Ölene kadar içimden çıkmayacak derdim :(

Hiç cinsel istismara maruz kaldınız mı? Ailenizin haberi oldu mu?

• Evet, istismar yaşadım.

OY: 134 45,1%
  • Hatırlamıyorum.

OY: 18 6,1%
  • Hayır, yaşamadım.

OY: 80 26,9%
  • Belki yaşamışımdır, bilmiyorum.

OY: 33 11,1%
  • Yaşadıklarım yüzünden psikolojik destek aldım.

OY: 5 1,7%
  • Ailemin haberi vardı, inanmadılar.

OY: 7 2,4%
  • Aileme hiçbir zaman anlatamadım.

OY: 54 18,2%
  • Aileme anlattım ve bana destek oldular.

OY: 14 4,7%
  • Kimseye anlatamadım, suçlanmaktan korktum.

OY: 27 9,1%

• Ankete Katılan
    297

Canım benim allah sabırlar ve kolaylıklar versin ben ve kızkardeşim de öz dayımız tarafından yıllarca taciz edildik... biz de bizi sevdiğini oyun oynadigimizi zannederdik biz masumduk sonucta bilmezdik dunyada boyle pisliklerin var olduğunu....

Şuanda bana da parça parça sahneler geliyor hatirladikca daha da derinlesiyor simdi herkes biliyor ama öz be öz anneannemin verdiği tepki kaynınla da dans ediyordun sen dedi!!! Yani suçlu biz olduk şimdi zor da olsa atlattim ama herkese karsi daha dikkatliyim cocuklarimizi allah korusun bu pislikler heryerde onun için etrafi iyi gozlemlemek, korumak lazim minik melekleri....

tereyagli ekmek Ne yazık öz dayı gerçi şaşırmıyorum artık ,öz baba yapıyor taciz tecavüz torunu aynı zamanda kızı oluyoröz anne bebeğini pazarlamadımı bir adama o bebek ne acılar yaşadı .Rabbim adi insanların gazabından korusun herkesi.Geçmiş olsun

Canım sana da geçmiş olsun ne kadar fazlayız hemcins olması farketmez ki kim bilir ne kadar korktun konu açmayaı düşündüm yazdım sildim inan iyi geldi biliyorum sadece ben değildim ama ne acı bir sürü öyle ya da böyle bu iğrenç insanların yaptığı şeylere maruz kalmışız.eğer hayatını olumsuz etkiliyorsa benim gibi mutlaka git emdr olmasa bile konuşup rahatlarsın.Geçmiş olsun.

Aynen hiç birşeye şaşırmıyorum ahlaksız insanlar Allahim korusun hepimizi hakkımı helal etmiyorum Allah en güzel cezayı verecek onlara.... Adi yaratiklar iste

Canım çok fazlayız şu konuyu okuyanların kim bilir kaçının içi sızladı okurken ben sadece bir örneğim bu örn.artmasın inşallah.Fazla derine dalma Allah kolaylık versin bizlere.

Rabbim o pisliklerle bizi orada karşılaştıracak hesabım mahşerde ..Geçmiş olsun.

Dün haberlerde gördüm.
Hayvanın biri hayvan bile denmez de neyse..
Yıllar önce küçük bir erkek çocuğuna tecavüz etmiş, 16 yıl hapis yatıp çıkmış.
Şimdi de 80 yaşlarında bir kadına tecavüz edip öldürmüş, yine tutuklanmış.. Kanım dondu!
Bizde böyle yasalar olduktan sonra mahkemeye de verseniz bişey olmazdı.

Neyseki ölmüş lanet yaratık, asıl mahkeme orda, hiç üzülmeyin artık, Allah ona cezasını en güzel biçimde verecektir.
Kahrolsun perişan olsunlar, kimseye güvenimiz kalmadı, psikolojimizi hayatımızı altüst ettiler, en iğrenç en aşağılık sıfatlar bile hafif kalıyor anlatmaya...

Kimin ne zaman ne yapacağı belli olur mu ah büyünce nasıl koruyacağız .Bilinçaltı herşeyi depoluyor kimileri unutuyor parça parça bir şeyler hatırlayan ne çok insan var bu sayfada rabbim korusun bu adilerden bizleri.

