Olmazlara Meyilim

Cehalet fışkıracak şu an benden ama yine de soracağım. Numaralarının silinip silinmediğini nerden anlıyor bu insanlar? Whatsap fotosundan falan mı? Hiç böyle şeylere kafa yormamışız çok şükür😄
hemen anlatayım :)
whatsappta rehberinizdeki kişiler ve rehberinizde kayıtlı olmayan kişilere profil resminizi vs gösterip göstermeme seçenekleri var. mesela profil resminizi kimler görebilirsin? ''kişilerim'' , ''herkes'' gibi iki seçenek var. eğer kişilerimi seçerseniz profil resminiz sadece sizin telefonunuzda kayıtlı kişilere gözüküyor, kayıtlı olmayana gözükmüyor. bu durumda eğer bu ayarı kullanıyorsanız numarayı silip silmediğiniz şu şekilde anlaşılıyor: sizin bilmediğiniz bir numara olan telefona sizi kaydedip whatsapptan bakıyorlar. eğer profil resminiz o telefondan bakınca gözükmüyor ama birbirinizde kayıtlı olduğunuz kişiden bakınca gözüküyorsa silip silmediğiniz anlaşılmış oluyor.

ama eğer whatsappı kullanan kişi profil resmini herkese açık gözüksün diye ayarladıysa üstte bahsettiğim yöntemle anlamak imkansız oluyor tabii.

benim zamanında tartıştığım kişi bana dedi ki sen tartıştıktan sonra numaramı sildin. hayır silmedim ne alaka dedim. foton gitmişti dedi. halbuki ben o gün resmimi birkaç saatliğine kaldırıp sonrasında değiştirmiştim. ama foto gidince onu sildim sanmış mesela. ne olduğunu anlatsam da inanmadı :D

Ben yazmamak için no silerim ama görsel hafızam kuvvetli daha silerken beynim numarayı ezberliyor. Sonra yine kaydediyorum.

Sizin yerinizde olsam 1 ay silmem. Ama bel bağlamam da.

Evet bence de isteseydi yazardı. Etkilenen, görüşmenin devamını isteyen mutlaka yazar.
Hiç sektiğini görmedim.

Silmemesi için illa bir sebep yok ki, sonuçta sadece duygusal olarak hoşlanmamış olabilir.
Bu çok doğru. En azından ayrıldıktan sonra vardın mı diye mesaj atar, erkekler mesaj konusunda biraz uzman otu b.ku bahane edebiliyorlar. Gerçi hepimiz öyle değil miyiz 😅

Ay bir şey diyeceğim biri benimle 1.5 saat oturduktan sonra kalkmak istese ben de yazmam. Zaten oturdum soluklandım kahvemi içtim derken geçer o vakit. Hele istanbuldaysan yol ayrı bir çile. Gittiğim yol kadar oturmamış olurum neredeyse. Sohbet çok sarmamış sanırım ben bir flörtümle sekiz saat oturmuştum daha da otururduk yani. Ayrıca siz neden yazmadınız ki? Bu kadar düşünecek kadar taktıysam gider yazardım baktım hık mık ediyor silerdim kafamdan.

hemen anlatayım :)
whatsappta rehberinizdeki kişiler ve rehberinizde kayıtlı olmayan kişilere profil resminizi vs gösterip göstermeme seçenekleri var. mesela profil resminizi kimler görebilirsin? ''kişilerim'' , ''herkes'' gibi iki seçenek var. eğer kişilerimi seçerseniz profil resminiz sadece sizin telefonunuzda kayıtlı kişilere gözüküyor, kayıtlı olmayana gözükmüyor. bu durumda eğer bu ayarı kullanıyorsanız numarayı silip silmediğiniz şu şekilde anlaşılıyor: sizin bilmediğiniz bir numara olan telefona sizi kaydedip whatsapptan bakıyorlar. eğer profil resminiz o telefondan bakınca gözükmüyor ama birbirinizde kayıtlı olduğunuz kişiden bakınca gözüküyorsa silip silmediğiniz anlaşılmış oluyor.

