- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Malesef yalnız degilsin canım haykirdim evet üstünden dünyanı yükü kalktı ölsem gam yemem inan hesabını orada soracağım Dedim o yaratıga.sana da geçmiş olsun unutulmuyor ki tarafı aldım açım hafifledi belki evet ama unutulmuyor.Senin bu yazdıkların la benim de çok derinlerime dokundun herşeyi birbir tekrar yaşadım sanki ben bazen bu sadece benim başıma mı geldi diye sorardım ama artık öyle olmadığını düşünüyorum hep sordum kendime neden ben diye benimde bir kızım var birinin kucağına alsa gözüm hep üzerinde bazen çok tuhaf şeyler düşünürken buluyorum kendimi bazen düşündüklerimden korkuyorum bende senin gibi yüzüne haykırmak isterdim o küçücük bedenimle bana yaptığı şeyleri birbir suratına çarpmak isterdim ama yapamam ömür boyu yüzüne bakmak zorundayım konuşmak zorundayım hatırlıyorum herşeyi hatırlıyorum sen küçüktü hatırlamaz zannediyorsun ama hatırlıyorum demek isterdim
Bunun neyine gülüyorsun hatırlayıp ???Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyoduama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
Bunun sorgulaması size mi dustu ??? Vicdan yollarınız mı kapandı ??? Ortada ufak bir kız çocuğu ve taciz var !!! Şimdi buyumus olabilir ama o zamanlar ufak bir çocuktu . Tam tersi çok sükur çok daha derin yaralar bırakıp evlenmesine mâni olmamış buna sevinmemiz gerekiyor zira çoğu böyle kızlar zamanla intihara meyilli oluyor !!! Çoğu da sizlere ömür.Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
cok tesekkur ederim.umarim sadece basit bir olaydir senin olayin canim.o adam ne zaman görsem nefret ederdim ama nedensiz ölsün isterdim. Rabbim evlatlarımızı korusun.Ben akrabalardan bir adamdan nefret ediyorum. Ama ne oldu hatırlamıyorum. Eve gelmemesi için anneme kızdığımı hatırlıyorum. Sonra gelmemişti. Birşey oldu ama ne...
Güven konusunda sorunluyum. Bu tip taciz konularında da... Şimdi siz yazınca acaba dedim...
Allah nasip ederse oğlum olacak. Onun içinde endişe duyuyorum. Kızı erkeği yok bu olayın....
Geçmiş olsun bu arada. İnş. En yakın zamanda kafanızdan atarsınız...
F Felix_Felicis inan yıllarca bana ne oldu niye böyleyim. Diye sordum.kendime ve erkek gibi yetişti. Ondan dedim.meger ondan değilmiş cinsel istismar yuzundenmis .umarım senin hayatında hersey güzel ilerlesin.
İyi yapmışsın gülüm için soğur biraz da olsa... olumsuz yorum ve soruları kafana takma.. kişi kendinden bilir işi !Lady Strawberry canimmm teşekkür ederim .kaç gündür yazıp yazıp siliyorum en sonunda dökümü kızlara içimi dedim.Rahatladim.
Terapi tecavüz ve istismar cinayet gibi olaylarda.2.yıl falanmis ben haftada 400 lira verdim 7 ay gittim zaten devlet 10 dk bakıyor .burası Özel tam 1 saat ama kaçtım ogrenecegimden korktum maddi boyutuda devreye girince gitmedim.Yasadiklarina çok üzüldüm ama terapine devam et olur mu?
umarım bir şey yasamamissindir .ama minik bir görsel resim söz bile Çocuklukta çok etkiliyor travma olabiliyormus. Daha yazacağım var tanıdık denk gelir diye ayrıntı girmedim.Bazen bende cok tuhaf şeyler hissediyorum düşünüyorum boyle kimseye guvenemiyorum acaba ben de mi birseyler yaşadım diye düşünüyorum ama aklima birsey gelmiyor
Kadın yaşadığı ağır bir travmadan bahsediyor takıldığın şey bu mu yani pesRahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
FrKafka çok teşekkür ederim canım hangi teknik onlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?