Ölsem oğlum hep eksik mi büyür?

ne ölmesinden söz ediyorsunuz
daha inadına yaşayacaksınız
ne olursa olsun evladınızı bırakmayın
Allah yardımcınız olsun

Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba.

Bizim lafımıza göre mi karar vereceksiniz intihar edip etmeyeceğimize.

Avukatınız da “rezidanstan ev kiralarsın” diyecek kadar hayalperest birisi anlaşılan, dosyaya da aynı hayalperestlikle bakmıyordur umarım.

E5 üzerindeki Rezidansların kiraları normal dairelere göre çok uygun .Ancak ciddi anlamda aidat ödemeniz gerekir .Aidatla birlikte vereceğiniz parayla toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bir ev tutabilirsiniz .
Eşiniz Ya da siz çekişmeli boşanma davası açsanız bile oturduğunuz evde kalabildiğiniz kadar kalın.Zaten barınma ihtiyacınız karşılanmak zorunda Ve çekişmeli çok uzun bir süreç şimdiden tasalanmayın su akıp yolunu buluyor bir şekilde.zaten dava açıldığı günden itibaren tedbir nafakanız da işlemeye başlayacak .Birikmiş paranızı aldığınızda gerekirse bakabilirsiniz bir hal çaresine (taşınma vs)
Başka bir şehirde bir sürü sorumluluğun altına girip bu kadar yük yüklemenize gerek Yok şimdiden.Mevcut işinizde kalın maaşınız artarsa (taşınma vs daha çok maddi yük)alacağınız nafaka da düşecek.Panik yapmayın ben çok yaptım siz yapmayın lütfen:) Yaparım ederim diyenleri de boşverin zamanla kendi başarı hikayenizi kendiniz yazarsınız.Şimdi sakin ve mantıklı olma zamanı :) Panik sizi aşağı çeker .Sadece akışta kalın güzel olacak inş.:)

Ölürsen oğlun eksik büyümez neden biliyor musun ? Sen bu kararı kendi kendine verdiğin için O, o gün hiç çocukluk yaşamadan büyümüş olur.. Bunu kafadan at bir kere
mücadele edeceksin kadınsın sen . Seni top yıkamaz . Böyle diyeceksin kendine .Ailene gelince boşanınca arkanda olurlar , senin vazgeçişlerin bıktırmış onları gibi geldi bana .
Gerekirse çocuğunu sabah akşam sosyal hizmetlere bırak ama çalış ..
Toparlayacaksın . O borç ömürlük değil bitecek ...

Ekonomik şartlar, sorumsuz baba vs. Ama oğlunuza en büyük kötülüğü siz yapmayın. Çocuk aç büyür, babasız büyür, zorlanarak büyür, hepsi onu güçlendirir ama annesi onu terk ederse perişan olur. Siz kaldıramıyorsanız, o sizin yokluğunuzu nasıl kaldırsın
Kara günler geçecek, ümitli olun. Unutacaksınız bu günleri. Güzel günleriniz olsun inşallah

Mesleğiniz ne bilmiyorum ama bir işiniz var sonuçta bu şekilde birilerine yalvarmaniza gerek yoktu alın oglunuzu küçük bir ev kiralayın iyi kötü geçinip gidin ölmek ne demek ölmeyi düşünecek bir durum göremiyorum ortada

Sen nie ölüyorsunki sana sahip cikmayanlar sana bu hayatı yaşatanlar ölsün. Çocuğun var güçlü olmalsn şartlarını bilmiorm ama nolr sa olsn çocuğundan ayrlma

O cocuga senden baska kımse merhamet etmez ve olur da boyle bır hata yaparsan o cocuk seni hıc affetmez. Cocugundan degerli olan ne kendin mi. Hayır sen bile cocugundan daha degerli degilsin.Önüne bak mantıklı ol cocugun için en dogru kararı ver ve yaşa. Cocugunla birlikte..

Anan baban var mı derdin var...
Şimdi üstüme çullanmayın lütfen... her ana baba sizin o bildiğiniz kucak açan ana baba gibi olmuyor...

Bana göre anan baban var mı derdin var... yaşayan bilir...

Konu sahibi sizin de Allah yardımcınız olsun...