ama eğer whatsappı kullanan kişi profil resmini herkese açık gözüksün diye ayarladıysa üstte bahsettiğim yöntemle anlamak imkansız oluyor tabii.

benim zamanında tartıştığım kişi bana dedi ki sen tartıştıktan sonra numaramı sildin. hayır silmedim ne alaka dedim. foton gitmişti dedi. halbuki ben o gün resmimi birkaç saatliğine kaldırıp sonrasında değiştirmiştim. ama foto gidince onu sildim sanmış mesela. ne olduğunu anlatsam da inanmadı :KK70:
Çok uzun işmiş, ben çok üşenirim😂😂
Teşekkür ederim detaylı anlatım için💞

Ben olsam yerinizde çok hoşlandığım biriyse yazardım bana bu kendini düşürmek gelmiyor.
Zaten olmayacaksa ne kaybedersiniz ki :)
Merhaba nasılsınız falan derdim.

Böyle aklınızda soru işaretleri kalacağına tam netleşir konu.

Duygusal ilişki yaşamak anlamında beğenmemiş sizi.
Numaranızı silmemesinin bir anlamı yok. Sohbetinizi sevmiştir. Arkadaş olarak kalabileceğinizi düşünmüştür.
Ben date'lerimde beğenmediklerimin silerdim. Sosyal medyada ekliyse onu da silerdim. Senden hoşlanmadım demenin en kolay yoluydu bence.
Date ne 🙈

Beğenmemiş olsa buluşmak da istemezdi. Görsel olarak beğenmiş. Belki konuşma, jest, mimik gibi detaylardan hoşlanmamıştır. Belki de konu sahibinin ilgisinden çok emin olup “kesin beğendi, o arasın.” diye de düşünüyor olabilir. Tek bildiğim “acaba şöyle mi, böyle mi?” diye düşündüren erkeklerden hiçbir iş çıkmadığı.
Fotoyla gerçek aynı olmuyor. Ben biriyle daha görüşmüştüm fotoda cok yakışıklı gerçekte alakası yok. Bu kişiyi de fotoda beğenmedim yine de buluşayım dedim ilk tecrüben yola çıkarak gerçekten foto yanıltıyor bu da fotodan daha iyiydi. Yani benim için de durum aynıdır. Fotojenik olduğumu söylerler üzüldüm yani

numarayı silip silmemesi niye önemli ya, hemen herkes görüşüp beğenmediği biri olunca eve gelip numarasını mı siliyor anlamadım :halay: bir de siz beğendiyseniz mesaj atın halini hatrını sorun, konuşma devam ederse eder etmezse etmez. ben böyle o yazmalı, ben asla yazmamalıyım stratejilerini de aşırı saçma buluyorum. sonuçta yazınca kucağına atlamış olmuyorsun.
Ben direkt silerim eğer efendiliğini beğendiysem açıklama yapıp silerim niye dursun ki o niyetle buluştuk sonuçta arkadaş kalmam. Kaba sabaysa da hiç açıklama yapmadan silerim. Demek herkes farklı o yüzden beklentiye girdim

Ben olsam yerinizde çok hoşlandığım biriyse yazardım bana bu kendini düşürmek gelmiyor.
Zaten olmayacaksa ne kaybedersiniz ki :)
Merhaba nasılsınız falan derdim.

