- Konu Sahibi Childgirlss
-
Ne ölmesi bu kadar aciz değilsiniz gayet güçlüsünüz.Çocuğunuza böylr bir darbe yaşatmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın.Toparlanın her şey kötüyr gidiyor olabilir ama düzelecek. Siz annesiniz güçlü olmak zorundasınız.İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor hasta olup bir kaç sene daha fazla yaşabilmek için ne ilaçlar ağrılar yaşıyorlar.Lütfen kendinize gelin.Ailenizin güvenini kazanmak için önce kendinize güvenin kararlı olun sürekli vazgeçmeyin dönecekseniz evi terketmeyin bekleyin borç bitsin. Bu defa kararlı olun bakın hayatınız nasıl yoluna girecekMerhaba kk. Çok ama çok daraldım kabıma sığamıyorum nefes alamıyorum dışarıda güçlü ama içeride cehennem fokur fokur...
Boşanma davası için anlaşmıştık o gidecekri evden ama protokolü önüne koydum ve ertesi gün sordum, adam bana benim lehime madde yok git çekişmeli aç dedi şaka gibi. Bu arada evin 12 senelik ücretsiz kullanım hakkı benim olacaktı babasına imza attıracaktı bu konuda ev onun çünkü
Bir de nafaka ve tazminat yok ayrıca , ha bir de sınırsız çocukla görüşme koydum. Daha ne yapayım?
Avukatımla görüştüm ardından anneme gittim, yalvardım mesleğim var zaten geleyim dedim olmaz daha önce de hep son dedin her geldiğinde gittin toparlanmamız zaman aldı moral olarak dedi, kardeşim var bir tane erkek ona neden 500 milyar borç altına girip ev aldın bana bir oda vermiyorsun dedim o erkek çocuğu atayım mı dedi.
Sonra babama yalvardım o gözlerini belertişi hala aklımda boşanmadan gelme dedi. Çekişmeli açarak nasıl aynı evde kalayım dedim. Çeneni kapat kal dedi. Akıl mantık mı dedim isyan ettim her seferinde ağlıyordun yine döndün dedi.
Sonra da boşan sonra velayeti ver öyle gel haftasonunçocuğunu tekirdağa gider görürsün dedi. Nasıl dayanırım babane hala kimse yok iki sap adamla hemde manyak gibi aşağılayıp hakaret eden adamla oğluma ....
Sonra avukatla konuştum tekrar anlattım. O da bana yüksek maaşlı iş bulacağını( siyasi destekli birisi çevresi çok) sonra bir rezidanstan 1+1 tutarsın ev bulamk konusunda yardım ederim, tazminat zaten alıruz nafaka da öyle o süreçte toparlan , çocuk düzenini bozma hafta sonları gir gör borcun bitene kadar diyor ki ayda ödemem gereken 1 senesi olan 1300 de borcum var . Bir sene 1. Sınıf çocuğu ayrı kalmak .... oğlım affetmez asla asla düzeltemem bir daha onu. Güveni asla oluşmaz artok çok zor şeyler yaşadı...
Ölmek üzereym ölsem bu adam oğluma merhamet eder mi? Yada sakat kalırmıyım ölmeyip? Dayanamıyorum
Bugün 2 çocuk geldi yanıma kayıt olmak için babaları onları terketmiş 7 erkek bir kız çocuğu ,en büyüğü kızmış 17 yaşında çocuklar 9-10 yaşlarında anneleri konfeksiyonda çalışıp kızıyla hayat mücadelesi verirken sen böyle sözler edemezsin.Kadın 8 çocukla ve nice kadınlar mücadeleyi seçerken sen kuru ekmek yedirsen de ölmeyi seçemezsin.Öğretmen dediğin mücadele eder böyle boyun eğmez ki...Sen sen ol güçlü olYarın eğer bu geceyi atlatabilirsem sağlim kafa ile önce avukatımla konuşacağım zaten bana acilmiş gibi baskı kurmasın diye ben oğlumı bir yere bırakıp gidemem , boşanmadan gerekirse dururum burda bir sene daha ama o zaman da avukat bana senle mi uğraşacam twrzı gelirse hiç böyle imkanlar gösterebilecek biri de olmayabilir ama bir çaresi bulunur mu ki acaba ? Mesrla ben gittim diyelim , tamam 2500 maş 1000 tamamı kira ve fatıralar diyelim 1500 kalıyor 500 ü aylık harcama desem kalan 1000 tl si ile de bir ay birini bir ay birini geç ödeyerek kapatsam olmaz mı bu borçların allahım 500 ile de ne yapılır ki dimi ayda bu pahalılıkla çocuğun illaki okul sonrası ve sırasında servisi yemeği var sonrasında ben gelene kadar bir etkinlik merkezi ücreti var of çıkamıyorum işte içinden olmuyor
Bu gün aradı avukat ve bi no verdi büyük bir firmanın müdürü akrabasıymoş adam vs aradım iş için konuştum adam da bana evlenip boşandığını va anlattı profil resmime baktı muhtemel önce whattsapp tanAvukat da ilginc geldi
Is bulurum demis
Rezidans kiralariz falan demis
Anlamadim
Trol musun, saf misin anlamadım.Bu gün aradı avukat ve bi no verdi büyük bir firmanın müdürü akrabasıymoş adam vs aradım iş için konuştum adam da bana evlenip boşandığını va anlattı profil resmime baktı muhtemel önce whattsapp tan
Sonra akşam yeniden ne konuştın diye aradı avukat beni laflar arasında ben dedim ki beni yarıyolda bırakırsanız vs dedim o da saçma bir şekilde laf arasına tabi ki nefis ama engeleriz vs korktum vazcaydım
Trol musun, saf misin anlamadım.
