- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Sizi övdüm :)Tam anlayamadim maazur gorun övdünüz mü sövdünüz mü bilemedin :) hatta 3 kere okudum
Aynen aynen. Gecen yılbasi kendimie sofra kurduk cocuklar oturma odasinda takilsin dedik otur kalk otur kalk yeterr ya dedim valla yeter. Hastayım birde hic dinlenemedim mesela uyuyamadim cunki cocugum gelip şaaap yuzume vuruyo hicc hicc gerek yok gencim daha gencligim elden gitneden hayata devam etmek istiyorum.Ayy evet ayniyiz. :) gecen gun bendr dedim yillardir sinemaya bike gidemedik cunku cocuklari birakabilecegimiz hic kimsemiz yok bu sehirde. Gezmeyi yemeyi icmeyi tatil yapmayı severiz ama cocuklarla olmuyor ki . Uzun zamandir basbasa disarda biseyler icmedik.
Bi yere gidiyoz esim oglanin pesinden kosuyor ben kizimin pesinden kii kizim cok konusuyor hic susmaz yani suan ben bu mesaji yazarken bile konusuyor acayip kafa sisiriyor. Oglumda oldukca hareketli. Bende pert oluyorum bu halde. Simdi sıkıntı yok 2... 3 sene sonra basimin etiniyicek biliyorum
Nerdeyse aynı durumlardayız benim de iki tane biri iki ye( kız) biri ana okulu (erkek).spiralde var. 2016 da kpss ye girdim 80 aldım çok çalıştım zor oldu ama ben daha yüksek bekliyordum hayal kırıklığı oldu biraz lise mevzunuyum. Uni sınavına girmek istiyorum bu kez ama eşim asla müsaade etmiyor.ders olunca kendisini biraz ihmal ettim galiba o yüzden oğlum ikinci sınıfa başlayınca üçüncüyü istiyormuş ama ben bebekleri çok sevdiğim halde üçüncü çocuğu istemiyorum.galiba biz de ilerde bu konulardan huzursuz olacağız ama siz benden çok daha azimlisiniz ve eşiniz sorun çıkarmıyor ders çalışmanıza sonuna kadar gidin lütfenMerhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda
Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor
Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.
Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.
Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum
Erken yasta anne olup her hevesimin kurdagimda kalmasina sebep oldum.
Hayallerim var kucuk cocugum anaokuluna baslayinca ehliyet alicam. Spora gitmek istiyorum calismak sosyallesmek istiyorum cok sıkıldım
Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.
Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş
Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum
Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum
Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..
Ayy harika anlatmışsınız :)Ama gerçekten erkekler bazen çok bencilce düşünüyorlar. Hayatlarında 1 kez baştan sona bir gebelik geçirip, doğum yapıp çocuk sadece 2 yaşı na gelene kadar baksalar eminim soyları kurur nesilleri tükenir. Biz kadınlar yine de yaradilisimizdan mi nedir birşeyleri göze alıp 1,2,3,4 hatta daha fazla çocuk dogurabiliyoruz.
Kaç gündür belgesel izliyorum erkek ciflesme bitinciye kadar var sonra piyasada yok disi tek başına mücadele veriyor. 7 yaşındaki kızım diyor ki anne bu babalar nerde,ne ise yariyorlar. Hakikaten insanlarda aynı. Bi oyun oynamakla yada bebeğe bez mama almakla olmuyor ki. Bitmiyor ki sorumluluk. Eğer siz istemiyorsanız yapmayın o üçüncü çocuğu. Kim ne derse desin çocuğun sadece ilk yapımında %50-%50 bu işler. Onda da ellerinde imkan olsa benim kromozomlar dursun sende fazladan varsa ondan kullanalim derlerdi eminim. Çocuk büyütmek %90 anne geri kalanı babanın sorumluluğunda. Hayatını %90 değiştirecek birşeyin de bırak kararını sen ver. Bu ne ya biz dünyaya sadece çocuk doğurmak için mi geldik.
Bu arada 26 haftalık hamileyim daha doğuma 3 ay var ve kızım ve kocam şimdiden aynı sizinki gibi 3. Çocuğun hayalini kuruyorlar ve bu da beni çok geriyor. Daha bu bile doğmadı.
Eşiniz yay burcumu ve kaç kardeşlerYardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.
Is guc onemli degil yemek vs onemli degil sen yeter ki cocuklari yakmadan yikmadan buyut = esim aynen boyle diyor
Amma velakin evde o gun yemek yoksa benden kotusu yok butun gun naptin bir yemek yapamadin mi diyor
hanım daha 26 yaşındaesinize 35 yasindan sonra down sendromu gibi hastaliklarin riskinin arttigindan bahsedin mesela
zorla cocukmu yapilir ya
esi 35 di sanirimhanım daha 26 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?