- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
canım Sağol artık biraz da olsa aŞtım en azından dışari çıkınca biri tecavüz eder diye düşünmeden yasayabiliyorum.limon çok üzüldüm gerçekten.
ne diyebilirim ki,
unutmak gerek,
terapiye devam etseydin keşke.
sadece hatırlayıp bırakmasaydın,
aşsaydın da tüm bunları.
Kafama takılan bir şeyi sordum. Sorumda igrenilecek bir şey bulduysaniz bu sizin iğrenç bakış acinizdan kaynaklidir
canım teşekkür ederim hatırladığım dönemler kendimden nefret ettim aynalara bakmadım eşinden kaçtım seans lar zordu cenin pozisyonunda kırılır kaldım her saferinde.rabbim evlatlarimizi korusuncanim benim cok uzuldum bu yasadiklarin bize ders oluyor tabiki bizimde evlatlarimiz var.gebermis zaten ceksin obur dunyada..sen masum temiz bi kizsin..boyleleri yasamasin zaten..eskiye takilip bugununu zehir etme tamammi canim...
tabi eski oranla çok iyiyim. Sizinle derdimi paylaşmak istedim. o haberleri her okuduğumda onlarla birlikte canım yandi parçalanan beedenleri içimi sizlatti.hep dedim ki canları yandımi korktularmi hep onların yerine koydum kendimi özgecan içim yaktı gitti ..hayır limon hayır,
konu başlığı olmadı,
ölene kadar içimden çıkmayacak dert olmasın bu,
ne güzel bir eşin ve tatlı bir kızın var,
ve sen terapi ile bir yere gelmişsin,
daha iyi olacak, atacaksın bunu,
böyle düşün ve buna inan.
biz buradan sana nasıl destek olabilirsek olmaya çalışalım.
yaşadığını bir çok kız-erkek çocuğu yaşadı ve yaşıyor maalesef,
çocuklarımızı koruyalım, bunu yaşamış çocuklara ve yetişkinlerin ellerinden tutalım.
ama umudumuzu kaybetmeyelim.
canım güzel günler senin olacka, sen yeter ki bu pisliği ardında bırak.
söylemesi kolay biliyorum,
ben bu tarz konuların geçtiği filmleri bile izleyemeyen bir insanım, ne anlarım ki senin derdinden,
ama istersen destek olamaya çalışırım.
Hersey bilinçaltımızda saklı umarım öyle birşey yasamamissindir canim.Bazen kendimden de şüpheleniyorum Çocukken çok yabaniydim büyüdüğümde de cinselliği keşfetmem 24-25 yaşlarını buldu diyebilirim erkeklere cinselliğe asla istediğim gibi adapte olamadım.
Aklıma hiçbir görüntü gelmese de bir şeyleri yanlış anlamış ve korkmuş olabilirim.
teşekkür ederim hannazim.Ben çok üzüldüm
Allah bu pis , hasta ruhlu sapıkların belasını versin inşallah
Rabbim EVLATLARİMİZİ KORSAN Elimden geleni yapıyorum ona belli etmeden inan ama büyükçe ne yaparım nasıl korurum bilmiyorum. Geçmiş olsun.Limon kızına sahip çık ve ona böyle bir şey olmasına mahal vermemek için ne gerekiyorsa yap, bu kadar ağır olmasa da bu tip bi şey yaşadım ben de, tek avuntum kızımı mümkün olduğunca korumaya çalışmak, onun böyle bir şey yaşamasını engellemek, sadece bu içimi bi nebze soğutuyor
Herkes cocuğunun üstünden göZünü ayırmayacak baska Çözümü yokHasatvakti teşekkür ederim keşke hepsi ölse yeryüzünde sapık kalmasa. Tanımadığım insanlarla dertleşmek rahatlattı inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?