Ölmek istiyorum

Acaba gordu mu esi uyuyodur ki
Bir anlık öfkeyle ilaç icenler genelde pişman olur ve yakınlarından yardım ister.zaten anksiyete hastası olduğunu yazmış.anksiyete hastasi ölümden çok korkar.bence bizi uzduguyle kalacak canı sagolasica

Bir anlık öfkeyle ilaç icenler genelde pişman olur ve yakınlarından yardım ister.zaten anksiyete hastası olduğunu yazmış.anksiyete hastasi ölümden çok korkar.bence bizi uzduguyle kalacak canı sagolasica
Ve gece gece ugrasitrdiklariyla kalacak yalansa.minik bebsimi uyuttum.Ama hala uyumadim.soylediklerini dogru varsayarak Ciddiye almak zorundayiz ama insallah yalan olsun.Gercekten zor seyler yasayan biri.

Ve gece gece ugrasitrdiklariyla kalacak yalansa.minik bebsimi uyuttum.Ama hala uyumadim.soylediklerini dogru varsayarak Ciddiye almak zorundayiz ama insallah yalan olsun.Gercekten zor seyler yasayan biri.
elinden geleni yaptın sen canm duyarlılık gösterdin.ne diyelim sabah ola hayrola

İnşaallah bu konu gerçek değildir.. inşaallah
Umarım değildir.

Bu konu buraya açılırken, mydream87 ilaçları içtiğini size yazarken ve siz tüm çabanızla bizleri etiketlerden sitede olamadığım için özür dilerim.

Ölüm, ölmek ve ölmek istemeyi dilemek sözlerinden sizler kadar etkileniyorum, tüm yüreğimle gerçek olmamasını diliyorum, bu genç kadın umarım dediğini yapmamıştır.

Eğer yaptıysa umarım polisler zamanında yerini bulup hastaneye yetiştirmiştir diye dua ediyorum, bir kadının daha yitip gitmesini istemiyorum, ailesinin, eşinin başka kimler destek olmadıysa artık hepsi kadar suçlu hissediyorum, belki mydream87 gibi yardım çığlıkları atan insanları duymadığımız için hepimizin suçu var bilemiyorum, gerçekten çok etkilendim bu konudan.

Şu an tek aklımdan geçen yeniden siteye girip bizlere yazması.

Birmeleks size de teşekkür ederim, polisi aramış elinizdeki kısıtlı bilgilerle yardımcı olmaya çalışmışsınız.

ilk evliliğinse boşan. çekmeye değmez

Son etkinlik 00.53 umarim iyisindir .Sen hasta yada caresiz degilsin etrafindakiler seni hasta edenler .Kendini topla ve hayata sarıl baska bi sansın yok .Bu kötülüğü cocuklarına yapacak kadar kötü biri degilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…