Ölecek gibiyim: (lütfen yardım edin

Ne yapacağımı bilmiyorum gerçektenn... 😔 Değişebilmesine inanmak istiyorum ama değişmeyeceğine bende eminim sanırım 😔😔 davetyeler dağıtldı herşey hazr bu saaten sonra vazgeçilir mi onu bile blmiyorum.. Ne yapcam ben elim kolul bağlı hissedyorum kendmi 😞
Degismiyorlar canım merak etme bana bak karşında canlı kanlı örnek nisanliyken insan sineye çekmek istiyor hiç unutmuyorum kina gecemde gec saate kadar eglenmistik kuzenlerimle ertesi günde düğünüm olacaktı hadi yat artık saat kaç oldu sabah kalkamazsan sorarım sana dedi neyse sabah oldu zar zor uyandım kuaförün yolunu tuttuk gözümü kapattım arabada biraz uyuyim diye gözünü kapatmicaksin ben sana erken yat dedim aç gözlerini diye diye gözünü kirpmama izin vermeden 40dk yolu gitmistik

Degismiyorlar canım merak etme bana bak karşında canlı kanlı örnek nisanliyken insan sineye çekmek istiyor hiç unutmuyorum kina gecemde gec saate kadar eglenmistik kuzenlerimle ertesi günde düğünüm olacaktı hadi yat artık saat kaç oldu sabah kalkamazsan sorarım sana dedi neyse sabah oldu zar zor uyandım kuaförün yolunu tuttuk gözümü kapattım arabada biraz uyuyim diye gözünü kapatmicaksin ben sana erken yat dedim aç gözlerini diye diye gözünü kirpmama izin vermeden 40dk yolu gitmistik
Bunlar nye böyle öküz yaa.. Anlayşsz insanlar resmen

Yaşadıklarımın 5. Günü pazartesi bu olayları yaşadık salı günü normal bi şekilde beni arıyor yemek yapmadıysan dışardan yemek alayım diye yaptım ben yemeğini alma dedim neyse eve geldi yemeği yedik hiç konuşmadım eve geldi bir saat durdu durmadı arkadaşı aradı dışarı çağırdı bana da geldi diyor ki bisikletle dolaşacam niye yalan söylüyorsun duydum seni konuşurken dedim duyduğunu biliyorum dedi çekti gitti gece 12 de eve geldi perşembe günü yani dün akşam da ben dışarı çıktım arkadaşlarımla eşime de mesaj attım ben geç gelecem bilgin olsun diye nereye gidiyorsun dedi bisikletle dolanicam dedim ben böyle deyince İnsanı zorlama. Hala üstüme üstüme geliyorsun yetmedi galiba bir saat içinde evde olacaksin yazdı bende Sen gidince bana hesap veriyomusun bir saat içinde nasıl geleyim ayda yılda bir biyere ciktim burnumdan getir kendin hergun çıkıyorsun benim kafamı dağıtmaya hakkım yok zaten yazdım .Attığın mesajlara bak anlarsın sebebini. Sen böyye laf yetiştirmeye işi yokuşa sürmeye devam et yazdi attigim mesajda bisikletle dolanacam demem bende 2 saat sonra geldim eve geldim bi trip ışıkları pat pat kapatıyor ondan çıkarken kapıyı çarpıyor ve dün gece kanepede yatmış sanırım benim yalvarmami ayaklarına kapanmadı bekliyor suçlu benim ya ben hataliyim ya hiç kendini hatalı bulmuyor kendi gelip hatasını anlayana kadar konuşmucam yeter artık biktim

