ölmek istiyorum

Sana çok büyük iyilik yapmış keşke eşimde öyle yapsaydı. Böyle bi hayatı sana sunmadığı için ona teşekkür etmelisin canım:)
edemedim çok üzüldüm,ama tabi diğer kız ne pislikler ettiği içn cezasını çekiyor,ben çok uğraş vermiştim,ama düzelmedi
sonra Aallah yalvardım beni bıraktı,ama sana şunu dicem melek gibi olmuş çok ağır ilaçlardan tepkisiz ,herşeye he diyen mutlu almadığı zaman krizmiş...ama senınkı tedaviyi kabul etmıyor snaırım,bence ondan bıbolar ansiyete panik atak gibi duygu durum karışıklıkları vardır,ona dua edelim ama sen artık vazgeç tatlım,yaş kaç sizlerde

20 yaşındayım şuan iyi kullanmıyo buraya geldiğimizden bu yana iyi..ama hep sessiz.. tedavi oluyo canım istedi tedavi.

20 yaşındayım şuan iyi kullanmıyo buraya geldiğimizden bu yana iyi..ama hep sessiz.. tedavi oluyo canım istedi tedavi.
çok gençsin be kızım,odaöle sanırım,ama yer değişmekle çok iyi etmişiniz çok doğrumuş o zamann çok araştırmıştım ben,şükürki dövmesi falan yok

Babaya bak, şam babası...
Çalışın, eşinizi dinlemeyin. Olmuyorsa küçükten küçükten kendi hayatınızı yaşamaya başlarsınız. İş ve öz güven şart.
Kimse için ölmeye değmez. Kendinizi düşünün öncelikle. Neler donaltılmış, büyük potansiyele sahip bir varlıktır insan. Sen iste yeterki. Bir adam olmadan da dimdik ayakta, mutlu huzurlu bir hayat kurabilirsin. Hemen pes etme. Kendi hayatıın için bir çabala önce.

25 yaşınnda. Kendini bile bile evlenmek istemesine çok kızdım.
çok gençsin be kızım,odaöle sanırım,ama yer değişmekle çok iyi etmişiniz çok doğrumuş o zamann çok araştırmıştım ben,şükürki dövmesi falan yok

daha 20ndesin.. ve yeni bir hayat kurmak için çok şansın olacak.. ama önce bunu geride bırak.. ve yeni sayfa aç.. bu çok kötü bir durum ne kadar da sabretsen emin ol daha kötüye gidebilir.. kendine güven.. eşinle güzelce oturup konuş ve ayrılmanızın her ikiniz için de daha hayırlı olacağından bahset ve ikna et..

Dün konuştum sevdiğinii ayrılmak istemediğini söyledi

Bir iş bul ve hayatını kur canım. Baba evine dönmek zorunda değilsin, ki döme zaten belliki orada da yerin yok maalesef. Acilen geçinebileceğin bir iş bul ve davanı aç bence. Yazık etme kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…