- 20 Ocak 2016
- 2.153
- 2.861
- 83
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Eşim canım o benim çok şükür tek güvendiğim o desem yeridir Allah razı olsun ondan terapi öncesi minik bir kısım terapide bizzat o anlara gidip yaşadım.ailem farketmemiş işte içime kapandım kendime zara verdim öfkem bitmedi onlara ama onalr farketnedi.Eşinle ilişkin nasıl peki? Terapide mı hatrladın tum bunları. Ailen hıc dert etmedı mı kendıne zarar vermelerini
Allahımm....Çok iyi anlıyorum seni,
Ben ilkokula çok erken başladım,
İlki 6 yaşımdayken komşunun 20yaşındaki oğlu tarafından diğeri ise pek normal olmayan yakın sayılabilecek bir akrabam tarafından olmak üzere yaşadım ben de. Komşunun oğlu erik verecem bahanesiyle eve çağırmıştı, ben bir fırsatını bulup kaçtım amacına ulaşamadı, koşarak eve gittim ve anneme anlattım, annem elimden tuttuğu gb komşuya baskına gitmişti, sokakları çınlattı bağırdı çağırdı, karşı taraf yalvar yakar olmuştu hatırlıyorum annem bağırıp çağırırken elimde hala o pisliğin verdiği erik vardı...
Onlar tüm şehre rezil oldular ama benim de okul hayatım mahvoldu, karşı cinsi yeni yeni keşfeden büyük sınıf ablalar her teneffüs beni sıkıştırıp o adamın bana ne yapmaya çalıştığını neler söylediğini öğrenmeye çalışıyorlardı, okul hayatım çok berbat bir psikolojiyle geçti, tabi o yıllarda psikologtu pdr ydi falan hak getire...
Diğer akraba ise off neyse onu anlatmak istemiyorum.
Çocukluğumda yaşadığım olaylar yüzünden olsa gerek hiç bir kadının hiç taciz görmeden bu yaşa geleceğine inanmıyorum. Hiçbir erkeğe de sonsuz güvenemiyorum.
Ayrı konu mu açsaymışım ne amma da uzun oldu
Benim de 4,5aylık oğlum var ve herkese şüpheyle bakıyorum, gazetede internette bir çocuk tacizi tecavüzü olayı okusam günlerce etkisinden çıkamyorum, hatta beni çok sarsan bazı taciz haberleri çok saçma zamanlarda aklıma geliyor, paranoyak kesiliyorum. Yaradan hiçbir çocuğu sahipsiz korumasız bırakmasın, kötü düşünceli insanlara fırsat vermesinAllahımm....
Hepimizde var galibaben şimdiye kadar tek bir kişiye bile söylemediğim şey düşünüp duruyorum sürekli ve bende inanmıyorum yaşamayan olmadığına
2 kızım var hep film şeritleri geçiyo aklımdan.. Allahım nolur koru şu ramazanın hürmetine.. ben düşünürüm bin yıl ama onlar yaşamasın diyorum(((
Evet rahibe gibi yaşadım kimsenin teklifii kabul etmedim eşime güvendim evlendim bu durum öyle basit değil arada ağır şekilde içime kapanıyordum ama nedeni yok sanıyordum.konuyu tam okumayınca böyle oluyor malesef oysaki demiştim hatırlasaydım evlenemezmişim diye..Rahibe gibi yasadiysaniz,erkeklerden korkup nefret ettiğiniz halde nasıl evlendiniz?
Kiyamam ya benimde küçükken böyle bişiy başıma gelmişti anneme anlatmıştım annem hem dovuyodu hem ağzımı calkalatip yikiyoduama cocuktum tabi ne bilim kopek gel yardim et deyince bende kiyamadim yasliydi da her hatirladigimda gulerim böyle boşver sende mutlu ol değmez bi rezil köpek için uzulmeye
Her zaman derim iyi ki ahiret var iyi ki cehennem var yoksa bu durumda adaleti başka nasıl sağlayacaktık? Zalimler için yaşasın cehennem...Ateşi bol olur inşallah..Evet rahibe gibi yaşadım kimsenin teklifii kabul etmedim eşime güvendim evlendim bu durum öyle basit değil arada ağır şekilde içime kapanıyordum ama nedeni yok sanıyordum.konuyu tam okumayınca böyle oluyor malesef oysaki demiştim hatırlasaydım evlenemezmişim diye..
Toplu sapıklarla dolu bir ülkede yaşıyoruz işte. Eskiden de vardı belki mahalle baskısı daha fazlaydı mağdurlar da sesini çıkartamıyordu, şimdi bir şekilde sesler çıkıyor ve durumun vehameti ortada.Ben ust komsumuzun oglu 2 kuzenim ve sinifin erkekleri tarafindan tacize ugramiş biri olarak ergenligim cok ama cok agir gecti. Ama suan erkeklere guvensizligim yok lisede en yakin arkadaslarim erkekti. Tabiki cok dikkatliydim bidaha yasamamak icin. Ama anladimki ozellikle kiz cocuklarini tercih ediyo bu pislikler. Ust komsumuz tarafindan tacize ugradigimda ( dudagimdan optu) 5 yasindaydm cok iyi hatirliyorum hatta tek hatirladigm o. Evde kimse yokken 2 erkek kuzenim uzerime cullanip benimle resmen opusup oralarini buralarini surtup ellestiler yasım 10 du...!!!
Sinifin erkekleri tek kiz ben kaldigim icin sinifta en az 10 kisi uzerime cullanip etegimi acip beni opmeye elleme basladilar ve baska bir sinif arkadasim kurtardi ellerinden ve yasim 12ydi...!
Okulda lavaboya giderken beni sıkıstirıp bana elleyen cocugu hic unutmam cunku herkes gordu ve ben bisey yapamadim o zman yasim 12ydi...
Okul gezisinde otobusten inmeden cantami unutup otobuse gectigimde karsimda izbandut gibi yan sinif arkadasim dikilip elleriyle bana gel gel diyip seyini gosterdiginde 13 yasindaydim... ve cigliklarla otobusten inip yine kendi hayatina donen. Bunlari ogretmenlere anlattigimda ise hicbirsey yapmayan ogretmen dedigimiz insanciklarinda katkisi benim ergenligim de baya skntilara neden oldu
Tabiki sozlu tacizleri katmiyorum isin icine onlar hatirlamagm kadar cok. Ve ilerde kizim olsa baskasina guvenirmiyim ASLA.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?