Başınız sağ olsun. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bence bakmayın onu öyle hatırlamayın. En son konuştuğunuz hali kalsın daha da kötü olabilirsiniz.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
5gun önce babamı kaybettim hemde ellerimde can verdi. Evdeyken öptüm, morgda gittim öptüm. Elimden gelse mezarına girecektim. Hiç de pişman değilim keşke daha çok baksaydim,opseydim, koklasaydim. Eşimi de böyle yapardım.1 buçuk ay önce eşimi kaybettim kızlar ben memlekette ailemin yanındaydım görüntülü konuştuk biraz mesajlastik her şey normaldi 15 dk sonra yemek yediği arkadaşı tarafından arabasında bıçaklanarak öldürülmüş sebebini hala bilmiyoruzcenaze töreninden önce yüzünü göstermek istediler bakmak istemedim aklımda eski haliyle kalsın istedim daha doğrusu öldüğünü kabullenmek istemedim siz olsanız bakar miydiniz? Sonra son kez neden bakmadım diye pişman olur muyum ? Normalde çok hassas bir yapım var çok duygusalım başkasının derdine bile ağlarım ama bu olaydan sonra içim buz tuttu sanki.. olanlar başka birinin başına gelmiş gibi hissediyorum bu normal mi?
İnsanlarin aciyla baş edebilme şekilleri farkli olabilir.Bunun uzerine konu acman bana cook tuhaf geldi .. basınız sagolsun.. daha 1 bucuk ay ol mus kadınlar kulubu aklıma gelmezdi heralde
Aynen öyle dondum kaldım benim dışımdaki herkes benden daha kötü görünüyordu Allah kimseye böyle acı yasatmasin ölümün her türlüsü zordur ama böyle başka birinin elinden olması çok daha kötüAllahım dayanma gücü versin,çocuklarını iyi kalpli insanlarla karsilastirsin. Soktasin sanki,içine atma ağla lütfen,yapamiyorsan destek al. Ben de donar kalıtım cenazelerde aglayamam. Bu kadar yakınım vefat etse ne yaparım bilmiyorum ama görmek istemem son halini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?