Kayinailelerin genelinin zaten bir numarali piskopatligi gelin oglusumuzun parasini yiyor dusunceleri. Ailesi doldurusa getiriyor sanirim. Eger onceden oyle degilse.
1 tl de birakmak agir vakalik durummus he.. Ama bunun cozumu kendinizi öldürmek degil. İse girmenize izin veriyor mu esiniz? Kayinaileler pek sever gelininde calismasini. Cocuklari kv de birakir bir ise girseniz olmaz mi? Hem kafaniz dagilir soysallesirsiniz
Neden bu narsist, bencil, ozguveni olmayan yaratiklar onceden anlasilmiyor ki! Nasil ailelerde kimler yetistiriyor bunlari!
Calisma imkanin yok mu? Cocuklari krese verseniz esiniz buna izin verir mi? Birikim yaparsiniz, onun parasina muhtac olmazsiniz. Keske aileniz yardim edebilseydi.
Eger bosanma gibi bir imkaniniz yoksa ve mecburen ayni evi paylasmak zorundaysaniz, biraz alttan alsaniz kesinlikle kendinizi ezdirin manasinda degil soyledigim. Bazen insanlar inatlastikca birbirlerine batiyorlar, ters cevap verdikce iyice birbirlerinden soguyorlar iyice icinden cikilmaz bir kisir dongu oluyor. Cevap vermeyin ona , he he diyip gecin belki zamanla oda insafa gelir sizi ne kadar uzdugunu anlar.
Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.
Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorum
Gurbetteyim kimsem yok keşke imkanım olsa gider calisirim
Bişey desem inanır mısın kış geldi hiç birşeyim yok uzun kollu eşimin eski kıyafetlerini giyiyorum bunu anlatabilmek için soyluyorum büyük kızıma geçen seneden kalma kıyafetlerini elimle bollastirip giydiriyorumCanim birde bazi erkekler boyle konusur ama icraata yine herseyini karsilar.
Bak babamdan yakindim ama kimseye muhtac etmedi bizi..tabi laflariyla insanin basina kakiyor ama okadar.
Eger esinde oyleyse ciddiye alma bence.
Kendi kendine konussun dursun...o cocuklara giysi almak vsv herseye mecbur. Bunu kendisi de bilir.
Bişey desem inanır mısın kış geldi hiç birşeyim yok uzun kollu eşimin eski kıyafetlerini giyiyorum bunu anlatabilmek için soyluyorum büyük kızıma geçen seneden kalma kıyafetlerini elimle bollastirip giydiriyorum
Yok artik ! Manyak mi bu adam yahu..
Kiyafet lazim diyince ne diyor? Borcunuz mu var neyin kafasini yasiyor bu adam?
Ailesinden birileriyle konusun bence. Elbet anlayan ve esinizin ailesiyle konusan ve esinin sacmaliklarina son veren biri cikar herhalde.. Esiniz ne olarak calisiyor?
Agir manyqk bence cimrilik hastaligina tutulmuş...
Bosa enazindan essek gibi nafaka verir.Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.
5000 maaş alıyor ama ben bı avukatı aradım 3 unuz için ancak 600-700 nafaka çıkar diyor siz ne işle mesgulsunuzBak bosanmak istersen de bir gün bana ulasabilirsin. Çocuklar icin istirak nafakasini senin icin tedbir nafakasini söke söke aliriz. Gelirinin 3000-4000 arasi oldugunu varsayarsak minimum 1200-1500 tl sini rahat aliriz. Memur oldugu icin odememeyi de goze alamaz maasina haciz koydururuz.
E adam parayı napiyo? Siz bosanmayi düşünmüyor musunuz? Çok bilmiyorum ama belki devlet yardım eder. Ya da ne bileyim evde biseler yapar satarsiniz, nafaka da alırsınız. Bence daha iyi yaşarsınız. Bu adam sizi hasta etmiş.Bişey desem inanır mısın kış geldi hiç birşeyim yok uzun kollu eşimin eski kıyafetlerini giyiyorum bunu anlatabilmek için soyluyorum büyük kızıma geçen seneden kalma kıyafetlerini elimle bollastirip giydiriyorum
Düşünüyorum boşanmayı çok istiyorum ama ailemin yanına gitmek istemiyorum burdan daha sorunluE adam parayı napiyo? Siz bosanmayi düşünmüyor musunuz? Çok bilmiyorum ama belki devlet yardım eder. Ya da ne bileyim evde biseler yapar satarsiniz, nafaka da alırsınız. Bence daha iyi yaşarsınız. Bu adam sizi hasta etmiş.
Dovmuyor aldatmiyor keşke dovse 5 yıl da beklesem kaşlarımi aldiricam diye para istemeye cekinip bana bakmak zorundaymis gibi davranması dan dolayi iki ay öyle geziyorum.
Bu ne cimrilik burcu ne bu adamın ve cinriligi sonradan mi olduAdam bana sadece ekmek yokken 1 TL ekmek parası bırakıyor neyin hesabını vericem ya da neyi soylemicem ki
5000 maaş alıyor ama ben bı avukatı aradım 3 unuz için ancak 600-700 nafaka çıkar diyor siz ne işle mesgulsunuz
5000 maaş alıyor ama ben bı avukatı aradım 3 unuz için ancak 600-700 nafaka çıkar diyor siz ne işle mesgulsunuz
Bu durumda 5000 maaş alırken 3 umuze ne kadar nafaka çıkar bir de araba varAvukatim. Alakasi yok bunu diyen ya acemiymis ya da isine gelmemis. Esiniz asgari ücretli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?