ölmek istiyorum

Hep böyleymiş canım ya :) en fazla rüyasında konuşur :)))
Allah allah, cozemedim bu adami. Aklinca konstugunu saniyor galiba ayni senin dedigin gbi. Galiba inlerle cinlerle konusuyor bu adam.
Belkide maddeyi birakma cabasindan oluyor tum bunlar olamazmi?

içmeyi mi teklif etti yok artık!!! walla benim eşim sigara içiyor bende kızıyorum içme diye bende iççem bak diyom hele bi basla bak noluyo diyo yani koruma amaclı ben kendimi yaktım seni yaktırmam diyo

Şuan sigara içiyo ara ara bende yanımda içiyosun madem o zararı görüyorum bende içiyim dediğimde ssaçmalama diyo. Ama ilk hafta eevet böyle bi teklifte bulundu.
içmeyi mi teklif etti yok artık!!! walla benim eşim sigara içiyor bende kızıyorum içme diye bende iççem bak diyom hele bi basla bak noluyo diyo yani koruma amaclı ben kendimi yaktım seni yaktırmam diyo

Şuan sigara içiyo ara ara bende yanımda içiyosun madem o zararı görüyorum bende içiyim dediğimde ssaçmalama diyo. Ama ilk hafta eevet böyle bi teklifte bulundu.
yani saçmalamıs eşine madde iç denir mi ya neyse inş düzelir peki ailem evlendirdi diyosun hiç mi arastırmamıs ailen

Babam tanıyo babasını. Madde değil alkol teklif etmişti. :'(
aman canım alkol teklif etti diye mi walla benim eşimde içer arada tabi bağımlı değil yorgunlugumu alıyo der arada beraber içtiğimiz bile oluyo sanmaki kimse alkol almıyo dolu kişi var bagımlı olmadanda alan

Canım onunki bağımlılık dderecesinde özel gündür falan ddeğil kii.
aman canım alkol teklif etti diye mi walla benim eşimde içer arada tabi bağımlı değil yorgunlugumu alıyo der arada beraber içtiğimiz bile oluyo sanmaki kimse alkol almıyo dolu kişi var bagımlı olmadanda alan

eşiniz ne bağımlısı sizi çalışmamasının sebebi neymiş onu anlamadım siz onun için bu kadar fedakarlık yaparken

hiç bişey için gel lakınmış değil.
ama ne istediğinden emin olman gerek.

Madde uyuşturucu madde. Konuşmadığı için pek bi açıklaması olmuyo gerek yok bana uymaz vs öyle geçiştiriyo. Bu hastalık olunca bende diretemiyorım içine atar içinde yaşıyo resmen
eşiniz ne bağımlısı sizi çalışmamasının sebebi neymiş onu anlamadım siz onun için bu kadar fedakarlık yaparken

Eğer eşim benim ona attığım adımlar gibi oda bana gelseydi. en azından benim de kendimii iiyi hissetmem için bişeyler yapsaydı doğrusu ayrılmayı düşünmezdim. Ama burda böyle tek başına oturunca aslında ayrılmanın bana iyi geleceğini düşünür oldum .
hiç bişey için gel lakınmış değil.
ama ne istediğinden emin olman gerek.

cocuk yok madem bosan canım ama önce iş bul çalısmaya basla bosver psikolojisi zaten bozuk onu düşünme o seni düşünmüo kesinlikle çalıs ama

Allah yardımcınız olsun çok zor
babanız ne kadar afra tafra surat acıyan gözler ne yaparsa yapsın
siz gidin idare edin bir süre.. sonra da iş bulun ayrı eve çıkın

gerekirse babanızı tehdit edin.. "bir daha gönderirseniz kendimi öldürürüm" diye Allah korusun

Sanırım öyle yapmalıyım :) boşanmak kafadan bi sene sonra herşey unutulur. Ben de unuturum en güzel yaşlarımı nasıl geçirdiğimi:'(

Ölmekten daha öncelikli ve daha kolay çözümler var.Kimse kimseye bağımlı değil.İnsan hayata bir kez geliyor.2 ay önce boşanmadınsa geç kalmış sayılmazsın.Boşanmaktan başka çözümün var mı.Neden bekliyorsun.

Iki ay önce boşansaydım kimse ses etmezdi. Şimdi bak iyileşiyor der dururlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…