- Konu Sahibi dt_oleander
-
tvyi sabitledikten sonra bana da öyle geldi zaten... neyse biraz böyle kullanalım da sonra dediğin gibi bi şey ayarlamak lazım.
eviniz çok güzel mutluluklar diliyorum. oturma grubunuzun markasını öğrenebilir miyim? hem çok büyük değil hem de yatak oluyormuş ilgimi çekti.
soyledigim gibi... benim de baya gozum alisti. Sevdimeviniz çok güzel güle güle oturun danteller ayrı bir hava katmış evinize bende kullanıyorum evimde dantel :)
çok ama çok beğendim canım evinde mutlulukla huzurla otur inşallahsalon ve yatak odasındaki renk seçimlerimiz hemen hemen aynı bende aydınlık ferah bir evim olsun istedim. salonundaki avizelere benzer koçtaş da görmüştüm bnde almayı düşünüyorum sen nerden aldın acaba merak ettim:) yatak odası için bende aynı tarzda abajur ve avize baktım:) oturma odandaki koltuklarına bayıldım tek eksik diğer arkadaşların da söylediği gibi tv nin altına koltuklarının ahşap ayak renklerinde şöyle birşey alabilirsin bnce. güle güle otur evinde Eki Görüntüle 1214599
çok ama çok beğendim canım evinde mutlulukla huzurla otur inşallahsalon ve yatak odasındaki renk seçimlerimiz hemen hemen aynı bende aydınlık ferah bir evim olsun istedim. salonundaki avizelere benzer koçtaş da görmüştüm bnde almayı düşünüyorum sen nerden aldın acaba merak ettim:) yatak odası için bende aynı tarzda abajur ve avize baktım:) oturma odandaki koltuklarına bayıldım tek eksik diğer arkadaşların da söylediği gibi tv nin altına koltuklarının ahşap ayak renklerinde şöyle birşey alabilirsin bnce. güle güle otur evinde Eki Görüntüle 1214599
Çok güzel olmuş herşey harika maaşâllah canım.O eski dediğin halılardan artık kalmadı süpürüp silmesi çok kolay kullanışlı oluyor o yüzden ilerde çocuk olunca oturma odana bile koyabilirsin.Hem rengi uyar hem lekegöstermez.Ayrıca dantele ve büyüklere saygı göstermenide takdir ettim doğrusu.Yatak odana bayildim ama bende biraz renk gerekir diye düşündüm .salonunda çok güzel renkler göz yormuyor.güle güle sağlıkla oturun canım .
Yatak odanızı pek beğendiğim söylenemez ama diğerleri pörfekkkkkkttttt çok güzellerrr tüü tüüüü
maaşallah çok güzel herşey. güle güle kullanın.
güle güle oturun,eviniz çok güzel..salonlarımızın yerleşimi çok benziyor ancak ben masayı enlemesine değil boylamasına koydum daha güzel oldu..bende avangart istememiştim ama avangart aldım şu anda da hoşuma gitmiyor değilAllahu teala yuvanızda mutluluk versin inşaallah
çok zevklisin canım maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullan
her bişeyin çok güzel ve enteresan.....
güle güle kullanın inşaallah.
kanepelerini çok beğendim, rengi çok hoş.
hepinize çoook teşekkür ederim. Allah hepimize yuvalarımızda huzurla yaşamayı nasip etsin...maaşallah çok beğendim
Alalh huzurla yaşamayı nasip etsin
mobilyalarını çok beğendm bende bu tarz aldım mobilyalarımı yatak odamda country çok sevdim yatak odamı
özellkle otrma odanın renkleri modeli çok hoş huzurla kullan canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?