Sevgili nun Bu konuyu açtım gördüğüm şey ne acı ne kadar fazla yaşayan var, ya bir de yazamayanlar ne kadar ne acıDerinlere gömüyoruz evet ama ufak bir kelime ya da neyse o anda yaşadığımız bir şey yine karşımıza çıkarıyor .Geçmiş olsun.

Çok üzüldüm ne kadar yaşayan var şu sayfada yazamayanlar var bir de.Ülkemde dile getiremeyenler ,onca çocuk var içine kapanan (oyun zanneden cinselliği öğrenince meğer tacize uğramışım diyen)Genç kızlar erkekler var ,damacanaya taciz eden var ya bu düşünceli lanet insanlardan rabbim evlatlarımızı korusun

hem sana hem de Kozlenmis patates konu sahibine çok çok geçmiş olsun çok kötü bir travma bu bende son cümlene katılıyorum çoğu kadın o ya da bu şekilde taciz görmüştür benimki sizin kdr travmatik değil tabi otobüste rahatsız edici dokunuşlar sadece lisedeyken ama o zaman bile kimseye söyleyememiştim salak gibi o anda bağırsam bütün otobüs onu linç eder zaten ama biz kadınlar türkiyede o kdr ezilmişiz ki normal zannediyoruz haklılar zannediyoruz veya utanıyoruz afişe olmaktan.. kızlarımızı çok iyi korumamız lazım

Bu konuyu keşke okumasaydım. Şu an hüngür hüngür ağlıyorum. Çünkü ben de buna benzerini hatta galiba daha beterini yaşadım. Ama ben de senin gibi ne yaşadığımı tam olarak hatırlamıyorum. Hatırladığım parça parça şeyler var sadece. Kucağa oturtup zıplatma , mahrem yerlerine elleme gibi. Bunu anneme anlattığımı hatırlıyorum. Annem öyle bir vurmuştu ki burnum kanamıştı. Hala içim sızlıyor. Bazen anneme karşı hissizleşiyorum çünkü o olayda bana verdiği tepki aklıma geliyor. Ama dediğim gibi ne kadar yaptı ne kadar ileri gitti. Sadece tacizmiydi yoksa fazlası mıydı hatırlayamıyorum. Hatırlamak da istemiyorum açıkçası. O kişi bizim akrabamız ve onun fotoğrafını bile görsem içim kin ve nefretle doluyor. Şu anda olduğu gibi...

Çok sağol canım, buna benzer bir taciz yaşamadıysan şanslısın aslında, zira ben okuldu otobüstü sözlü tacizdi yaşadığım diğer şeylere girmedim bile. Tüm namussuzlukları yapanlar erkekler ama iş bitince aklanıp temize çekilenler yine erkekler.
Ben çocukluğum boyunca beni tacize devam eden akrabamı en son ben evde yalnız kaldığımda kapıya gelince ekmek bıçağıyla karşılayıp tehdit ettim, o son oldu, bir daha görmedim bile ama ya travmayla geçen çocukluk yıllarım!

Çocuklarınızı iyi gözlemleyin ve sahip çıkın lütfen hanımlar, onlar bize Allahın emaneti

Nesli Han canım benim çok üzüldüm annenin sanki sen yaptın gibi sana ceza vermesine daha çok üzüldüm.benim annem ne yaptı şoka girdim anlatmadım mı yoksa dayak yedim sonra mı şoka girdim? devamı var ama diyemedim popoma temas var önündeki lanet parçasıyla canım acıdı mı ne kadar ileri gitti bilmiyorum anneme anlattım mı inandı mı dövdümü anneme soramıyorum vefat etti ama öfkeliydim hala kızıyorum nasıl korumadılar diye .Ah bir 10 dk karşımda olsa sorsam öğrensem ona göre özlesem ya da özlemesem iki arada kaldım.

Bu ruh hastaları kız erkek bakmıyor ki benimde oğlum olacak inan psikolojim bozuldu Rabbim korusun fırsat vermesin bunları asacaksın yolun ortasında gelen geçen taslasin pis köpekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…