Olmaz olsun böyle kardeş

bence nereye gittiğini gizlice takip edin kimlerle buluşuyor belki bir erkek arkadaşı vardır gittiği yerdeki kişileride uyarın derim

Allahım sen evladın da hayırlısını ver yarabbim:Saruboceq:

Anne, baba için çok zor cidden. Akıl, ruh sağlığı diye bişe bırakmaz böyle bir evlat insanda.

Evlat bu atsan atamazsın, napabilirsinki.

Ama iyi bir dayağı hakettiği kesin kardeşinin. Ne hakkı var annene babana bunları yaşatmaya. Kesin ve net bir dille, bu olayın tekrarı durumunda bir daha asla eve alınmayacağını bilmesi lazım. Blöf belki işe yararCADIARZU

canım sanırım kardeşin bir otorite boşluğundan faydalanmış,iyi niyetleri suistimal ede ede böle olmuş..düşünüyorum,ben otuzuma geldim nerdeyse, şu yaşta akşam eve dokuz da bile gelsem laf oluyor....hani derler yaa kızını dövmeyen ......

bu sizin anne -babanızdan ve kardeşinizi yetiştirmelerinden kaynaklanıyor bence.ben 28 yaşındayım ve asla bir gece mi bile çok yakın ailem dışında arkadaşımın evinde falan geçiremem.eve 9 dan sonra asla gelemem.kaldı ki öğretmen bir bayanım işim gücüm var.ama bizim evin kuralları bu.babamızdan korkmayız sadece sayarız.ve öyle yetiştik yaşımız ve konumumuz kuralları değiştirmez.

bence burnunu sürtmesi lazım eve gelirse almayın eninde sonunda ailesinin değerini anliycaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…