- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
1 aylık ömrün olduğunu öğrensen ödün kopar da şimdi rahat olduğun için korkmuyorsun . Ölümden korkmuyorum diyen insanlara hiç inanmam .
Bana, misal vermiş gibi geldi..bi durum mu var ki acaba..Neyiniz var? Cok geçmiş olsun. .
1 aylık ömrün olduğunu öğrensen ödün kopar da şimdi rahat olduğun için korkmuyorsun . Ölümden korkmuyorum diyen insanlara hiç inanmam .
Bana, misal vermiş gibi geldi..bi durum mu var ki acaba..
Ölüm sadece bir başlangıç. Korkma ve bol bol dua et.Başlıkta da yazdığım gibi, ölmekten çok korkuyorum. Aklımda binlerce soru dönüyo delirecek gibi oluyorum. Şu an her şeyin farkındayım şükürler olsun görüyorum duyuyorum ama ya ölünce ? O mezara gireceğimi hissiz kalacağımı düşünmek bile beni çıldırtıyo. Aklım almıyo nasıl olabilir böyle bi şey senelerce yaşıyorum sonra birden bitiyo . Karanlık bi odada bile duramıyorum mezardayım gibi sanki etrafım yılan çıyan dolu gibi. İnancımı sorgulamaya başlıyorum artık delirecek gibiyim çok korkuyorum gerçekten. Yardım edin
Sorun başlangıç olması zaten . Neyin başlangıcı onu bilmiyoruz .Ölüm sadece bir başlangıç. Korkma ve bol bol dua et.
Aklına değil başına gelince korkacaksın .ben aklıma her zaman ölüm gelir ve hiç bir zaman korkmadım. İster inan ister inanma
Sorun başlangıç olması zaten . Neyin başlangıcı onu bilmiyoruz .
İbadet edince insanlar sevap kazandıklarını düşündükleri için ölümü daha güvenilir algılarlar . Psikolojik olarak daha rahat olurlar . Ben görevimi yapıyorum cennete giderim kafası bu . İşe de yarıyor birçok insanda .Namaza başlayın Kur'an okuyun bol bol Allah'ı anın...
Bir dönem bende öyle oldum bana imanını kuvvetlendir demişti bir arkadaşım çok şükür bugünüme
Tabiki destek al ama imanını da kuvvetlendir
Bilmiyoruz ama görmedik orayı . Gitmedik deneyimlemedik . Başımıza ne gelecek bilmiyoruzSonsuzluğun ve gerçek alemin başlangıcı...
Bilmiyoruz ama görmedik orayı . Gitmedik deneyimlemedik . Başımıza ne gelecek bilmiyoruz
Örnek verdim orda . Ben bilmiyorum ne kadar yaşarım tümörüm var sadeceNeyiniz var? Cok geçmiş olsun. .
Kuranda bireysel olarak bildirmiyor ki . Hiçbirimiz bilmiyoruz cennete mi cehenneme mi gideceğiz . Sonuçta muamma var ortada .İşte öteki alemde Rabbimizin huzurunda da biz bilmiyorduk demememiz için bize kuranı kerimle bildiriyor
Örnek verdim orda . Ben bilmiyorum ne kadar yaşarım tümörüm var sadece
Sağol canım ..Himm, çok geçmiş olsun o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?