Erkek İnfertilitesi Oligoastenoteratazoospermi ile ugraşanlar buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nzmyhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.586
2
156
Diğer
kızlar bu dertten muzdarib olanlar varsa yada yok biz çok şükür bebişimize kavuşduk diyenler varsa herkesi bekliyorum...
tedavilerimizi ve sonuçlarımızı konuşalım................

yok belginim ne tedavisi..........
biz yine sıfır çektik yaa...................1 ay oldu sonucu alalı.................
artık sizden iyi haberler bekliyorum..........

nasıl canım tese oldumu eşin ya bu aralar benim kafam çok dağınık herşeyi unutuyorum inşallah arkadaşım birdaki sefere olur sizinde ...

tesadan sperm verdigi gün vazgeçtiler..........yapmadılar yani.............7 embriyo döllendi.sonra 5 sonra 3 kaldı...2sini transfer ettiler.........apar topar......o tekinide 1 gün daha bekledik iyi degil deyip çöp ettiler işte...........hepsi bu kadar.....ben yine tam bir sıfırla döndüm evime........hayallerimide sıfırladım..........
inşaallah güzel haberleri sizden bekliyorum........ben bu aralar tedavi falan düşünmüyorum..........zaten düzeltilmeyen bir sorun oldugu içinde tedavi olumlu sonuçlanmıyo:.............o sebebten hayırlısı mevla bişey karar kılmıştır bizim için..............

geçmiş olsun canım allahım ne zaman verirse o zaan oluyor herşey ne yapalım bekliyoruz işte dua edip yalvarıyoruz başka ne gelir elden üzme kendini arkaadaşım...

kızlar bu dertten muzdarib olanlar varsa yada yok biz çok şükür bebişimize kavuşduk diyenler varsa herkesi bekliyorum...
tedavilerimizi ve sonuçlarımızı konuşalım................

canım merhaba....
benim eşimde hem sayı azlığı hem hareketsizlik hem şekil bozukluğu hemde genetik problem var...sanıyorum bundan bahsediyorsun...ama bak senin bi avantajın var.sizde genetik bi sorun yok....
ben 4 defa tüp bebek denedim...ilkinde trasferim bile olmadı...çünkü pgtden sağlıklı embriyo çıkmadı.
ikincide tek embriyo trasfer edildi....ama tutmadı malesef....
üçüncüde yine trasferim olmadı...bize bebek sahibi olmamız için %25 şans verdiler...
dördüncü tedavimde iki embriyo trasfer edildi ve ikiside tutundu çok şükür...
salı günü iki kızım olacak Allah nasip ederse...herşey Allahtan...herşey onun elinde...
biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyo...
bol bol dua et cnaım rabbim kabul eder inşallah...Allahım gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah...sağlıcakla kal...a.s.

aaa hituci canım........maaşallah demek iki kızın olucak..............Rabbim bagışlasın onları size..............eline ayagına kavuşmak nasip etsin...................
bizim y kromozom delesyonumuzda var canım yaa......ve sen dördüncüde kavuşmuşsun hayırlısıyla......bizim dördüncüdede negatif.........ve öyleki tutunma dahi gerçekleşmiyo..........hep sıfır.......
neyse senin haberin keyfini çıkarma zamanı şimdi........ayyy çok sevindim yaa.....maaşallah barekallah........

darısı sana ve tüm isteyenlere canım hayırlısıyla sağlıkla ve en kısa zamanda inşaallah.
hayırlı cumalar...

slm kızlar aynı sorun bizdede mevcut...valla benim jinekolojik muayenemde eşimde bu durum ortaya çıktı...doktor ilaç verdi kullanıyoruz bakalım...inşallah düzelirde hayırlısıyla güzel bebişlerimiz olur...yalnız eşimin tahlil sonucunda Oligoashenozoospermi yazıyordu bu sayfada ise Oligoastenoteratazoospermi yazıyor...ikiside aynı şeymi acaba..bilmiyorumkismile

canım sen google amcada o test sonucuyla ilgili bir arama yap..........eger bişeyler varsa farklı rahatsızlıklardır..............ama benim yazdıgım çıkıyosa seninkide bununla aynıdır........
bu arada ne ilacı kullanıyosunuz....hangi doktor verdi size ilacı..bize tedavisi yok diyorlar........

canım benım kafadan attıgın an oluyor bu bebek olayı ben bunu anladım
rabbım hayırlısıylan bana sana vede tum ısteyenlere tez zamnda versın ınş

kızlar bu genetık testı nasıl yapılıyor.DFI (dna fragmantasyonu ) dıye bır test var o mu bu test acaba.yoksa baskamı

canım evet bizim böyle bir sorunumuz var.....................azfc bölgesinde kırılma..........
siz dna testi yaptırdınızmı.........

eşiminde boyle bir sorunu var.geçen sene yaptırmıştık testi.sonra bugune kadar hiç uğraşmadık.3 ay sonra aşılama düşünüyoruz.o zamana kadar neler tavsiye edersiniz acaba.

canım sizin sayınız yeterlimi aşılama için............
eger yeterli ise keçiboynuzu kürünü uygulayın..........hareketi hızlandırıyo...............
ama genetik için yapılabilecek hiç bişey yok...........

bilmiyorumkismile

canım memorialde mi tedavi görüyodun??? Yanlış mı hatılıyorum...Benim eşim hipogonadizm hastası..yani hipofiz bezinde tümör var..buna bağlı sperm sorunu...spermiogramda senin başlıktaki teşhis yazıyo..yanlız biz tedavi ile 38 milyon sperm gördük..ama o testte bile teşhis aynı...ilk denememde hamile kaldım...9. haftada kontrole gittiğimde meleğimin kalbi durmuştu..benim kalbim kürtaj kontrolünde duruyodu....benim 10 tane embriom 5. gün 1. kalite oldu...2 transfer ettiler eşimin hastalığından dolayı..diğerleri donduruldu..buna rağmen spermin 3. kalite olduğunu bunun için gebeliğin sonlanmış olabileceğini söylediler...dondurulmuşlarda da aynı şey olabilir dediler...zaten donmuşlarda düşük riski daha çok oluyomuş...sperm ,embrio olduktan sonra da hükmünü kaybetmiyomuş...Napıcaz biz şimdi????????Yani hamile kalsakta durmuyo....durmucak...dua etmekten başka çaremiz yok...ümitsizim çokkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…