- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Merhaba kızlar uzunca bir yazı okumak isteyen okusun kusura bakmayın bu özet hali .Benim derdim unutamadığım bir dertÇocukluğum mükemmeldi yani ben hep öyle zannettim ta ki anlatacaklarımı öğrenene kadar yani 3 yıl öncesine kadar .Bundan 3 yıl önce sokakta gündüz sapığın biri peşime takıldı çok yakınımdaydı hızlandıkça geldi arkamdan ,kaçtım beni kovaladı evimize yakın bir yerdi ne kadar bağırsam da sesimi duyup yardımıma gelen olmadı çok korktum adam bir şey yapmadan kaçtı ne kadar bağırdıysam artık polise falan gitsek de adam kaçtı gitti ve bu olay bana yıllar önce yaşadığım acı bir olayın ilk ipuçlarını hatırlattı .Beni kuCağına oturtmuş bir görüntü ve korkan ağlayan ben tek hatırladığım yer burasıydı malesef (iyiki hatırlamamışım o zaman asla evlenmezdim).Zaten çocukluğumdan beri erkeklere asla güvenmedim nefret ettim ama nedenini hiç bilememiştim .Bu minik görüntü üzerine ben altüstü oldum yıllarca hatırlamadığım ve hatırlamak istediğim olayın peşine düştüm. Terapi gördüm geçmişe bir yolculuk 7 ay süren bir çalışma idi ve devamını getirmedim oysa öğreneceğim çok şey vardı kaçtım daha fazlasını kaldıramazdım.Terapi ile öğrendiğim şey ise; Küçüğüm mahalleye yeni taşınan albino hastası bir yaratık vardı(belki 40 yaşlarında) ilgimi çekerdi saçları kaşı kirpiği bembeyaz beni evine çağırdı zaten yakındı evlerimiz gittim işte başıma gelecekleri bilemezdim. Bana evde beslediği yavru kedileri gösterecekmiş kucağına oturttu ben tabi ne olduğunu bilmiyorum sallıyor kucağında beni falan sonra gitmek istiyorum korkuyorum bırakmıyor ağlıyorum sessizce ne olduğunu anlamıyorum sadece bırakmıyor diye ağlıyorum ben devamında beni banyoya yüzümü yıkamak için diye götürüp zorla bana bir yerlerine dokundurup öptürüyor devamında dövüyor kusuyorum ama hala sessizce ağlıyorum çünkü beni tehdit ediyor aileme zarar vermekle (ben 5 yaşındayım)sonra evden çıkartıyor güzelce tembihleyip ,sonrası yok aileme anlattım mı ?ağladım mı kimse bir şey anladı mı??(Bu adamı ne zaman görsem nefret ederdim ama ne olduğunu hatırlamazdım)gerisi yok ta ki 29 yaşıma gelene dek hiç bir şey hatırlamadan yaşadım bazen korkularım tetikliyormuş ama hiç hatırlamadım .Sadece erkelerden yıllarca kaçtım babama bile sarılmadım abime bile bana zarar verecekler korkusuyla yıllarım nedenini bilmediğim asosyal hayatımla, eve tıkılıp kalmakla, kızımı babası dahil baba, kb,dayı,amca ve diğerleri kimseye güvenmeyip bırakmamamla geçti hala da kimseye terapiye rağmen güvenmem babası hariç.toplu taşıma araçları taksi ne varsa beni kaçıracaklarını tecavüz edeceklei korkusuyla hiç binmediğim dönemlerle geçti .Adım okulda rahibeydi .bu adamı mahkeme vermeye karar verdim zaman aşımı yıllar öncesi sonuçta ama ne olursa olsun intikam alacaktım falan günlerce ölmesini diledim tabi önce yüzleşmeliydim mahallemde gördüm hesap sordum hala orada karısa ölmüş perişan halde yaşıyordu beter olsun kabullenmedi tabi ama artık babamın yüzüne bakmayıp kaçıyormuş pislik ve yalvarışımı duydu Rabbim ve 3 ay önce çocukluk arkadaşım geberdiğini söyledi.Kız erkek farketmez evladınız size tuhaf geliyorsa inceleyin derdini sorun korkutmayın yeri gelince arkadaş gibi olun herşeyini anlatabilsin size ve onlara inanın .
Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
Canım sana da geçmiş olsun ne kadar fazlayız hemcins olması farketmez ki kim bilir ne kadar korktun konu açmayaı düşündüm yazdım sildim inan iyi geldi biliyorum sadece ben değildim ama ne acı bir sürü öyle ya da böyle bu iğrenç insanların yaptığı şeylere maruz kalmışız.eğer hayatını olumsuz etkiliyorsa benim gibi mutlaka git emdr olmasa bile konuşup rahatlarsın.Geçmiş olsun.Benim de zaman zaman aklıma gelen, her hatırladığımda beni alt üst eden böyle kötü bir anım var.. Ve ailem, eşim dahil hiç kimseye anlatamadım..
Yazması dahi çok zor, 5-6 yaşlarındaki beni iğrenç bir şekilde taciz eden ne yazık ki 'HEMCİNSİMDİ. " Komşumuzun kızıydı, odunluk, karanlık, en özel yerlerimde dolaşan iğrenç eller..
İşin kötüsü yıllarca yüz yüze bakmak zorunda kaldım ve kimseye bir şey diyemedim..
Bu konuyla ilgili konu açmak istedim buraya, onu bile yapamadım.
konu sahibi arkadaşımla aynı şeyleri yaşamışız ve çok iyi anlıyorum..
Kozlenmis patates arkadaşım, ben de bunu atlatmak istiyorum, ama psikoloğa bile gitmeye utanıyorum..
Psikoloğa gitmeden atlatamaz mıyım bu durumu?
tereyagli ekmek Ne yazık öz dayı gerçi şaşırmıyorum artık ,öz baba yapıyor taciz tecavüz torunu aynı zamanda kızı oluyor öz anne bebeğini pazarlamadımı bir adama o bebek ne acılar yaşadı .Rabbim adi insanların gazabından korusun herkesi.Geçmiş olsun
Love_angell çok üzücü geçmiş olsun.Ortak noktamız var buraya yazan insanlarla hiç mutlu değilim bu ortak noktadan
Canım çok fazlayız şu konuyu okuyanların kim bilir kaçının içi sızladı okurken ben sadece bir örneğim bu örn.artmasın inşallah.Fazla derine dalma Allah kolaylık versin bizlere.Toplu sapıklarla dolu bir ülkede yaşıyoruz işte. Eskiden de vardı belki mahalle baskısı daha fazlaydı mağdurlar da sesini çıkartamıyordu, şimdi bir şekilde sesler çıkıyor ve durumun vehameti ortada.
Ortaya çıkınca da bir şey olmuyor hoş, komik komik cezalar bir yana mağdurlar suçlu muamelesi görüyor. Erkek denen yaratığın ilk fırsatta cinsel organının emrine girmesini aklım almıyor almayacak! Beyin ne işe yarıyor? Vicdan nerde empati nerde!
Kendi çocukluğumu düşünüyorum, bunun gb konularda kadınlarımızın yaşadıklarını okuyorum, vay be biz kadınlar ne kadar da güçlüyüz! Herşeye rağmen yaşamaya devam ediyoruz.
Neyse fazla derinlere dalmadan oğlum da uyanmadan ben kaçayım...
Rabbim o pisliklerle bizi orada karşılaştıracak hesabım mahşerde ..Geçmiş olsun.malesef ben çok iyi anlıyorum yaşadıklarını,
o yüzden bu konulara uzun yazamıyorumsözcükler içimden geçenleri anlatamıyor. sadece asla saplanıp kalmamaya çalışmalısın diyebilirim unutulmayacağı bir gerçek....
