Ölmeye bile cesaretim yok

İnsan sevdiği kişiyle de yakınlaşmayabilir bu doğal ama bunu sağa sola duyuran esiniz mi? Bosayin gitsin

Ceylanım deyınce rahatlayacakmış gıbısınız sankı hayret bısey ya😟
Neden zaman vermiyorsun ki onunla yeniden tanış yahu al karşına konuş anlat belki seveceksin belki yeterince tanımadın her insan eksiktir belki o yanını tamamlayacak film izle konuş al bşr kahve tanımaya çalış bşr başkası olsa rezalet çıkarır adam çirkeflik de yapmıyor demek ki çok da tanınmayacak kötü evli kalınmayacak bir insan değil ha çok da kararlıysan boşan bin kere değil bir kere öldür ben evliyim eşime ilk etap da bayılmadım da ama öyle kötü insanlar varki özellikleri güzel geldi evlilik dediğin de tiple güzellikle olmuyor İnan karakter hoşgörü merhamet bunlar çok daha önemli kendine eziyet etme ya bitir ya devam et

Yahu ceylanmıs aysemıs ben burda farklı sekılde kayıt olmadım kı dedıgınız paylasımı hıc gormedım kendı sıkıntım benı bı aydır cokerttı.suan ınsanlar yüzünden ayrılamıyorum

Niye, kafana silah mı doğrultuyorlar boşanmak istediğinde?
Her ayrılmak için hamle yaptığında sniperın biri tüfeğin kırmızı lazerini kafanda mı gezdiriyor görünmeyen birden?

Bu hayat sizin ve sadece bir tane hayatınız var. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Olmuyorsa kim ne der diye düşünmeyin ayrılın. Karşınızdaki çok iyi biri de olabilir ama sevemiyorsanız onunda mutluluğunu engellemeyin. O adamda gider başkasıyla yeniden yuva kurar,sizde aynı şekilde. Karar verin bir an önce lütfen. Böyle ölmeyi felanda düşünmeyin.

Back
X