Ölsem oğlum hep eksik mi büyür?

Ne ölmesi bu kadar aciz değilsiniz gayet güçlüsünüz.Çocuğunuza böylr bir darbe yaşatmaya hakkınız yok hiç kusura bakmayın.Toparlanın her şey kötüyr gidiyor olabilir ama düzelecek. Siz annesiniz güçlü olmak zorundasınız.İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor hasta olup bir kaç sene daha fazla yaşabilmek için ne ilaçlar ağrılar yaşıyorlar.Lütfen kendinize gelin.Ailenizin güvenini kazanmak için önce kendinize güvenin kararlı olun sürekli vazgeçmeyin dönecekseniz evi terketmeyin bekleyin borç bitsin. Bu defa kararlı olun bakın hayatınız nasıl yoluna girecek

Bugün 2 çocuk geldi yanıma kayıt olmak için babaları onları terketmiş 7 erkek bir kız çocuğu ,en büyüğü kızmış 17 yaşında çocuklar 9-10 yaşlarında anneleri konfeksiyonda çalışıp kızıyla hayat mücadelesi verirken sen böyle sözler edemezsin.Kadın 8 çocukla ve nice kadınlar mücadeleyi seçerken sen kuru ekmek yedirsen de ölmeyi seçemezsin.Öğretmen dediğin mücadele eder böyle boyun eğmez ki...Sen sen ol güçlü ol

Tüm dünya bir araya gelse bir anne şefkati etmez, hayatınızdaki hiçbir acıdan çocuğunuz da sorumlu değil, ona bunu yaşatmayın hem Allah imtihan eder, ihmal etmez, bu günler geçecek, geçince oğlunuz sizi güçlü anne olarak bilsin, onu eksik bırakan değil.Allah yardımcınız olsun.

Değil bir yıl, bir ay bile ayrı kalma çocuğundan. Bittik tükendik dediğimiz anda küllerimizinden doğuyoruz hem de yenilenerek ve daha güçlenerek. Sonra bakıp geçmişe geriye ne çok şey atlatmışım diyorsun. Allah veriyor o gücü. Silkelen kendine gel. Sen bir annesin insanoğlunun en güçlü bireyisin.

Ölmeyi ne kadar kolay dile getiriyorsunuz. Yakınımı kaybettim kısa süre önce. Üç yaşında oğlunu bıraktı geride. Evlerine gittiğiniz zaman havada asılı acıyı, o çocuğun gülse bile feri sönmüş gözlerini görebiliyorsunuz. Herkes üzerine titriyor ama o annesini arıyor. Yapmayın böyle her zorlukta ölümü aklınıza getirmeyin.durumunuz zor ama her zaman bir çıkış kapısı vardır. Şimdi görün ya da görmeyin. Öylesine söylüyorsunuz anlıyorum ama ölüm zor. Geride size muhtaç birileri varken hele daha da zor. Allah sizi evladınızdan ayırmasın. Onunla olan her günün kıymetini bilin eşinize rağmen.

Avukat da ilginc geldi
Is bulurum demis
Rezidans kiralariz falan demis
Anlamadim
Bu gün aradı avukat ve bi no verdi büyük bir firmanın müdürü akrabasıymoş adam vs aradım iş için konuştum adam da bana evlenip boşandığını va anlattı profil resmime baktı muhtemel önce whattsapp tan

Sonra akşam yeniden ne konuştın diye aradı avukat beni laflar arasında ben dedim ki beni yarıyolda bırakırsanız vs dedim o da saçma bir şekilde laf arasına tabi ki nefis ama engeleriz vs korktum vazcaydım

Çocuğum olmadan asla.
Net!
Bana avukatın niyeti iyi gelmedi.
Çocuğu sallayınca yapmaya çalışıyor hayret birler iş buluruz ev buluruz çocuğu salla demeler nedir

Trol musun, saf misin anlamadım.

