Zaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.Nerdeyse aynı durumlardayız benim de iki tane biri iki ye( kız) biri ana okulu (erkek).spiralde var. 2016 da kpss ye girdim 80 aldım çok çalıştım zor oldu ama ben daha yüksek bekliyordum hayal kırıklığı oldu biraz lise mevzunuyum. Uni sınavına girmek istiyorum bu kez ama eşim asla müsaade etmiyor.ders olunca kendisini biraz ihmal ettim galiba o yüzden oğlum ikinci sınıfa başlayınca üçüncüyü istiyormuş ama ben bebekleri çok sevdiğim halde üçüncü çocuğu istemiyorum.galiba biz de ilerde bu konulardan huzursuz olacağız ama siz benden çok daha azimlisiniz ve eşiniz sorun çıkarmıyor ders çalışmanıza sonuna kadar gidin lütfen
Nasil alabikirim ki bana asiri düşkün yapışık yasadigi 2 yasinda oglum varEhliyeti neden şimdi almıyorsun
Eşiniz çok uyanık ama ciddi bir sekilde terslerseniz yada kapiyi gosterirseniz yola gelecegini dusunuyorum..hic olmazsa bi cinnet herseyi cozerZaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.
Simdi ben o konuşuyor ben hee hee diyorum.
Ve hatta ufak tefek rahim problemleri yasiyorum histereskopi olmak zorunda kaldim. Esime dedim ki cocuklar olmadan once yoktu böyle seyler annelik cok kutsal eskisine donmeyecegimizi bile bile cocuk sahibi oluyoruz dedim. O da dedi ki tabiki kutsal ama bu cumleyi neden kurdugunu biliyorum 3.cocugu istemedigin icin soyluyorsun simdidedn goz boyuyorsun bahaneler uretme bu cocik konusu benim zaafim bu konular tartismaya acik degil sagligimiz el verdigi suramece cocugumuz olacak. Vs vs vs dedi. Agzima tikti laflari
Ki aslinda nirmalde hicbir konuda anlayissiz degildir (bu konu haric)degilizdir aslinda 2 universite bitirdi hatri sayilir bir isi var.
Aslında hiç can sıkmaya gerek yok şimdiden zamanı gelince düşünürsünüz bunları mesela ben üniversite sınavını şart koşacağım bunun için ya sınavı girerim yada çocuğu unut diye zorla spirali çıkarttıracak değil yapamaz da zaten. Siz de mutlaka bi yolunu bulursunuz şimdi bunu düşünüp canınızı sıkıpta stres yapmayınZaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.
Ve hatta ufak tefek rahim problemleri yasiyorum histereskopi olmak zorunda kaldim. Esime dedim ki cocuklar olmadan once yoktu böyle seyler annelik cok kutsal eskisine donmeyecegimizi bile bile cocuk sahibi oluyoruz dedim. O da dedi ki tabiki kutsal ama bu cumleyi neden kurdugunu biliyorum 3.cocugu istemedigin icin soyluyorsun simdidedn goz boyuyorsun bahaneler uretme bu cocik konusu benim zaafim bu konular tartismaya acik degil sagligimiz el verdigi suramece cocugumuz olacak. Vs vs vs dedi. Agzima tikti laflari
Ki aslinda nirmalde hicbir konuda anlayissiz degildir (bu konu haric)degilizdir aslinda 2 universite bitirdi hatri sayilir bir isi var.
Eslerimiz çok benziyor benim de iki çocuğum var ikincisi henüz 5 aylık, eşim geçen gün üçüncü çocuğumuz kız olursa adı şu olsun falan diyorduZaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.
Zaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.
Korunduğunu yönteme kadar okudum aynı sıkıntıları yaşadım çok çocuk bende seviyorum evet ama eşim aynı eşin gibi hep ısrarcı di bu konuda sadece sen benden 2 yaş küçüksünMerhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda
Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor
Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.
Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.
Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum
Erken yasta anne olup her hevesimin kurdagimda kalmasina sebep oldum.
Hayallerim var kucuk cocugum anaokuluna baslayinca ehliyet alicam. Spora gitmek istiyorum calismak sosyallesmek istiyorum cok sıkıldım
Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.
Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş
Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum
Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum
Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..
Aslinda bu konuda din acisindan bakarsak ben haksizim ((dini konularin yasak oldugunu biliyorum ama soylemek isterim ))Ne kadar bencil bir insanmış.
