- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
ne olduğunu anlamadığın şey cinsellik o yaşta baba kızınca ya da aile bireyi kendini suçlu olmasan da suçlu hissediyorun ve bu geleceğinde bile suçluluk hissi yaşamana sebep oluyorsanırm ben de 5 yaşındaydım.. yarım yamalak hatırladığım etek vardı üstümde. bakkalda benden yaşça çok büyük bir genç. fermuarını aç falan dediğini hatırlıyorum sonra eve kaçtım sanırım. anlattım aileme. babam bana çok kızdı sanki benim aklım basarmış gibi. sonra gitmedim o bakkala falan. tam da net değil. 5 yaş ya. resmen bebeklik gibi geliyor bana şimdi..
diyoruz ya git gide suçlar arttı. hayır hep vardı ama konuşulmuyordu. artık dile vuruluyor. Rabbim korusun o pisliklerden yavrularımızı da bizleri de..
ne olduğunu anlamadığın şey cinsellik o yaşta baba kızınca ya da aile bireyi kendini suçlu olmasan da suçlu hissediyorun ve bu geleceğinde bile suçluluk hissi yaşamana sebep oluyor
normal düşüncelirn olmayabiliyor kendimi yıllarca çok sorguladım neden güvensizim neden tüm hayallerim tecavüz üzerine nedeb o haberler bu kadar ilgimi çekiyor ben sapık mıyım derdim ortaya çıkmasını çok istedim tetiklenince de çorap söküğü gibi geldi..ewt malesefşimdi çok üzüldüm halime. sanırım cinselliği bilmediğin ama kötü birşey olduğunu anladığın için bilinç altına gömmeye çalışıyorsun. o yüzden net hatırlanmıyor işte. bilemiyorum tetiklenmesiyle ortaya çıkması iyi mi yoksa orda kalsa daha iyi mi?? ama tek bildiğim bu tür insanların yok olması.
normal düşüncelirn olmayabiliyor kendimi yıllarca çok sorguladım neden güvensizim neden tüm hayallerim tecavüz üzerine nedeb o haberler bu kadar ilgimi çekiyor ben sapık mıyım derdim ortaya çıkmasını çok istedim tetiklenince de çorap söküğü gibi geldi..
canım bende kızım bir yaşıt çocuğun pipisini görmesin tesadüfde olsa, erkek bebeğim olmasın kızım hiç görmesin diyorum inan mahrem yerleri açılmasın istiyorum bende aynı şekilde.sen benim yazdıklarımla mı şüphelendin kendinden öyleyse çok üzülürümben de öyleyimşimdi anlıyorum. hep tecavüz taciz üzerine haberlere bakıyorum. çocukların mahrem yerleri açılmasın istiyorum. yolda insanların birbirine bakışlarını izliyorum. dar giyen bayanları dikkatle süzüyorum. hep yaşadığım bu şeyden olabilirmiş kendime bende sordum sapık mıyım ben acaba diye. şimdi daha çok üzüldüm limon. oruçluyum vallahi kusma dercesindeyim.
bildiğin böyle vahşi insanlar yüzünden kaç tane hayat kayıyor. ben de artık eminim bizim çağdaki çocukların hemen hemen hepsi yaşamış bu tacizi ne acı.
canım bende kızım bir yaşıt çocuğun pipisini görmesin tesadüfde olsa, erkek bebeğim olmasın kızım hiç görmesin diyorum inan mahrem yerleri açılmasın istiyorum bende aynı şekilde.sen benim yazdıklarımla mı şüphelendin kendinden öyleyse çok üzülürümtam kesinde yaşamışssın denilmez bilemedim
terapiste gitmek istedim çünkü çocukluğumdan beri güven problemim vardı biri peşime takılsa ayılıp bayılırdım benim yaştıımda olsa erkekleri sevmezdim nefret ederdim bir beğense teklif etse reddeder kızardım .babama güvenmzedim abime dayıma amcama tüm erkeklere neden böyleyim diye yıllarca sordum kendime neden dışarıda yüreymezdi falan .terapist dedi ki bazen tetiklemiş ama hatırlamamışsın çocukuluk dönemi travmalarda şoka girip hatırlayamak çok normalmiş çoğu sonrada ya yavaş yavaş ya da birden hatırlarmış ben .parça parça bir kaç şey hatırladım mesela iyive merak ettim aşmam gerekiyorudu hayatım altüstü oldu gittim eşime abime kimseye kızımı bırakamazdım babasına güvenim sonsuz ama ya birşeyy yaparsa diye yaşayamazdım önceden. artık eşime güveniyorum.ve çocukluk dönemi fiziksel istismar görsel istismarda bir travma malesef.geçmiş olsun.
benim de sebepsiz yere yılbaşı kartpostalları var ya karlı manzara felan onlara bakarsam hep içim daralırMerhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dertÇocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan ben tek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim .Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm. Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim. Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyor devamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuyla yıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsun kabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .
çok geçmiş olsun kartpostala karşı tutumun nedeni ne acı yaşamayana kolay gelir ama yaşayan nasıl yaşar kimse bilmezbenim de sebepsiz yere yılbaşı kartpostalları var ya karlı manzara felan onlara bakarsam hep içim daralır
25 yaşıma felan tekabul eder bigun ole yıne karlı simli bi yılbası kartına bakarken herseyi hatırladım
ilkokula gidiyorum souk kıs oğretmen yılbası kartpostalı alın ve resmini yapın dıe odev vermiş
kartpostalı almaya gidiyrm yol bos genç bi cocuk belki de benden 5-6 yas buyuk tam hatırlayamıyrm
benı yolun kenarında sıkıstırıo heryerime dokunuo bacaklarımı oksuo ve elimde yılbası kartpostalı var
ben bunu hiç hatırlamadım 25 yasıma kadar
şimdi okudum haberde 56 yaşında kadın 8 yaş erkek çocuga istismarda bulunmuş soyupkadın mal tartışmamız var iftira demiş namazımda niyazımda kadınınm diyerek reddetmiş çocuk ise mahkemede yaşadıkları ağlayarak anlatmış torunuyla yaşıtmış torun eve gidince bir metruk binaya götürüp üstünde zıplamış öpmüş tokat atmış bağırınca anne babayı öldürmekle tehdit etmiş .şimdi ben kime inanıyım mal davasınnı çocuk ne anlar ağlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?