Ölmek istiyorum

anne olduysan fedekar olacaksin kendini degil cocuklarini dusuneceksin....
git bi elini yüzünü yıka başını dik tut doğrul bi !!!
seni uzenleri kiranlari sen de kır !!
eziklenme iki cocugun var sana muhtac !!!
Allah korkun varsa yapmazsin boyle bisey zaten sakin !!

Son zamanlarda herkes bi ölmek istiyo ne merakli millet ölmeye kaçmaya!!

Ölunce bitiyor mu hersey?aksine sonsuzluk yeni başlıyor.neyle karşılaşacağımız i bilmedigimiz ebedi aleme gidiyoruz.hayır yani pisman olup geri dönüşü de yok ki bu işin,aaa onu da bi deneyelim desek

Velhasıl kelam,ben bir anneye hic yakistiramadim.dünyada ne caresiz insanlar var cocuklari ugruna ayakta durmaya calisan.sizin ki psikolojik bir durum sadece.tedavi olun lutfen.üzüldüm cocuklarinizin adına.bencilce hareket ediyorsunuz

Ben bu özgüven eksikliği ile şuan xanax içtim bir kutuda diğer ilaacimdan özür dilerim lütfen bana dua edin

Bodoslama dalıyorum ama git kendini kustur ne yapıyorsun sen yahu kendine gel çocuklarını düşün sadece sen yoksan ne hale gelecekler düşünnn!!

Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün lütfenn

Naptın sen ne olur kustur kendini ambulansı ara lütfen o çocuklara nasıl kıyarsın nasıl yaparsın

Icimi sizlattin konu sahibininde ici sizlamistir insallah ne olur yapma cocuklara gunah

Biri 2 diğeri 1 yaşında en tatlı en bal en savunmasız zamanları. Nasıl kiyarsin o güzellere!!!

Bakın çok zor durumda olabilirsiniz. Hayat sizin için çok zor olabilir. Ama bu yaptığınızla yavrularınız da hayata yenik başlayacak. Bunu onlara yapmayın. Geç olmadan yardım çağırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…