Ölen eşinizin yüzüne son kez bakar miydiniz?

Başınız sağ olsun. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bence bakmayın onu öyle hatırlamayın. En son konuştuğunuz hali kalsın daha da kötü olabilirsiniz.

Kardeşim başın sağolsun Allah yardımcın Olsun o son halini görsen bir dert görmesen ayrı bir dert bence buna takılarak kendini daha fazla üzme

Ben de canımın yarısı kardeşimi kaybettim ben de o kadar çok şey geçiriyorum ki içimden, son kez dokunsaydım, son kez sarılsaydım vs vs (dokunmaya kıyamadım neden bilmiyorum canı acır diye korktum çünkü kanserden vefat etmişti çok acı çekti zaten dokunamadım canı acır sandım en bileyim Ya işte bakamadım dokunamadım öyle mal gibi davrandım hiçbir şey yapamadım ya insan saçmalıyor)

Bitmez bu düşünceler bizim 6 yıl oldu.. Zor kardeşim zor dediğin gibi insan bir değişik oluyor sanki senin başına gelmemiş gibi o tabutta duran senin canın kanın değilmiş gibi

6 yıl oldu daha mezarına gidemem çünkü orda olduğunu Hale'n daha kabul ettiremiyorum kendime

Allah yardımcın olsun

Başınız sağolsun rabbim size sabır versin bende bakmazdim eski haliyle hatırlamak isterdim tekrar başınız sağolsun

Allah rahmet eylesin başiniz sagolsun

Bende bakamazdim ama baksaydiniz kabullenmesi daha cabuk olurdu belki de bilemiyorum. Kendinizi uzmeyin olan oldu kabri nur dolsun insallah bol bol dua edin

kızların küçük canım babaya da ihtiyaclari olan dönem dolayısı ile üstüne çok yük düsüyor mart annelerinden okuyordum mesajlari güclü kadınsın çocukların için sana büyük yük düsüyor hem anne hem baba olarak rabbim yardımcın oldun son kez bakmasan daha iyi bana göre gecmişe takılıp kalmamalısın sorumluluklarını düsun

benimde 1 yıl önce erkek kardeşim kazada vefat etti....babamı yıllar önce kaybettiğimde çok gençtim görmek istememiştim...ama canımın yarısını gördüm de, öptüm de, kokladım da... mezara konulduğunda saatlerce başında bekledim korkmasın ,yerine alışsın diye...konuşup durmuşum...(neden bilmiyorum öyle işte) demem şu ki gör de yanıyorsun...görmesen de...hiç bir fark yok...

Basinizsagolsun yüzüne baksanizda bir müddet sonra o size bir selüit gibi gelip günden güne kaybolup gidecekti zaten çünkü babamdan biliyorum 2 sene geçti ve ben yuzune baktığım anın günden güne kaybolduğunu farkettim.Ona yapacağınız en büyük iyilik bol bol dua etmek ve adına sadaka vermek,o anda eğer size iğne yapıldı ise şuan böyle hissetmeniz normal ağlamaya ve rahatlamayı çalışın tekrar basinizsagolsun mekanı cennet olsun inşallah.

Ne yazık ki acısı sonradan çıkıyor
Ama Allah sabrını vermiş demek ki diyerek de teselli bulabiliriz

Başınızz sağolsun kolay bir sey değil
Yerinizde olsam bende bakamzdım
Öldüğünde yüzüne baktıklarım hep aklımda öyle kaldılar

En son kuzenimin cenazesinde girdim yüzüne asla bakmadım elini öptüm kendimce vadalaştım
O buz gibi teni dahi çıkmadı hafızamdan
Uzun bir süre dudaklarımı hep soğuga değiyor gibi hissettim
Bir daha asla bunu yapmam hele ki bu eşim olursa

Ben olsam ben de bakmazdim pisman olmayin. Fakat durumu kabullenmeye calisin. Bu sok donemi uzun surers daha cok yipranacaksiniz.
O sizi bekliyor olacak yine bulusacaksiniz.

5gun önce babamı kaybettim hemde ellerimde can verdi. Evdeyken öptüm, morgda gittim öptüm. Elimden gelse mezarına girecektim. Hiç de pişman değilim keşke daha çok baksaydim,opseydim, koklasaydim. Eşimi de böyle yapardım.

Konuyu okudum baya kötü oldum. Nasıl olmuş o olay peki. Bakma bence. Bilmiyorum ben bakamazdım sanırım bilmiyorum. Rabbim sabır versin

Ben dedemi gormustum. Evin ortasina yatirmislardi sabaha kadar oyle bekledi. Arada bir yuzunu acip bakip opuyordum. Ben olsam gormek isterdim.

Bende çok duygusalımdır.
Öyle bir şey olsa bende bakamam.
Ondan sonra sürekli rüyalarıma girer o hali.
Hatırada güzel şekilde kalması tercihim. En azından rüyamda gülen yüzünü görmek isterim.

Başın sağolsun ben olsam sarılırdım öperdim bile.

Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde

Aynen öyle dondum kaldım benim dışımdaki herkes benden daha kötü görünüyordu Allah kimseye böyle acı yasatmasin ölümün her türlüsü zordur ama böyle başka birinin elinden olması çok daha kötü

Başınız sağolsun. Çok üzücü çok kötü bişey. Yani bakmazdım heralde. Yüreğim kaldırmaz bikere. Allah yardımcınız olsun. Bi psikolojik destek alın bence kolay bişey değil yaşadığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…