Ölmeye bile cesaretim yok

Ya gerçekten o üyesiniz ya da onun konularından çok etkilendiniz.

Ben gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum.

Çünkü yazınızda tutarsızlıklar var

ceylan saçmalama...intihar edeceğine boşan..biz sana burda etme eyleme dediğimizde en fazla boşanırım diyip dalga geçiyordun, noldu şimdi? boşan gitsin, kurtul şu adamdan
Ben de Ceylan olduğunu düşünüyorum ama ya değilse 😅

Beence sz kendnzi sevmyorm olmuyora da çok bağlamşsnz ve eşnze o yüzden seveblmek için hç şans veremyorsnz. Hatrladığım kadaryla üzernze titryordu eşnz.

Iş, güç, para varsa önce bir evlilik danışmanına gidin, evlendim, sevmiyorum, ilişkiye giremiyorum sizce ısınabilir miyim, ne yapmalıyım diye sorun, olmazsa boşanmayı çevrenize nasıl kabullendirirsiniz bunu danışın. Bir uzmanla konuştukça bunun o kadar zor olmadığını her cevrede boşanmanın artik normal karşılandığını anladıkça rahatlar ve bir karar verirsiniz.

Boşanmak ölmekten daha kolay bir eylem.
Yahu nasıl kendi kararlarınızı kendiniz veremiyorsunuz? Bir rest çekmenize bakar, en fazla bir kaç ay surat çekersiniz. Ömür boyu istemediğiniz bir evliliğin içinde olmaktan iyidir.

Yahu ceylanmıs aysemıs ben burda farklı sekılde kayıt olmadım kı dedıgınız paylasımı hıc gormedım kendı sıkıntım benı bı aydır cokerttı.suan ınsanlar yüzünden ayrılamıyorum

Yahu ceylanmıs aysemıs ben burda farklı sekılde kayıt olmadım kı dedıgınız paylasımı hıc gormedım kendı sıkıntım benı bı aydır cokerttı.suan ınsanlar yüzünden ayrılamıyorum
Elalem çetesinin eline düşmüşsünüz. Kurtulmakta sizin elinizde. Bu kadar dramatize etmenize gerek yok.

Önceki konunuzu biliyorum ve inanılmaz saçma bir konu bence. Baskı altındaymışmış. Çalışan da bir kadınsınız. Kan mı çıkar niye bu davranışınız? Ben o adam hala nasıl katlanıyor onu anlamıyorum.

Back
X