ben de geberip gittiğinin haberini alırım umarım tez zamanda
Kimin ne zaman ne yapacağı belli olur mu ah büyünce nasıl koruyacağız .Bilinçaltı herşeyi depoluyor kimileri unutuyor parça parça bir şeyler hatırlayan ne çok insan var bu sayfada rabbim korusun bu adilerden bizleri.3 yasinda kizim var ve yeni yeni lomsu edinmeye basladim.Evde sikiliyor ve apartmanda yasiti olan dolu cocuk var.Bazi zamanlar evlerine gitmek istiyor ama ben kimseye guvenemedigimden izin veremiyorum,sonra da vicdan azabindan kivraniyorum.Ama bu yaziyi okuyunca bir kez daha neyi neden yaptigimdan emin oldum.Varsin cocuklugunu evde hatirlasin,boyle igrenc anilari olmasindan bin kat iyidir.Size de cok cok gecmis olsun,en cok sasirdigimda insan isteyince bilincaltina nasil da atip unutabiliyormus onu gordum.Hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin,bir pislik icin gecen omuru heba etmeye degmez cunku...
Sevgili nun Bu konuyu açtım gördüğüm şey ne acıBu konu ne zamandır burda. Ben sadece konunuzu okudum. Yorumlara bakamadım bile. Beynimde derinlere gömdüğüm... Yada yok yazmaya kelimem yok. Kaçıyordum bu konudan aslında. Sadece diyorum ki iyiki cehennem var. İyiki hesap günü var. Demiş ya büyük üstadım cehennem lüzumsuz değil diye. Allah kızımı korusun. Tek üstüne titrediğim şey bu.
Çok iyi anlıyorum seni,
Ben ilkokula çok erken başladım,
İlki 6 yaşımdayken komşunun 20yaşındaki oğlu tarafından diğeri ise pek normal olmayan yakın sayılabilecek bir akrabam tarafından olmak üzere yaşadım ben de. Komşunun oğlu erik verecem bahanesiyle eve çağırmıştı, ben bir fırsatını bulup kaçtım amacına ulaşamadı, koşarak eve gittim ve anneme anlattım, annem elimden tuttuğu gb komşuya baskına gitmişti, sokakları çınlattı bağırdı çağırdı, karşı taraf yalvar yakar olmuştu hatırlıyorum annem bağırıp çağırırken elimde hala o pisliğin verdiği erik vardı...
Onlar tüm şehre rezil oldular ama benim de okul hayatım mahvoldu, karşı cinsi yeni yeni keşfeden büyük sınıf ablalar her teneffüs beni sıkıştırıp o adamın bana ne yapmaya çalıştığını neler söylediğini öğrenmeye çalışıyorlardı, okul hayatım çok berbat bir psikolojiyle geçti, tabi o yıllarda psikologtu pdr ydi falan hak getire...
Diğer akraba ise off neyse onu anlatmak istemiyorum.
Çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden olsa gerek hiç bir kadının hiç taciz görmeden bu yaşa geleceğine inanmıyorum. Hiçbir erkeğe de sonsuz güvenemiyorum.
Ayrı konu mu açsaymışım ne amma da uzun oldu
Çok sağol canım, buna benzer bir taciz yaşamadıysan şanslısın aslında, zira ben okuldu otobüstü sözlü tacizdi yaşadığım diğer şeylere girmedim bile. Tüm namussuzlukları yapanlar erkekler ama iş bitince aklanıp temize çekilenler yine erkekler.hem sana hem deKozlenmis patates konu sahibine çok çok geçmiş olsun çok kötü bir travma bu bende son cümlene katılıyorum çoğu kadın o ya da bu şekilde taciz görmüştür benimki sizin kdr travmatik değil tabi otobüste rahatsız edici dokunuşlar sadece lisedeyken ama o zaman bile kimseye söyleyememiştim salak gibi o anda bağırsam bütün otobüs onu linç eder zaten ama biz kadınlar türkiyede o kdr ezilmişiz ki normal zannediyoruz haklılar zannediyoruz veya utanıyoruz afişe olmaktan.. kızlarımızı çok iyi korumamız lazım
Bu ruh hastaları kız erkek bakmıyor ki benimde oğlum olacak inan psikolojim bozuldu Rabbim korusun fırsat vermesin bunları asacaksın yolun ortasında gelen geçen taslasin pis köpeklerbir kızım olacak ve sürekli aklıma takılan bir konu ! kendimi parnoyak hissediyorrum.. öyle şeyler duyuyorum ki nasıl yapacağım kime güveneceğim kızımı bu konuda nasıl tembihlemeliyim hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?