Çocuğum olmadan asla.
Net!
Bana avukatın niyeti iyi gelmedi.
Çocuğu sallayınca yapmaya çalışıyor hayret birler iş buluruz ev buluruz çocuğu salla demeler nedir
az önce yazdığım gibi bence hayatından önce avukatı çıkarmalı
5 cocuguyla esinden ayrilip cocuklari icin yasayan bi komsu var.
hatta o cocuklar buyudu ise girdiler
3 cocugu calisiyor.
2si okuyor.
kirasi icin belediyeden yardim aliyor.
istersen yaparsin.
rezidansda 1+1 ne?
onlarin aidatindan haberin var mi?
Böyle dusunursen evet gecinemezsin sen.
Avukat ne demek istedi ben anlamadım?Bu gün aradı avukat ve bi no verdi büyük bir firmanın müdürü akrabasıymoş adam vs aradım iş için konuştum adam da bana evlenip boşandığını va anlattı profil resmime baktı muhtemel önce whattsapp tan
Sonra akşam yeniden ne konuştın diye aradı avukat beni laflar arasında ben dedim ki beni yarıyolda bırakırsanız vs dedim o da saçma bir şekilde laf arasına tabi ki nefis ama engeleriz vs korktum vazcaydım
YaniBu gün aradı avukat ve bi no verdi büyük bir firmanın müdürü akrabasıymoş adam vs aradım iş için konuştum adam da bana evlenip boşandığını va anlattı profil resmime baktı muhtemel önce whattsapp tan
Yani
Bu devirde sana rezidans kiralariz falan ..demek
Tabii ki korkman lazim
Bence o avukattan da konustugun adamda da uzak dur
Merhaba kk. Çok ama çok daraldım kabıma sığamıyorum nefes alamıyorum dışarıda güçlü ama içeride cehennem fokur fokur...
Boşanma davası için anlaşmıştık o gidecekri evden ama protokolü önüne koydum ve ertesi gün sordum, adam bana benim lehime madde yok git çekişmeli aç dedi şaka gibi. Bu arada evin 12 senelik ücretsiz kullanım hakkı benim olacaktı babasına imza attıracaktı bu konuda ev onun çünkü
Bir de nafaka ve tazminat yok ayrıca , ha bir de sınırsız çocukla görüşme koydum. Daha ne yapayım?
Avukatımla görüştüm ardından anneme gittim, yalvardım mesleğim var zaten geleyim dedim olmaz daha önce de hep son dedin her geldiğinde gittin toparlanmamız zaman aldı moral olarak dedi, kardeşim var bir tane erkek ona neden 500 milyar borç altına girip ev aldın bana bir oda vermiyorsun dedim o erkek çocuğu atayım mı dedi.
Sonra babama yalvardım o gözlerini belertişi hala aklımda boşanmadan gelme dedi. Çekişmeli açarak nasıl aynı evde kalayım dedim. Çeneni kapat kal dedi. Akıl mantık mı dedim isyan ettim her seferinde ağlıyordun yine döndün dedi.
Sonra da boşan sonra velayeti ver öyle gel haftasonunçocuğunu tekirdağa gider görürsün dedi. Nasıl dayanırım babane hala kimse yok iki sap adamla hemde manyak gibi aşağılayıp hakaret eden adamla oğluma ....
Sonra avukatla konuştum tekrar anlattım. O da bana yüksek maaşlı iş bulacağını( siyasi destekli birisi çevresi çok) sonra bir rezidanstan 1+1 tutarsın ev bulamk konusunda yardım ederim, tazminat zaten alıruz nafaka da öyle o süreçte toparlan , çocuk düzenini bozma hafta sonları gir gör borcun bitene kadar diyor ki ayda ödemem gereken 1 senesi olan 1300 de borcum var . Bir sene 1. Sınıf çocuğu ayrı kalmak .... oğlım affetmez asla asla düzeltemem bir daha onu. Güveni asla oluşmaz artok çok zor şeyler yaşadı...
Ölmek üzereym ölsem bu adam oğluma merhamet eder mi? Yada sakat kalırmıyım ölmeyip? Dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?