Bilenler bilir ilk burda açmıştım basıma gelen sıkıntıyı.tekrar özet geceyim cok kısa zamanda ailemın ısrarlarına dayanamayıp evlendim.Ama yaparım sandım yapamadım bır ay oldu sımdı herkes ogrendı zorluyolar berbat bır haldeyım herseyden sogudum guzel seylere ınancım kalmadı kendıme zarar versem arkamda kalanlar da ayakta duramazkı .
Guncelleme: yuva kurmak zor yıkmak kolay dedim denedim defalarca denedim uzerıme geldıler yıprandım ama ıyı yonlerını görmeyece calıstım ama o hep arkamdan iş çevirdi olanları herseyi aılesıne aıleme anlattı sorunu kendımız cozebılecek ken farklı bir boyuta gectı.dum düz bi adam aramızda ortak bi muhabbet yok ilgı cekıcı bi yanı yok .bemdem bu kadar
Guncelleme: yuva kurmak zor yıkmak kolay dedim denedim defalarca denedim uzerıme geldıler yıprandım ama ıyı yonlerını görmeyece calıstım ama o hep arkamdan iş çevirdi olanları herseyi aılesıne aıleme anlattı sorunu kendımız cozebılecek ken farklı bir boyuta gectı.dum düz bi adam aramızda ortak bi muhabbet yok ilgı cekıcı bi yanı yok .bemdem bu kadar
Son düzenleyen: Moderatör: