlı oluyor o yüzden ilerde çocuk olunca oturma odana bile koyabilirsin.Hem rengi uyar hem lekegöstermez.Ayrıca dantele ve büyüklere saygı göstermenide takdir ettim doğrusu.Yatak odana bayildim ama bende biraz renk gerekir diye düşündüm .salonunda çok güzel renkler göz yormuyor.güle güle sağlıkla oturun canım .

Yatak odanızı pek beğendiğim söylenemez ama diğerleri pörfekkkkkkttttt çok güzellerrr tüü tüüüü :)

güle güle oturun,eviniz çok güzel..salonlarımızın yerleşimi çok benziyor ancak ben masayı enlemesine değil boylamasına koydum daha güzel oldu..bende avangart istememiştim ama avangart aldım şu anda da hoşuma gitmiyor değil Allahu teala yuvanızda mutluluk versin inşaallah:)

her bişeyin çok güzel ve enteresan.....
güle güle kullanın inşaallah.
kanepelerini çok beğendim, rengi çok hoş.

mobilyalarını çok beğendm bende bu tarz aldım mobilyalarımı yatak odamda country çok sevdim yatak odamı :)
özellkle otrma odanın renkleri modeli çok hoş huzurla kullan canm..

Yatak odanızı pek beğendiğim söylenemez ama diğerleri pörfekkkkkkttttt çok güzellerrr tüü tüüüü

maaşallah çok güzel herşey. güle güle kullanın.

çok zevklisin canım maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullan

her bişeyin çok güzel ve enteresan.....
güle güle kullanın inşaallah.
kanepelerini çok beğendim, rengi çok hoş.

maaşallah çok beğendim
Alalh huzurla yaşamayı nasip etsin
hepinize çoook teşekkür ederim. Allah hepimize yuvalarımızda huzurla yaşamayı nasip etsin...

mobilyalarını çok beğendm bende bu tarz aldım mobilyalarımı yatak odamda country çok sevdim yatak odamı
özellkle otrma odanın renkleri modeli çok hoş huzurla kullan canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…