Eşinizin dinle ilgisi nedir? Güvenilir aklı selim ilim sahibi bir hoca ile konuşsanız bu işlerin öyle tek taraflı kararla olmayacağını, kadınların çok yıprandığını anlatsa.
Söz dinleyecek mantıkta biri olsa sizi dinlerdi tabi ama bazıları dışarıdan birinin sözlerinden daha çok etkilenebilir.
Ailelere yansırsa yansısın. Direk ona hakvereceklerini mi düşünüyorsunuz? Eşinizin bencilliğini onlar da bilsin bence..
Kusura bakmayın ama çocuk konusu benim zaafım ne kadar cahilce bir laf böyle!Zaten onun icin simdiden huzursuzum ya. Ilerde cok sıkıntı yaratacak bu durum esimin istegini inadini biliyorum agiz actirmiyor bu konuda. Hatta ailelere bile sicrayabilir bu konu ilerde.
Evet baski ile olamaz ortak karar olmali.Bakılamayacak çocuklar için doğurma ya da doğurtma sevdasını anlayamıyorum.
İstemediğiniz birşeyi yapmak zorunda değilsiniz , bu kararların ortak alınması gerekiyor.
Baskı ile olmaz.
Aslinda bu konuda din acisindan bakarsak ben haksizim ((dini konularin yasak oldugunu biliyorum ama soylemek isterim ))
Soyle ki bu forumda herkes islam dinine mensup olmayabilir genel konuşmuyorum ama islam dininde kadin kocasina itaat etmeli ve cok cocuk doğuran Müslümanların cogalmasina vesile olan kadinlar makbuldur.
Bu konuda esime karsi gelerek gunaha girmiş oldugumu düşünüyorum
Ama birde bu isin hayatin dogal akisina bakarsak suan su dunyada çocuk buyutmek oyle zorki. Pedolifi sapiklari cocuk kaçıranlar uyusturucu kotu yol vs vs vs
Gozum korkuyor ben 2 cocuga zor bakarken 3 4 cocuk bakamam ki kendime zor bakiyorum
Tabiki gunu gelince bunlari esimle konisucam ama suan bu konuyu acmak yok yere tartosma yasamak istemiyorum. Ama bi yandan da huzursuzluk yaşıyorum ilerde bukoni tadimizi pek bi kacoracak gbi gozukuyor
PekiYanlış düşünüyorsunuz o yüzden size daha fazla tavsiye veremem..
Eşinizin de sizin gibi düşündüğü çok açık. O yüzden hep bunu savunup hem de eşinizden dert yanmanız çok tuhaf olmuş. Size kolay gelsin..
Ben de artik bu taktigi uygulicam zaten bi kac gündür yapıyordum.Çocukların sorumluluklarını tek başına üstlendiğin için kocana çocuk sahibi olmak kolay geliyor,rahata alışmış çünkü. Benim eşim de öyle çocuk hastası çok ister ama bakmaz herseyi üstüme atmaya çalışır. Ben de onu yıldırdım çocuk konusunda , işten gelince dinlenmek istedikçe çocukları üstüne saldım . Zaten çok yaramazlar o da anladı neyin ne olduğunu. Şimdi kendisi diyor ki yeter daha çocuk yapmayalım.
Uygula tabi hayatım erkeklere fazla rahat verince çocuk büyütmeyi kolay snaıyorlar. Markete gidicem de ona burak git 1 saat gelme, üst baş alıcam de çık bi saat gelme, bi yere giderken tak peşine çocukları bunalsın. Evde tv izlerken çocukları alıp çocuk odasına gitme bırak onun yanında evi yıkıp geçirsinler. Aklı nasıl başına gelir, benimki nasıl korktuysa daha istemiyor .Ben de artik bu taktigi uygulicam zaten bi kac gündür yapıyordum.
Bakalimm ne olacak cunku bu devirde çocuk buyutmek cok zor.
Aslinda bu konuda din acisindan bakarsak ben haksizim ((dini konularin yasak oldugunu biliyorum ama soylemek isterim ))
Soyle ki bu forumda herkes islam dinine mensup olmayabilir genel konuşmuyorum ama islam dininde kadin kocasina itaat etmeli ve cok cocuk doğuran Müslümanların cogalmasina vesile olan kadinlar makbuldur.
Bu konuda esime karsi gelerek gunaha girmiş oldugumu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?