Belki hatırlayanlar vardır daha önce konu acmistim eşimle 2 yıllık evliyiz temizlik düzen hastası evde en ufak bi dağınıklık olsa evde kıyameti koparıp bütün huzurumu bozan cinsten defalarca kavga ettik bu yüzden önce ki konumda uzun uzun anlatmıştım bu sefer konu arkadaşımız dışarı çağırdı bizi akşam bizde çıkalım dedim eşime çıkmak istemedi sonra geldi arkadaşına da başlıcam sana da dedi öyle deyince bende istemsiz bir şekilde bağırdım ne dediğimi bile hatırlamıyorum neymiş sesimi yükseltemezmişim bagiramazmisim ağzımı acar açmaz üstüme yürüdü bağır çağir hakaretler masada cam tabak vardı aldı duvara attı elini kesti sandalyeyi alıp yere çaldı bileğimi sıkıp hakaretlerine devam etti hüngür hüngür ağladım sinirlerim boşaldı boşanmak istiyorum yapamıyorum artık seninle dedim daha fazla sinirlendi sinir krizi geçirdi ağladı bişey oluyor hastalandı zannettim ödüm koptu su falan getirdim sakinleştirmeye çalıştım işte her neyse çok korktum hiç bir şekilde iletişim kuramiyorum derdimi anlatamıyorum hep o haklı ben haksizim mesela geçen annemlerdeyiz normal bir ses tonuyla ismiyle seslendim ne var diye bagirdi bana babam kardeşim de yanımdaydı o kadar utandimki yanına gittim dengesizmisin sen niye öyle nevar diye bağırıyosun babamın yanında dedim vay efendim ben nasıl dengesiz dermişim koca dayağı yemeyi haketmisim yol boyu hakaretler küfürler ağzımı açıp tek kelime etmedim ağladım sadece ağlama kes sesini diye diye bağırıp küfüre devam etti bayramı burnumdan getirdi.Evlenirken çok farklı hayallerim vardı bu şekilde bi hayatın olacak deseler asla evlenmezdim evlenecek genç kızlar lütfen eşinizi iyi seçin ışte böyle genç yaşta hayalleriniz yıkılıyor umutlariniz kırılıyor gece boyu uyuyamadim şu saatte kalkıp namaz kılıp Kuran okudum için ferahlar diye
Şizofren

Yaşadıklarımın 5. Günü pazartesi bu olayları yaşadık salı günü normal bi şekilde beni arıyor yemek yapmadıysan dışardan yemek alayım diye yaptım ben yemeğini alma dedim neyse eve geldi yemeği yedik hiç konuşmadım eve geldi bir saat durdu durmadı arkadaşı aradı dışarı çağırdı bana da geldi diyor ki bisikletle dolaşacam niye yalan söylüyorsun duydum seni konuşurken dedim duyduğunu biliyorum dedi çekti gitti gece 12 de eve geldi perşembe günü yani dün akşam da ben dışarı çıktım arkadaşlarımla eşime de mesaj attım ben geç gelecem bilgin olsun diye nereye gidiyorsun dedi bisikletle dolanicam dedim ben böyle deyince İnsanı zorlama. Hala üstüme üstüme geliyorsun yetmedi galiba bir saat içinde evde olacaksin yazdı bende Sen gidince bana hesap veriyomusun bir saat içinde nasıl geleyim ayda yılda bir biyere ciktim burnumdan getir kendin hergun çıkıyorsun benim kafamı dağıtmaya hakkım yok zaten yazdım .Attığın mesajlara bak anlarsın sebebini. Sen böyye laf yetiştirmeye işi yokuşa sürmeye devam et yazdi attigim mesajda bisikletle dolanacam demem bende 2 saat sonra geldim eve geldim bi trip ışıkları pat pat kapatıyor ondan çıkarken kapıyı çarpıyor ve dün gece kanepede yatmış sanırım benim yalvarmami ayaklarına kapanmadı bekliyor suçlu benim ya ben hataliyim ya hiç kendini hatalı bulmuyor kendi gelip hatasını anlayana kadar konuşmucam yeter artık biktim
Cidden şizofren, anormal. Rabbim düşmanımı bile korusun böyle insanlardan, şoktayım.
Kaç kurtar kendini. Niye boşamadın bunca zaman?

