Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
Oyle bir durum mu var
Konu nedir?
En azindan sorunun kaynagini biliyorsun eşin. Bunca zaman gecmis. Su an duzeninin bozulmasi seni daha iyi etmez maalesef hele maddi hürriyetin yoksa. Ailenin yanina iki cocukla gitmek çok çok anlayisli degillerse seni ruhen daha cok yipratir.
Az bir süre degil ama 2 sene daha mühlet ver kendine hem belki eşine de agir gelmistir arka arkaya iki cocuk. Hem de bu sure icinde ne yapacagini ne istedigini planlarsin cocuklarin biraz büyür.
Eşin seni dövüyor veya aldatiyor mu?
Tüm işleri yapıyorum cocuklarimi 8 de uyutup herşeyimi yapıyorum hiç bir şeyi aksatmiyorum eşimden nefret ediyorum en ufak şeyde benim evim benim arabam benim param diyor hiç birseye yetkim yok sindirdi beni ayrılmak istiyorum gitmek onunla aynı havayı bile solumak istemiyorum ailem çok sorunlu nereye gideceğimi ne yapacagimi iki çocuğuma nasıl bir gelecek kuracagimi bilemiyorum cikmazdayim zaten önceden böyle bir rahatsizligim yoktu eşim gittikçe değişmeye başladı o yüzden iyileşmek için doktora gidiyorum ama buna bile destek olmuyor bencil hep ben diyor
Sence böyle bir adamın ailesi bana destek olur mu zaten abisi onu bu hale getirdi hiç böyle biri değildiNe biçim adam,ne demek çocuklara hep bişeylermi alacağız?? Öküzzz yumurtadan mı çıktı bunlar deseydiniz.
Eşinizin ailesinden kimse yokmu konuşabileceğiniz? Belki onlar yardımcı olabilirler.
Ne biçim adam,ne demek çocuklara hep bişeylermi alacağız?? Öküzzz yumurtadan mı çıktı bunlar deseydiniz.
Eşinizin ailesinden kimse yokmu konuşabileceğiniz? Belki onlar yardımcı olabilirler.
Ev senin para senin ama sevgi parayla satin alinmiyor desenize..
Bak size birsey soyliyeyim..bu laflari yillardir ailecek bizde babamdan duyduk.
Simdi buyuduk hala ayni laflari ediyor ama artik annemi ezdirmiyorum bu konuda cunki ben calisiyorum anneme istedigi herseyi aliyorum. Babam bu laflari tekrar edince de senin paran gecmiyor artik diyorum tik yok
Ama Huylu huyundan vazgecermi hic. Gecen anneme evde spor yapmasi icin bir alet aldim kendi maasimdan. Ben aldim benim paramla diyor inada inadaartik gulup geciyoruz yani... Asagilik kompleksi var boylelerinde. Siz kendinizi öldürmek yerine esinizi ciddiye almayin. Bizde varlik icinde yokluktaymis gibi buyuduk. Cimri insan degismiyor anam ..bosverin huzurunuzu kacirmaya degmez..ileride cocuklar buyuyunce katlanmaz hale gelince bir ise girir bosanirsiniz.
Ayrica boyle seylerden hoslanmam. Ama cocuklariniza kendinize aldiginiz seyleri esinize anlatmayin. Veya alisveris icin harclik verince sukadar tuttu diye buyuk miktarda rakam soyleyin yani yalan atin..geri kalanini saklayin lazimliklar icin cocuklar icin. Adamin dirdirini cekmektense iyidir.
Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorumEşin degissin degismesin onemli degil. Agir cimri maalesef. Bak eve yiyecek aliyorsa evde yaprak sarip satabilirsin. Ya da ufaktan ev yemegi. Facebook ta ogrencilerin oldugu siteler var artik her şehirde üni var. Ufaktan cep harcligini evden cikarabilirsin. Hangi sehirdesin acaba buyuk şehirlerde paketleme isleri de oluyor.
Adam bana sadece ekmek yokken 1 TL ekmek parası bırakıyor neyin hesabını vericem ya da neyi soylemicem ki
gurbetteyim kimsem yok buradaÇalışsanız diyeceğim ama bebekleriniz var kim bakacak. Aileniz bakımlarına yardımcı olmaz mı siz bir işe girseniz? En azından 3 kuruş için bu adama el açmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?