Böyle aklınızda soru işaretleri kalacağına tam netleşir konu.
Ben ilgimi belli ettim ama çoçuğa atlamış gibi bi de mesaj atmayayım😅 olsa olurdu kızlar ya olmadı demek ki. Keşke ilgimi de belli etmeseydim

Fotoyla gerçek aynı olmuyor. Ben biriyle daha görüşmüştüm fotoda cok yakışıklı gerçekte alakası yok. Bu kişiyi de fotoda beğenmedim yine de buluşayım dedim ilk tecrüben yola çıkarak gerçekten foto yanıltıyor bu da fotodan daha iyiydi. Yani benim için de durum aynıdır. Fotojenik olduğumu söylerler üzüldüm yani
İşte bu yüzden farklı yer, zaman ve ışıklarda çekilmiş fotoğraflarımızı gönderiyoruz ki karşı tarafta görselliğe dair bir hayal kırıklığı oluşmasın. Bence görsel olarak beğendi ama erken kalktığınız için beğenmediğinizi düşündü. Ama en azından insan bir teşekkür eder Yani.

Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı :KK43:(((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün :KK43:
Kac gündur aramayan kişiyi dusunmezdim. Net

Ben direkt silerim eğer efendiliğini beğendiysem açıklama yapıp silerim niye dursun ki o niyetle buluştuk sonuçta arkadaş kalmam. Kaba sabaysa da hiç açıklama yapmadan silerim. Demek herkes farklı o yüzden beklentiye girdim
o niyetle buluşulduğu zaman arkadaş markadaş kalmıyorum. açıklama yapmayı gerektirecek bir durum olursa yani bir sohbet vs doğarsa yapıyorum ki herkes hayatına baksın. hiç sevmem belirsizlikleri. bu adamdan bi cacık olmaz bence ama hiç görüşme sırasında konuşur görüşürüz vs gibisinden bişeyler söylenmedi mi? benim son flörtümle ilk date'imde o söylemişti mesela. iş çıkışlarında böyle buluşsak olur mu demişti. eve bıraktığında arabadan inerken konuşalım, görüşelim demişti. bu tarz bir sohbet döndü mü hiç? bizde döndüğü için ben mesela beni beğenmedi gibi bir algıya hiç kapılmamıştım, istemiyor diye düşünmemiştim. ha sonra ayrıldık o ayrı mesele ama olay böyle gelişmişti.

Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Ay ya ne güzel etkilenmişsiniz keşke adım atsaydı atmamış hoşlanan erkek kesinn atardı mesaj .Şöyle diyeyim umut etmek insanları genelde ayakta tutuyor ama beni daha kötü ediyor işin açığı :)) beklentisiz yaşamayi ben öğrendim

Mersi.:halay:
Ben hiç bir şeyi silmem.
Mailler,mesajlar,fotoğraflar vs.
Belgeyle konuşurum.:-)
Sonuçta kendimden beter arşivci bir adamla evlendim. O da sağlam saklar.:dondurma:
telefonda saklıyorsan resimleri nasıl dayanıyor ki telefon Lalem

bu arada bende pek silmem öyle ama tel sıkışmaya başlayınca ya bilgisayara atar ya silerim

Kızlar belki basit gelecek ama canım acıyor. Artık kimseyle görüşmeyeceğim bu ne ya :((( beğendi mi beğenmedi mi bu stresi ben kaldıramıyorum anladım :(

Kızlar belki basit gelecek ama canım acıyor. Artık kimseyle görüşmeyeceğim bu ne ya :KK43:(( beğendi mi beğenmedi mi bu stresi ben kaldıramıyorum anladım :KK43:
Neden siz yazmıyorsunuz? Bi hal hatır sorup yoklayabilirsiniz yada hikaye paylaşıyorsa bi yorum.. Böyle düşünmekten iyidir..

İnanın erkekler bizim kadar detaycı değil, şımarırsa da şımarsın sonra yazmayıverirsiniz.
Ben olsam çoktan o nabzı yoklamıştım :KK76:

Umudu öldürmek için ben bir sebep göremedim. 1.5 saat gibi bir sürede kalkalım deyince sizin açınızdan olumsuz diye düşünmüştür. Zaten afalladı demişsiniz. Bunun üstüne arasa yazsa yüzsüz derim ben şahsen.

Back
X