- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
- Konu Sahibi azimli anne
-
bir tane oglum var onu büyütsem yeter canımhadi bakalım hayırlısı olur inş orta katlar iyi ısınır
ve en kısa sürede bebişin olur
hmmm ben bebeğim olmuyor diye okudum sankibir tane oglum var onu büyütsem yeter canım
bakacagım canım ama en azından bir yardım edenim olsa oglum için çok iyi olacakCanım evde durup ek gelir saglayabilirsiniz İşkur ev hanimlarina bi sürü imkan tanıyor bi de onları araştır dışarıda çalışmaktan DHA iyi olur sizin için hem olunuz hem de sizin için... Bu işte başlayıp is yeri açanlar bile var en azından 1000 tl kira doğal olsa da market alışveriş için büyük imkan başlangıç için
350 tl mi burada sobalı daireler 400 tl vallahi çok sanşlısınızNerede yaşıyorsunuz 700 800 kira nedir? Bizim şuan ailecek oturduğumuz ev 350 tl 2+1 küçük ama en azından ısınma problemi yok... Hadi 500 tl kira uygun ama 450 doğalgaz faturası mı olur ya? Elektrikli ısıtıcı ya da sıcak hava üfleyen fanları kullanın çok uygun oluyor
inşallahhmmm ben bebeğim olmuyor diye okudum sanki
mutlu mutlu sıcacık yuvanda büyüt inşallah
Zaten Allah çocuğun rızkını bi şekilde veriyor ama ev sahipleri kafalarına gore zam yapıyorlar devlet buna bi dur demeli.. hemde 1300 lira asgari ücret veriyor ama bu insan kira mi odicek, ev mi geçindirecek bakmiyor...eee bakin 900 lira evler diyorsunuz hadi en düşük ihtimal 200 lira faturalar desek 1100 lira elde kaldı 200 lira napalim şimdi biz mutfak masrafını mi karsilayalim, çocuğun ihtiyaçlarını miçocuksuz da olmuyor ki devlet kiraya ne kadar müdahale edebilir bilmiyorum eşim özelde çalışıyor 1800 tl maaş alıyor ama 1300 tl asgari ücret çok az
kadın çalışsa bile en ucuz kreş 700 e yol masrafıydı vs 100 de o tutsa çok zor geçinmek ev sahiplerinin bi kısmı zıvandan çıktı gerçektenZaten Allah çocuğun rızkını bi şekilde veriyor ama ev sahipleri kafalarına gore zam yapıyorlar devlet buna bi dur demeli.. hemde 1300 lira asgari ücret veriyor ama bu insan kira mi odicek, ev mi geçindirecek bakmiyor...eee bakin 900 lira evler diyorsunuz hadi en düşük ihtimal 200 lira faturalar desek 1100 lira elde kaldı 200 lira napalim şimdi biz mutfak masrafını mi karsilayalim, çocuğun ihtiyaçlarını mi
reklam olmasın ama inş işe girersniz benim kv bu ... kira öder gibi yatırıyorsun ...evim sistemine kayıt oldu 2 ev aldı ufak ufak ödediçok zor iş bulmak inanın hele çocuk da olunca burada suriyeli ve yabancı çok oldugu için iş sahipleri onları ucuza işe alıyorlar malesef
Cümlemizin inşallah ben bunları şikayet etmek için söylemiyorum, ama kendimden örnekler vererek insanlar bi durumda nasıl gecinecekler... kendim ve benim gibi olanlar için söylüyorum resmen alçak sürünme yaşıyoruzRabbim yardımcınız olsun
iyiymiş ama ona da para lazım :)reklam olmasın ama inş işe girersniz benim kv bu ... kira öder gibi yatırıyorsun ...evim sistemine kayıt oldu 2 ev aldı ufak ufak ödedi
Aynen öyle yine de şükürler olsun halimize afrika da ac yasayan açlıktan ölen bir suru kardeşimiz var, benim sitemim geçim sıkıntısına değil içinde bulunduğumuz sistemekadın çalışsa bile en ucuz kreş 700 e yol masrafıydı vs 100 de o tutsa çok zor geçinmek ev sahiplerinin bi kısmı zıvandan çıktı gerçekten
vallahi ben çok takıyorum kafaya heralde komşumun kocası çalışmıyor bile kadın ayakkabı dikerek kirayı ödemeye çalışıyoruz müstakil evde oturuyorlar 2 yaşında bebgi varken yine hamileymiş kredi çekiyorlar krediyle borç kapatıyorlar ve yaşıyorlar bizden çok gezip tozuyorlarCümlemizin inşallah ben bunları şikayet etmek için söylemiyorum, ama kendimden örnekler vererek insanlar bi durumda nasıl gecinecekler... kendim ve benim gibi olanlar için söylüyorum resmen alçak sürünme yaşıyoruz
kv nin şu an durumu iyi ama bir dönem temizlikcilik yapmış ve toptan ürün alarak kadın günlerinde satmışiyiymiş ama ona da para lazım :)
ev sahipleri ne hava hoş tabi azcık insanın halinden anlamak lazımAynen öyle yine de şükürler olsun halimize afrika da ac yasayan açlıktan ölen bir suru kardeşimiz var, benim sitemim geçim sıkıntısına değil içinde bulunduğumuz sisteme
tabi orası öyle Rabbim herkese kolaylıklar versinkv nin şu an durumu iyi ama bir dönem temizlikcilik yapmış ve toptan ürün alarak kadın günlerinde satmış
onlarla bir evini almış
sonra eşim onlara bir yer açtı emekli maaşlarından da ikinci evi aldılar şimdi eşimin açtığı yerde durumları iyi
gün doğmadan neler doğar yeter ki azim olsun derim
evleri ne zaman almıştı kv niz şimdi satılık evlerde çok pahalıkv nin şu an durumu iyi ama bir dönem temizlikcilik yapmış ve toptan ürün alarak kadın günlerinde satmış
onlarla bir evini almış
sonra eşim onlara bir yer açtı emekli maaşlarından da ikinci evi aldılar şimdi eşimin açtığı yerde durumları iyi
gün doğmadan neler doğar yeter ki azim olsun derim
belki taşa tutulacağım bazı ev sahipleri insafsız evet ama kimse zorlukla aldığı evi rayiç bedel altında kiraya vermek ve sorunla uğraşmak istemiyor bir sürü sıkıntı da çabası ben geciceğim evime kirayı ödemiyor çıkmıyorda mahkemesi vs bir sürü masraf evide kırıp dökmüş empati kurmak ve durumu ayarlamak lazımev sahipleri ne hava hoş tabi azcık insanın halinden anlamak lazım
Allahım yardımcısı olsun inşallah ama ben bi durumdayken icimden gezmek bile gelmiyor, çünkü gezmek bile parayla oluyorvallahi ben çok takıyorum kafaya heralde komşumun kocası çalışmıyor bile kadın ayakkabı dikerek kirayı ödemeye çalışıyoruz müstakil evde oturuyorlar 2 yaşında bebgi varken yine hamileymiş kredi çekiyorlar krediyle borç kapatıyorlar ve yaşıyorlar bizden çok gezip tozuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?