Peki boşanıp kaçmanızdaki önünüzdeki engel nedir??
Kendinize çok yüklenmeyin , belki düzelir umuduyla kasabaya taşınan ilk kumarbaz/bağımlı eşi siz değilsiniz. Uyuşturucuyu bıraksa bile bu adam adam olmaz, çünkü normal değil. Bağımlı olacak psikolojideki insanlar normal değiller çünkü. Uyuşturucyu bırakır, gider başka bir b.ka bulaşır, rahat durmaz.
Boşanıp kaçın bence. Kendinize başka biriyle yeni bir hayat kurun.
Siz hamile degilmiydiniz ?
Çalışmanıza hatta dışarı çıkmanıza izin vermeyen , madde bağımlısı bir koca peşinden şehir değiştirip başka bir yere gitmeniz konusunda ki cesaretinize hayran kaldım..
en azından ailenizden uzaklaşmasaydınız..
Siz boşanın bence , bu işin sonu yok.
Bir müddet babaevinde idare edersiniz, para birktirip kendi evinize çıkarsınız sonra.
Eşiniz tedavi olmayı, o maddeden kurtulmayı istiyor mu?
Bence artık kendinizi düşünün..Madde b. İçin doktora gittik durum kötü dedi doktor. Hastahanede ggözleri doldu eşimin ve ben Kıyamadım salak gibi elimden geleni yapıcam diyip devam ettim. Değse tamam ama işte. .,
Yani şu anda o maddeyi kullanmıyor.. Kullanmayı bıraktı. Bu çok iyi.. Peki eşinin seninle derdi nedir?Eşim konuşmuyo canım ağzından kerpetenle laf alırsın kim istemez ki dediğini biliyorum. Şuan iyi burda iki aydır temiz
Bence artık kendinizi düşünün..
Önce siz..
Hiç birşeu için geç olmamalı eğer istediğiniz buysa tabiki..Çok pişmanım iki ay önce bbitirmediğim için.
Yani şu anda o maddeyi kullanmıyor.. Kullanmayı bıraktı. Bu çok iyi.. Peki eşinin seninle derdi nedir?
Neden dışarı çıkmana, çalışmak istemene izin vermiyor?
Bu arada eşin çalışıyor mu? maddi geliri nasıl?
Hiç birşeu için geç olmamalı eğer istediğiniz buysa tabiki..
5 ay sonra ne malum "çok pişmanım 5 ay önce bitirmediğime " demiyeceğiniz ?
Eğer kalmaksa istediğiniz eyvallah. Ama gitmekse size iyi gelecek olan , hiçbirşey için geç değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?