Ölmek istiyorum

Gurbetteyim kimsem yok keşke imkanım olsa gider calisirim

Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.

Ama hata sende. Nasıl davranıyorsa davransın , gormeyeceksin, duymayacaksin.
Iste hiç çekinme . Alıştırma böyle.

Ben zaten sessiz biriyim o çok öfkeli yani kısa bir örnek vereyim hasta olmaktan bile korkuyorum buna bile ofkeleniyor işler yemek aksar diye çocukları krese versem ikisine 1500 TL kreş

Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorum

Bir de lojmandasin neden bu kadar bunalima girdiğini anliyorum. Bak simdi sirayla facebook a erciyes üniversitesi itiraf sayfasi, erciyes üniversitesi ikinci el esya, erciyes üniversitesi is ilanlari yaz. Kisacasi erciyes üniversitesi sayfalarini ac. Kendine tabi önce sahte bir hesap ac. Sonra sirayla o sayfalara sarma borek kek yapilir cocuklarim icin calisiyorum ihtiyac sahibiyim yaz. Ve maliyetiyle birlikte belirledigin fiyatlari acikca yaz. Örnek 1 tencere yaprak sarma: 20 tl. 4 kisilik ev mantisi: 25 tl. Bizzat evde yaptigini bildir. Bir süre sonra az da olsa düzenli musterin olacaktir. Ayda 250 lira bile kazansan seni su bunalimdan kurtaracsktir.

Gurbetteyim kimsem yok keşke imkanım olsa gider calisirim

Canim birde bazi erkekler boyle konusur ama icraata yine herseyini karsilar.
Bak babamdan yakindim ama kimseye muhtac etmedi bizi..tabi laflariyla insanin basina kakiyor ama okadar.
Eger esinde oyleyse ciddiye alma bence.
Kendi kendine konussun dursun...o cocuklara giysi almak vsv herseye mecbur. Bunu kendisi de bilir.

Bişey desem inanır mısın kış geldi hiç birşeyim yok uzun kollu eşimin eski kıyafetlerini giyiyorum bunu anlatabilmek için soyluyorum büyük kızıma geçen seneden kalma kıyafetlerini elimle bollastirip giydiriyorum

Yok artik ! Manyak mi bu adam yahu..
Kiyafet lazim diyince ne diyor? Borcunuz mu var neyin kafasini yasiyor bu adam?
Ailesinden birileriyle konusun bence. Elbet anlayan ve esinizin ailesiyle konusan ve esinin sacmaliklarina son veren biri cikar herhalde.. Esiniz ne olarak calisiyor?

Esiniz tam bir psikopat. Ailenizin durumunu yazmamışsıniz. Ya yanlarına gidin çocuklara bakısınlar. Ya da nafaka alıp çalışın. Eşiniz mecbur ödeyecek saklayamaz gelirini. Bahane bulmayın kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın.

Agir manyqk bence cimrilik hastaligina tutulmuş...

Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.
Bosa enazindan essek gibi nafaka verir.
Bu nedir ya varligin icinde yokluk.

5000 maaş alıyor ama ben bı avukatı aradım 3 unuz için ancak 600-700 nafaka çıkar diyor siz ne işle mesgulsunuz

E adam parayı napiyo? Siz bosanmayi düşünmüyor musunuz? Çok bilmiyorum ama belki devlet yardım eder. Ya da ne bileyim evde biseler yapar satarsiniz, nafaka da alırsınız. Bence daha iyi yaşarsınız. Bu adam sizi hasta etmiş.

Düşünüyorum boşanmayı çok istiyorum ama ailemin yanına gitmek istemiyorum burdan daha sorunlu

Adam bana sadece ekmek yokken 1 TL ekmek parası bırakıyor neyin hesabını vericem ya da neyi soylemicem ki
Bu ne cimrilik burcu ne bu adamın ve cinriligi sonradan mi oldu

5000 maaş alıyor ama ben bı avukatı aradım 3 unuz için ancak 600-700 nafaka çıkar diyor siz ne işle mesgulsunuz

Disli bi avukat bul.
1000 -1500 lira cikar en az.
Ortak maliniz varsa paylasimi da yapilir.
Ne demek benim arabam benim evim.
Elinle bollastirip cocuga kiyafet giydirmek nedir, bu cok uzucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…