Çocuğum olmadan asla.
Net!
Bana avukatın niyeti iyi gelmedi.
Çocuğu sallayınca yapmaya çalışıyor hayret birler iş buluruz ev buluruz çocuğu salla demeler nedir

Gerekçe de sen ayağının üstünde dur alıesın çocuğu korkuyorum yok başka bir yol kendim bu kez ve mümkün olursa bayan avukatla yola çıkacağım bu defa düşününce bana da iyi gelmedi bunlar sün zaten büyük bir atak yaşadım

5 cocuguyla esinden ayrilip cocuklari icin yasayan bi komsu var.
hatta o cocuklar buyudu ise girdiler
3 cocugu calisiyor.
2si okuyor.
kirasi icin belediyeden yardim aliyor.
istersen yaparsin.

rezidansda 1+1 ne?
onlarin aidatindan haberin var mi?
Böyle dusunursen evet gecinemezsin sen.

Ben istemedim res. Kendisi aynı fiyat diğer konutlarla 800 civarı dedi, güvenlikli olur vsdedi de dedi amA son cümleler ürküttü istemiyorum yarfım kendi işimi kendim görmem en iyisi

Anladıgım kadarıyla size şuan gereken en önemli şey kalacak bir yer. Kira vermeden oturmak istiyorsunuz ki maaşınız borçlar içinden çıkınca oglunuzun giderlerine de yetsin.

Böyle bir durumda sizi dışarıda bırakan ailenizi Allaha havale ettim öncelikle. Kardeşime yalvarıcam demişsiniz.
Yalvarmayın
Minnet etmeyin
Etkili bir konuşma yaparsınız ve 1 gün haber beklersiniz. Kardeşiniz evliyse tek basina karar veremez çünkü. Eşinin borusu öter bir yerde. Karısıyla kötü olmaktansa size hayır diyebilir. Ha ben olsam haberim olduktan sonra asla yalnız bırakmazdım sizi. Ya borcunuza yardım ederdim ya sizinle beraber bende koştururdum. Ne bileyim nötr olunmaz böyle bir durumda.
Ama siz her seye hazırlıklı olun.
Size kalacak yer lazım, bırakın rezidans falan. Hiç ödeme yapmak istemiyorsanız devlete sığının. Devlet çalışan annelere kreş yardımı da yapıyor. Okuldan sonra kreşe gider o şekilde. Devleti mutlaka düşünün

Kardeşinize ya da yalvarmayı düşündüğünüz her kimse ona şunu söyleseniz yeter
"Hem oğluma bakıp hem borcumu ödeyebilmek için kalacak bir yere ihtiyacım var. Sorabileceğim en yakin insanlardan birisin. Ama üstünde bu konuda baskı hissetmene gerek yok. Eşinle de kötü olmanı istemem. Ama bunu oğlum için denemem gerekiyordu. Kendi paramı kazanıyorum sonuçta. Tek istedigim kira ödememek. Eger olmazsa oğlumla beraber sıgınma evine gideceğim. Bu zoruma gitmez. Her şey evladım için. Başımızı soksak bir yatak yeter bize. Sonra güçlü durup toparlanıcaz inşallah. Sen kardeşimsin, hayır dediğinde sana kin gütmem. Ama bir an önce bana dönüş yaparsan bende nasıl bir yol izleyecegime karar veririm"

Avukat ne demek istedi ben anlamadım?

Oglunuz hayati boyunca annem benden vazgecti gibi kocaman bir yara alir. Hayatta hic kimsenin onu cok sevebilecegine inanamaz. Intihari sorunlara karsi kullanilan bir cozum gibi gormeye daha yatkin olur.

Borcunuzu gec odeseniz veya odeyemeseniz en kotu ne olabilir ki? Daralmissiniz siz galiba ama cozum olan seyler hepsi.

Yani
Bu devirde sana rezidans kiralariz falan ..demek

Tabii ki korkman lazim
Bence o avukattan da konustugun adamda da uzak dur

Ölmek mi? Ben çocukların için yaşıyorum sorun bu mu. Toparlan bak çocuğuna herşeyi anlatırsın yaşadığın zorluğu. Bir çocuk annesiz olmaz. Babasız olur da annesiz olmaz

Siz çocuğunuzu aileniz arkanızda olmasına rağmen sürekli o huzursuz eve sokmuşsunuz.Aile bile güvenmiyor artık size gidip geldiğin için.Çocuğa o kadar eziyet et kocana dönüp dönüp şimdi üzerine ölüp onu terk etmeyi düşün.O çocuğun psikolojisini düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…