Hay Allah razi olsun sizden ben de smdi gecmis konularına bakiyodum insallah dogru degildirFakat elimde bi bilgi olmadi icin kullanici bilgilerini verdim bu kullanicinin onun disinda ulasmaya caliscaklar.
Uykudan ölüyorum ama uyuyamadım vallabebegimi doyurup yazacagim..Anlatacgim.
Geldim az once beni aradilar bi takim sorular sordular ama Kayserinin nufusunun cok oldugnu bu sekilde zor oldugunu biliyoruz.Sanirim Kk inceleyecekler buradan bi sonuc cikarmaya calisicaklar.Uykudan ölüyorum ama uyuyamadım valla
Iyi Üstüne düşüyorlar demek ki o zaman . insallah gec olmazGeldim az once beni aradilar bi takim sorular sordular ama Kayserinin nufusunun cok oldugnu bu sekilde zor oldugunu biliyoruz.Sanirim Kk inceleyecekler buradan bi sonuc cikarmaya calisicaklar.
Gerçi muhtemelen eşi hastaneye götürmüştür.tabi gerçekten ilaç ictiyseGeldim az once beni aradilar bi takim sorular sordular ama Kayserinin nufusunun cok oldugnu bu sekilde zor oldugunu biliyoruz.Sanirim Kk inceleyecekler buradan bi sonuc cikarmaya calisicaklar.
Acaba gordu mu esi uyuyodur kiGerçi muhtemelen eşi hastaneye götürmüştür.tabi gerçekten ilaç ictiyse
Dusuyolar Turk polisimiz her yerdeIyi Üstüne düşüyorlar demek ki o zaman . insallah gec olmaz
Bir anlık öfkeyle ilaç icenler genelde pişman olur ve yakınlarından yardım ister.zaten anksiyete hastası olduğunu yazmış.anksiyete hastasi ölümden çok korkar.bence bizi uzduguyle kalacak canı sagolasicaAcaba gordu mu esi uyuyodur ki
Bir anlık öfkeyle ilaç icenler genelde pişman olur ve yakınlarından yardım ister.zaten anksiyete hastası olduğunu yazmış.anksiyete hastasi ölümden çok korkar.bence bizi uzduguyle kalacak canı sagolasica
elinden geleni yaptın sen canm duyarlılık gösterdin.ne diyelim sabah ola hayrolaVe gece gece ugrasitrdiklariyla kalacak yalansa.minik bebsimi uyuttum.Ama hala uyumadim.soylediklerini dogru varsayarak Ciddiye almak zorundayiz ama insallah yalan olsun.Gercekten zor seyler yasayan biri.
Evet cnm sabah ola hayrola iyi geceler artik uyumak zorundayim yksa bebegim bir kac saat sonra uyanicakelinden geleni yaptın sen canm duyarlılık gösterdin.ne diyelim sabah ola hayrola
Umarım değildir.İnşaallah bu konu gerçek değildir.. inşaallah
ilk evliliğinse boşan. çekmeye değmezTüm işleri yapıyorum cocuklarimi 8 de uyutup herşeyimi yapıyorum hiç bir şeyi aksatmiyorum eşimden nefret ediyorum en ufak şeyde benim evim benim arabam benim param diyor hiç birseye yetkim yok sindirdi beni ayrılmak istiyorum gitmek onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum ailem çok sorunlu nereye gideceğimi ne yapacagimi iki çocuğuma nasıl bir gelecek kuracagimi bilemiyorum cikmazdayim zaten önceden böyle bir rahatsizligim yoktu eşim gittikçe değişmeye başladı o yüzden iyileşmek için doktora gidiyorum ama buna bile destek olmuyor bencil hep ben diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?