- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Soyu tukensin böyle serefsizlerin..Esine anlatma şimdilik ölünce anca ...Sürekli gorusmuyorum farklı şehirlerdeyiz
3 kucuk çocuğu var mutsuz evliliği ve metresi
Burda anlatsam travma yaşatır çoğu insan kaldiramaz hiç girmek istemiyorum o yüzden 21 yaşından sonra itiraf edebildim kendime o yaşıma kadar öyle birşey yaşanmadı diye kandırdım durdum kendimi ama yaşandi işte çok küçükte değildim 12-13 yaslarindaydim tek istegim bunu eşime anlatmak ama anlatamam buyuk olay çıkar
Belki o herif ölünce anlatırım bilmiyorum
Sağol Canim tam atlattim diyemem ama en azindan toplu tasima araclarina binebiliyorum kimse beni kacirmaya yeltenmiyor ben oyle dusunurdum. .Şu sapık ruhlular da ya akraba sıfatı ya da komşu sıfatı altında toplanıyor ne hikmetse!Pislikler ya!Bu konuyu açanKozlenmis patates ve konuya yazan diğer üyelerimiz için çok üzüldüm atlatabilirsiniz inşallah.Bunu sizlere yaşatanlar çok pişkin insanlar ne bir vicdan azabı ne bir pişmanlık.Allahından bulsun pislik mahlukatlar...
Of Allah yardımcın olsunSürekli gorusmuyorum farklı şehirlerdeyiz
Burda anlatsam travma yaşatır çoğu insan kaldiramaz hiç girmek istemiyorum o yüzden 21 yaşından sonra itiraf edebildim kendime o yaşıma kadar öyle birşey yaşanmadı diye kandırdım durdum kendimi ama yaşandi işte çok küçükte değildim 12-13 yaslarindaydim tek istegim bunu eşime anlatmak ama anlatamam buyuk olay çıkar
Canim ya cok zor bir durum. O pislik kac yaisndaydi o zaman oda kucukmuydu buyukmuydu gerci onemi yok ama gorusme zorunlulugu cok kotu olmus.Sürekli gorusmuyorum farklı şehirlerdeyiz
Çok yakın akrabam tarafından bana yaşatıldığı için,kızlarımın (Allah muhafaza) yaşayacağı en küçük bir olayda asla polise falan gitmem. Kimseye de söylemem. Neden? Çünkü ciğerlerini ellerimle sökerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?