Ölsem oğlum hep eksik mi büyür?

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama madem 1 sene borcunuz var Hareket edemezsiniz.. Eşinizle aynı evde idare edin.. Okulu düzeni bozulmasın.. Bu arada avukatınız size bahsettiği işi bulsun..Para biriktirin..O arada esyalı evde bakar gecer baska evde oturursunuz.. Su an tek sorununuz ıkamet.. Diğer meseleyi de boylelıkle cozmus olursunuz...

Kusura bakmayın , daha oncekı konunuzda cocugunuzu bırakmayı düşünüyorsunuz demıstım . Sızde bana ne alaka demıstınız, hatırladınız mı?
Ben bu konuda kı fıkrım net, eger gıdemıyorsam , kalmanın daha makul yollarını ararım ama yınede çocuğumdan ayrılmam.
Ölmek kısmı ıse duygu somuruşu ben ınanmadım , ayrıca ben çocuklarım ıcın ölmek ne demek yaşarım !

yazık ya çocuğuna nasıl senın bile dayanamadığın bu dünyaya çocuğunu bırakıp gideceksin. yazık değilmi o çocuğa anne yoksa dünya boş anne varsa herşey var ne yaparsan yap o çocuğu asla ama asla bırakma eğer bırakırsan yarınların bugünden farksız olacak ama bırakmassan Allah seni bu sınavdan geçirip mükafatını en güzel şekilde verir.

1+1 rezidansa çıkıyorsunuz ama çocuğunuzu almıyorsunuz. Neden? Büyük şehirlerde rezidans fiyatlarını az çok biliyorum. Gereksiz değil mi?
Maddi durumunuz çok iyi değil ama nafaka istemiyorsunuz. Bence siz bi avukatınızı değiştirin.

çocuğu bir sene babaya bırak sonra geri alırız mı diyo avukat? bana mantıklı gelmedi. 1+1 rezdans filan. hiç güven vermedi ne biçim avukat bu.

Annesi ölenin babası da yoktur derler. Fani dünya tabi kimin ne olacağı belli değil. Ama şu an ölümü düşünmek de nedir yani? Çocuğu da bırakmayın sakın.

Sen bir annesin ölümü düşünemezsin. Tabi ki annesinin ölmesi bir evlat için yıkım olur.
"1 sene ayrı kalamam affetmez beni" deyip, "ölürsem eksik kalır mı?" diye sormak çok alakasız değil mi?
Evladını boynu bükük, sahipsiz düşünebiliyor musun? Ne hale gelir gözünün önüne getirebiliyor musun?

Çok bunalmışsın kafan çok karışık. O aileni Allah bildiği gibi yapsın. Anne baba kardeş arkada durmazsa elin herifi durur mu?

Sığınma evlerine başvur. Avukat dediği gibi iş bulsun durumun toparlanınca ev tutarsın. Ailene minnet etmemiş olursun..

önceki konunuzda sizi fazla saf bulmuştum. yorumda yapmamıştım bu yüzden basbayağı kp rin size evde 12 yıl oturma izni vereceğine inanmıştınız.
avukatınıza gelince o da bir tuhaf.
açsın çekişmeliyi uzaklaştırma çıkartsın eşiniz gitsin evden.

Aynen avukat açmalamış. Çocuklar annesi yanındayken her duruma kolayca adapte olur zaten. Annenin işi maaşı olunca çocuk neden ayrı kalıyor? Ki gündüz okulda zaten..
Gerekirse okuldan servisle çıkıp işyerinde mesai bitimine kadar bekler. Dizinin dibinden ayrılmamış olur..

Avukat değilim, yanlışım varsa Astoria lütfen bir bakabilir misin?

Ev eşinin ya da senin üzerine olmasa da aile konutu şerhi koydurursan evden seni çıkaramazlar diye biliyorum. Ayrıca geriye dönük hileli satış için mahkeme açılabiliyor. Borçların aileniziçin yapıldığını belgelersen ortak ödenebilir mi acaba? Avukatına güvenmedim, seni çok afedersin ama metres yerine koymayacağı ne malum?

Ben olsam dişimi sıkar idare ederdim aynı evde. Bu süre içinde olabildiğince maddi birikim yapardım. Varsa altınlarımı saklardım. Sık dişini, her gecenin bir sabahı vardır.

Kimseye muhtaç değilsiniz. Tek başınıza hayatta kalabilirsiniz. Mesleğiniz nedir? Sadece evlere temizliğe giderek 3 çocuk okutan kadın tanıyorum. İnsanların sözüne bakıp çocuğunuzu bırakmayın sakın.

Ailenin güvenini kaybetmişsin. Sürekli gidip dönerek, haklılar.

Çekişmeli davada bile aynı evde kalinabilir , neden olmasın ki ? Bir süre sonra sıkılır kendi bile oda Bursa kalmaya başlayabilir .
Burası dert değil.

Sonra toparlanana kadar ailenin yanında kalırsın. Çocuğu istemem demelerine bakmayın, gidince kapıyı mi kapatacaklar.

Borclarda bitince eve geçersiniz.

Karamsar başlama. Karar ol.. Çok zor evet ama karamsar olursan daha zor.

Borç niye sadece senin üstünde ? Yok mu ona yikmanin bir yolu ?
Avukat tanıdık mi ?

Evladin için yaşayıp bir şekilde kendini idame ettirmek varken kimse sana yardım etmiyor diye ölmeyi düşünüyorsun.
Kendine gelir mısın lütfeen.
Kendine gel.
Böyle bunalım halleri cocugunuda olumsuz etkiler...
Çocuğun için savaşmak onun için olumlu bir ortam hazırlanan lazım.
Koca herşey degil

Ben de avukat değilim :)

çocuğu bir sene babaya bırak sonra geri alırız mı diyo avukat? bana mantıklı gelmedi. 1+1 rezdans filan. hiç güven vermedi ne biçim avukat bu.

Avukat erkek miymiş? Ben de kadın avukat destek olmak istiyor ama biraz saçmalamış diyorum..
Gerçekten çocuğu uzaklaştırmak istiyor gibi..

Öğrencilerle ev arkadaşlığı yapsanız, tekirdağ da oturuyorsunuz sanirim. Uni civarında bir ev arkadaş bulsanız yari yarıya iner, zaten ulaşım cok zor değil tekirdağ da. Ama böyle düşünmeyin çocuğunz icin savaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…