Allah allah, cozemedim bu adami. Aklinca konstugunu saniyor galiba ayni senin dedigin gbi. Galiba inlerle cinlerle konusuyor bu adam.
Belkide maddeyi birakma cabasindan oluyor tum bunlar olamazmi?
içmeyi mi teklif etti yok artık!!! walla benim eşim sigara içiyor bende kızıyorum içme diye bende iççem bak diyom hele bi basla bak noluyo diyo yani koruma amaclı ben kendimi yaktım seni yaktırmam diyoEvliliğimin altıncı ayında döndüm babamın evine. Dönmez olaydım babam asla bitti bu evlilik kızım sakın daha düşünme dedi. . Ama kendisi sağolsun kimin gazına geldiyse yyine hadi kızım böyle kızım. Iki ay kaldım baba evinde babam çok kırdı beni. Şimdi yine kullansa boşanırım da baba evindeki o iki ay yaşadıklarm milletin bakışlarını geçtim annem babamın bakışları imalarıı. Düşünsenize ben değil babam istedi diye evlendim ben bulup koymadım önüne ve eşim ilk hafta bana içmeyi tteklif etti bunca şeye rağmen babam bana acıyarak baktı konuştu o yüzden tedirginim
Hep böyleymiş canım ya :) en fazla rüyasında konuşur :)))
içmeyi mi teklif etti yok artık!!! walla benim eşim sigara içiyor bende kızıyorum içme diye bende iççem bak diyom hele bi basla bak noluyo diyo yani koruma amaclı ben kendimi yaktım seni yaktırmam diyo
Ne diyim, bu yastan sonra degisirmi artik bilemem
Allah sana sabir versin.
yani saçmalamıs eşine madde iç denir mi ya neyse inş düzelir peki ailem evlendirdi diyosun hiç mi arastırmamıs ailenŞuan sigara içiyo ara ara bende yanımda içiyosun madem o zararı görüyorum bende içiyim dediğimde ssaçmalama diyo. Ama ilk hafta eevet böyle bi teklifte bulundu.
yani saçmalamıs eşine madde iç denir mi ya neyse inş düzelir peki ailem evlendirdi diyosun hiç mi arastırmamıs ailen
aman canım alkol teklif etti diye mi walla benim eşimde içer arada tabi bağımlı değil yorgunlugumu alıyo der arada beraber içtiğimiz bile oluyo sanmaki kimse alkol almıyo dolu kişi var bagımlı olmadanda alanBabam tanıyo babasını. Madde değil alkol teklif etmişti. :'(
aman canım alkol teklif etti diye mi walla benim eşimde içer arada tabi bağımlı değil yorgunlugumu alıyo der arada beraber içtiğimiz bile oluyo sanmaki kimse alkol almıyo dolu kişi var bagımlı olmadanda alan
eşiniz ne bağımlısı sizi çalışmamasının sebebi neymiş onu anlamadım siz onun için bu kadar fedakarlık yaparken
hiç bişey için gel lakınmış değil.
ama ne istediğinden emin olman gerek.
cocuk yok madem bosan canım ama önce iş bul çalısmaya basla bosver psikolojisi zaten bozuk onu düşünme o seni düşünmüo kesinlikle çalıs ama
Allah yardımcınız olsun çok zor
babanız ne kadar afra tafra surat acıyan gözler ne yaparsa yapsın
siz gidin idare edin bir süre.. sonra da iş bulun ayrı eve çıkın
gerekirse babanızı tehdit edin.. "bir daha gönderirseniz kendimi öldürürüm" diye Allah korusun
Ölmekten daha öncelikli ve daha kolay çözümler var.Kimse kimseye bağımlı değil.İnsan hayata bir kez geliyor.2 ay önce boşanmadınsa geç kalmış sayılmazsın.Boşanmaktan başka çözümün var mı.Neden bekliyorsun.Daha önceki konumda taşınacağımı söylemiştim. Eşim madde bağımlısı tedavi gördü sonra yine başladı yine tedavi ve sonra ortam değiştirmek istedi küçük bi yere taşındık. Ne salakmışım iki ay önce kendimi bi gram düşünmedim tamam dedim tedavi olsun bunu da deneyeyim belki bi umut. O an ailesi gibi çemkirseydim ona destek çıkmasaydım. Boşansaydım keşke :'( eşim dışarı çıkmama çalışmama izin vermiyor. Ne komik değil mibütün gün evde oturuyorum sus pus eşim geliyo konuşmak istiyorum ya çok bişey değil sohbet etmek ama o ben soru sormasam asla konuşmaz. Huy mudur nedir bilmiyorum ama deliricem kafayı yiyecem iki yıl olucak böyle dayanamıyorum artık. Annemle telefonda konuştuk bugun eşin erken geliyo sıkılmazsın dedi bende erken gelse ne görüntü var ses yok dedim üzüldü oda ben gelirim dedi gelse ne arkadaşlar hadi bi hafta kaldı ee sonra ?? ben bu durumdan çok sıkıldım akıl verin bana
okuyan herkese teşekkürler :'(
Ölmekten daha öncelikli ve daha kolay çözümler var.Kimse kimseye bağımlı değil.İnsan hayata bir kez geliyor.2 ay önce boşanmadınsa geç kalmış sayılmazsın.Boşanmaktan başka çözümün var mı.Neden bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?