Ölmekten çok korkuyorum

ay cidden insan düşünüce ürperiyor ya
şairin de dediği gibi uyuduğun uyanamadığın günler olacak ne korkunç
bazen bende cenaze törenimi düşünürüm , başımda kimler ağlayacak, şöyle bir yakınlarımın ağıtlarını gözümün önüne getiririm o bi kendime gelmemi sağlar

Ölüm sadece bir başlangıç. Korkma ve bol bol dua et.

Namaza başlayın Kur'an okuyun bol bol Allah'ı anın...
Bir dönem bende öyle oldum bana imanını kuvvetlendir demişti bir arkadaşım çok şükür bugünüme
Tabiki destek al ama imanını da kuvvetlendir

Tümör var kulağımın arkasında iyi huylu denildi giderek büyüyor ameliyat fobim olduğu için aldırmıyorum . 1 yılı geçti öğreneli evimde ölmek istiyorum .

Namaza başlayın Kur'an okuyun bol bol Allah'ı anın...
Bir dönem bende öyle oldum bana imanını kuvvetlendir demişti bir arkadaşım çok şükür bugünüme
Tabiki destek al ama imanını da kuvvetlendir
İbadet edince insanlar sevap kazandıklarını düşündükleri için ölümü daha güvenilir algılarlar . Psikolojik olarak daha rahat olurlar . Ben görevimi yapıyorum cennete giderim kafası bu . İşe de yarıyor birçok insanda .

Ölmüş olmak iyi birşey bence . Artık gerçeği biliyor ölen tüm insanlar . Sıralarını savdılar yerleştiler . Allah biz yaşayanlara acısın . Daha ölüm anının acısını yaşayacağız da oraya gideceğiz de gerçeği öğreneceğiz de alışacağız da ohooo yaşamak ölmekten daha korkunççç

Ben ölürken babamı gördüm an be an biliyorum o anı . Hiçte masalsı birşey değil . Namazında bir hacı olmasına rağmen çok acı çekti . Kendimi düşünemiyorum bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…