Eski nisanlimi hatırlattı bana. Akrabayiz diye nişan atmaya cekiniyordum. Tam böyle değildi ama evlensek aynısı olurdu kesin. Belliydi baştan yani. Ben odamda sessiz sessiz ağlıyordum kimseye duyurmadan güya bu bana bagirinca telefonda falan, baba yüreği duyuyomus meğer ağladığımı.
Bir gece yine ağlıyorum baktım salonda babamın sesi. Babam da hiç yukseltmez sesini aslında merak ettim gittim içeriye. Nisanlimin babasını aramış. Ben kızımı size ağlatın diye vermedim. Kaç gecedir bu kız ağlıyor. Bir kere daha evladımın ağlama sesi gelirse kulağıma bu iş olmaz ayağını denk alsın oğlunuz diye patladı. Bir şaşırdım anlatamam. İçim buz gibi oldu. Dedim bu böyle olmaz. Attık nişanı. Demem o ki aileniz yanınızda olacaksa bırakın o adamı. Babanız sizin yaralarinizi sarar. İnanın şükür edeceksiniz. Nasıl kurtuldum Yarabbi diye gece gündüz şükür namazı kilacaksiniz. Çünkü hayat çok kısa ve güzel. Başka bir manyak size hayatı zehir ediyor. Ne öz güven kalıyor ne yaşama isteği. Bir atın bu yükü omzunuzdan inanın çok ama çok rahatlayacaksiniz. Bu arada aileniz konusunda söylediğimi yanlış anlamayın destek olmasalar da kurtulun işterim sadece aile desteği daha çabuk ayağa kalkmanizi sağlar. Benim annem bipolar bozukluk sahibi ve bana takıntılı. Hiç istememiş beni. Doğunca teyzem bakmış büyütmüş. Çocukken dövedi hep konuşmaya bile hakkım yoktu. Lisede yatılı gönderdi yıllarca eve gelemedim. Babam mazlumdu çok sevdi beni ama sessiz sedasız bir adamdı sahip çıkamadı anneme karşı koruyamadı diyelim. Düğün zamanında babamın arkamda olmasına sinirlenip tam düğün haftam evi terk etti boşanma davası açtı neler neler. Peki neden bunu anlatıyorum? Hani dedim ya aile desteği önemli diye oraya geleceğim. Eğer aileniz destek olmayacak bir aileyse de uzulmeyin. Destek dediğiniz şey her zaman kucak açmak değildir insana. Benim aile desteğim babamın bu tavriydi sadece. Belki de yıllarca beni koruyamamanin verdiği iç sıkıntısını kustu orda. Ama bana yetti. Hatta arttı. Bazen destek boşanma dememektir sessizlik bile destektir. Unutmayın siz isterseniz her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Kurtulun bu adamdan. Kendinize yazık etmeyin.

Eski nisanlimi hatırlattı bana. Akrabayiz diye nişan atmaya cekiniyordum. Tam böyle değildi ama evlensek aynısı olurdu kesin. Belliydi baştan yani. Ben odamda sessiz sessiz ağlıyordum kimseye duyurmadan güya bu bana bagirinca telefonda falan, baba yüreği duyuyomus meğer ağladığımı.
Bir gece yine ağlıyorum baktım salonda babamın sesi. Babam da hiç yukseltmez sesini aslında merak ettim gittim içeriye. Nisanlimin babasını aramış. Ben kızımı size ağlatın diye vermedim. Kaç gecedir bu kız ağlıyor. Bir kere daha evladımın ağlama sesi gelirse kulağıma bu iş olmaz ayağını denk alsın oğlunuz diye patladı. Bir şaşırdım anlatamam. İçim buz gibi oldu. Dedim bu böyle olmaz. Attık nişanı. Demem o ki aileniz yanınızda olacaksa bırakın o adamı. Babanız sizin yaralarinizi sarar. İnanın şükür edeceksiniz. Nasıl kurtuldum Yarabbi diye gece gündüz şükür namazı kilacaksiniz. Çünkü hayat çok kısa ve güzel. Başka bir manyak size hayatı zehir ediyor. Ne öz güven kalıyor ne yaşama isteği. Bir atın bu yükü omzunuzdan inanın çok ama çok rahatlayacaksiniz. Bu arada aileniz konusunda söylediğimi yanlış anlamayın destek olmasalar da kurtulun işterim sadece aile desteği daha çabuk ayağa kalkmanizi sağlar. Benim annem bipolar bozukluk sahibi ve bana takıntılı. Hiç istememiş beni. Doğunca teyzem bakmış büyütmüş. Çocukken dövedi hep konuşmaya bile hakkım yoktu. Lisede yatılı gönderdi yıllarca eve gelemedim. Babam mazlumdu çok sevdi beni ama sessiz sedasız bir adamdı sahip çıkamadı anneme karşı koruyamadı diyelim. Düğün zamanında babamın arkamda olmasına sinirlenip tam düğün haftam evi terk etti boşanma davası açtı neler neler. Peki neden bunu anlatıyorum? Hani dedim ya aile desteği önemli diye oraya geleceğim. Eğer aileniz destek olmayacak bir aileyse de uzulmeyin. Destek dediğiniz şey her zaman kucak açmak değildir insana. Benim aile desteğim babamın bu tavriydi sadece. Belki de yıllarca beni koruyamamanin verdiği iç sıkıntısını kustu orda. Ama bana yetti. Hatta arttı. Bazen destek boşanma dememektir sessizlik bile destektir. Unutmayın siz isterseniz her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Tek bildiğim böyle devam etmek olmak nereye kadar bu şekilde sürer bilmiyorum siz peki yeni bir birliktelik yasadinuzmi ayrılıktan sonra

Back
X