ölelim mi ?

inanın ucucuna geçiniyoruz ev alabilecegimizi sanmıyorum
belki makul bir ev bulur bir üye ben de konu açmıştım biz istanbuldayız kiracı 500 ödüyor 110 metre kare eve ondan da çıkmıyor biz geçeceğiz bende 550 ödüyorum ama braz şehir dışı

başka bir ev bulunabilir biraz araştırma yapmak lazım

Hayır öyle araştırma yapmadım.Şöyle ki o üyeye hiç yazmadım ama beni üzüyordu konuları bir çaresizlik vardı aklımda yer edinmişti o zaman çok konu da açıyordu o kişi bilmiyorum belki siz değil başka üyelik aldı geziyor buralarda.Bu konunuzu okuyunca o kişi aklıma geldi yani baktım hakikaten benzerlik var mı sizle onu boş yere mi benzettim diye. Dediklerim de benziyordu yani dedektiflik oynamadım sadece o üyeyseniz yani burda ne kadar konuşsak dertleşsek de bazı sorunlar çözülmüyor bunu demek istedim yani o kişi olsanız da olmasanız da benim için sorun yok :) Sevgiyle kalın mutluluklar sizi bulsun :)

çalışmıyorum ama bi iki başvuru yaptım

Is bulana kadar evden biseyler yapmaya calisin, ben de issizim su anda, is ariyorum az cok anlayabiliyorum sizi.
Evden ceviri yapiyorum mesela cok az kazaniyorum ama en azindan cocugun okul taksitinin yarisi cikiyor. Az cok demeden biseyler yapmak lazim. Ayda 200 tl bile kazansaniz dogalgaz faturan izi cikarirsiniz. 900 tl civari da bir ev bulursaniz su ankiyle ayni hesaba gelir.

Sağlık her şeyden mühim
Rutubet fena bir sorun hem siz hem evladınız için
Umarım gönlünüze göre bir yer bulursunuz, evde iş yapma şansınız var mı belki biraz destek olur
araştırıyorum hatta bebek örgüleri yapmaya başladım satabilmeyi umuyorum çıkacagız bi şekilde ev bulduk gibi ama faturalar vs 950 tl yi bulacak malesef

Evim 3+1 genis merkeze yakin dogalgazli kirasi 525 ne kadar sukretsem az Allah yardimciniz olsun bende calismayi dusunuyorum cok hareketli kizim ve bensiz agliyor nasil olcak bilmiyorum

2+1 eve 800 tl öderseniz en fazla 200 tl doğalgaz gelir dha iyi ısınır ve hemen aynı hesaba gelir hemde hasta olmaz ve bu ev sahibi ile uğraşmazsınız. mümkünse 1+1 bile olsa orta daire bakın aşağıda ve üstte doğalgaz yanında çok faydası oluyor dha az derecede yakıyor insan o zaman

tesekkür ederim Rabbim razı olsun

bub buldugumuz ev orta kat bakalım ev sahibinden haber bekliyoruz

çok zor iş bulmak inanın hele çocuk da olunca burada suriyeli ve yabancı çok oldugu için iş sahipleri onları ucuza işe alıyorlar malesef
iş bulmak evet zor..bende aynı derdi uzun bi süre yaşadım..Allah yardımcınız olsun valla ne diyim..ama günlük işler oluyor 50 tl ile 100 tl arasında para veriyorlar..çocuğunuzu bırakabilseniz bence gayet iyi olur sizin adınıza..

Ayni dert bizde de var sayilir devlet ya bu asgari ücrete zam yapacak ya da kira fiyatlarını düşürecek sma ne yazıkki ikisi de olmuyor.... benim de 11 aylık bir oğlum var şikayet etmek için söylemiyorum ama bu zamanda geçim gerçekten zor oluyor... evin kirasi, apartman aidatı, mutfak masrafı, çocuğun bezi, maması derken bi bakıyorsun ki elde kalan sıfır....

kimse bakmak istemiyor çok huysuz ve yaramaz işe girip kreşe vereyim dedim 850 tl ücret çıkardılar servisle beraber onada razı oldum ama çocuga bi kaç saat bakacak kimseyi bulamadım

bub buldugumuz ev orta kat bakalım ev sahibinden haber bekliyoruz
evimiz orta kat birde güneş alıyor izmirde yaşıyorum. ve kışın 120yi falan geçmez doğalgaz. ısınma+ocak+sıcak su derken ki günde ocak kaç kere yanıyor saymadım bile. alt katımızdaki bayan çok üşüyor. doğalgaz +elektrik sobası yakıyor ve bizim evin yerleri bile sıcacık oluyor

çocuksuz da olmuyor ki devlet kiraya ne kadar müdahale edebilir bilmiyorum eşim özelde çalışıyor 1800 tl maaş alıyor ama 1300 tl asgari ücret çok az

Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…