Siz ne saçmalıyosunuz Allahaşkına yaa ne ölmesi Benim çoluğum yok çocuğum yok bin beter badireler atlattım şu 38 yıllık ömrümde 1 defa bile aklımdan ölüm geçmedi. Bi kendinize gelin lütfen bu kadar bencil olmayın. Hiç çok yakınınızı kaybettiniz mi bilmiyorum ama, gidenlerin ardında kalanlar gidenden daha çok hem de her gün ölüyo biliyomusunuz bunu Size ihtiyacı olan bi yavrunuz var bunu yaparsanız sizi ömür boyu affetmeyecek. Bi adam yüzünden. Aileniz sizi defalarca kabul etmiş ama siz her seferinde tekrar bu öküze geri dönmüşsünüz dolayısıyla ailenizin size olan güveninin derinden sarsmışsınız. Ki bence haklılar bu konuda. Onlarla tekrar konuşun. Onlara ihtiyacınız olduğunu söyleyin. Gerekirse kurana falan el basın bi daha dönmeyeceğinize dair. Çocuğunuz için de tekrar görüşün borcunuz bitince ayrılacağınızı onları rahatsız etmeyeceğinizi söyleyin ne biliyim bilemiyorum. Zaten şurda ne kalmış 1 yıl geçer gider bazı şeylere katlanıp bazı lafları kulak ardı ederek geçirelemeyecek kadar uzun bi zaman değil. Bunca yıl bu öküz adamın herşeyine katlandınız da onlara mı katlanamayacaksınız. Lütfen mantıklı düşünün.

bi de bu avukattan pek hoşlanmadım dikkatli ol

yaşadıklarınızın aynısını yaşadım tek fark artı aldatmada vardı benim hikayemde eşimden gizli 6 yıl para biriktirdim sonra Rabbim önüme öyle güzellikler sundu ki eşim kendi rızası ile boşanmak zorunda kaldı oğlumla kendime güzel bir hayat kurdum çok mutluyuz şu an çok şükür ikinci evliliğimi de yaptım sabredin ve duygularınızı bir kenara bırakın zor olacak biliyorum ama siz yola çıkınca emin olun herşey çözülüyor kendiliğinden tek yapmanız gereken mantıklı kararlar almak mutlu güzel günler sizi bekliyor

E madem ver velayeti babaya saçma saçma yazmışsın sap adamla tek mi kalsın diye sen ölünce tek kalmayacak mi o çocuk iki sap adam la yada iyi ihtimal bir üvey anne ile ya cidden çok sinir oluyorum böyle konu açanlara az kalk ayaklarının üstünde dur devlete git kaymakamlığa bimer e yaz belki ümit evi gibi yada ucuz kadın çalışana kiralık oda tut çocuğunla otur ayakları üstünde duran nasıl duruyor ya az dirayetli olun

Devamlı birilerine güvenerek mi iş yapacaksınız nası tek başınıza evlilik kararı aldıysanız bi zahmet tek başınıza da boşanıp hayatınızı kurun aileniz bbence haklı

9 yaşında annesiz kalmış bir çocuk olarak 36yaşında bir kadın bir doktor ve üç çocuk annesi dördüncü ye hamile bir anne olarak hala daha annemin eksikliğini duyuyorum yeri dolmuyor yaşadıklarınız zor ama geçecek iyi olmanızı diliyorum ne olur oğlunuzu kimsenin merhametine bırakmayın Allah yardımcınız olsun

Avukatınız hiç güven vermedi bana. Ailenizi şu açıdan haklı gördüm siz defalarca boşanacağım diye ayaklanıp sonra vazgeçmişsiniz. Boşanmadan gelme demeleri tamamen size olan güvensizliğin sonucu. Bence sizin eninde sonunda vazgeçeceğinizi bildikleri için arkanızda durmuyorlar.

Osho nun kitapkarini tavsiye ederim. Adı tam olarak aklıma gelmiyor net isim veremiyorum kusura bakmayın.
Ana fikir kitapta geçen neden başkalarını mutlu etmek için uğraşıyoruz?
Neden önce bizim mutluluğumuz değilde çevremizdeki insanlatin mutluluğu? Biz mutlu olamadan çevremizi nasıl mutlu edebiliriz? Bunu yaptigimizda rol yapmış olmuyor muyuz?
Demem o ki neden siz ölümü düşünüyorsunuz?
Protokolde herşeyi yapmissiniz.
Neden çevrenizdeki insanların sizi bu kadar yipratmasina müsade ediyordunuz?
Önce kendinizi düşünün güçlü olun ki çocuğunuza daha çok destek olun.
ölsem çocuğuma ne olur bunu aklınıza bile getirmeyin.

Oncelikle avukatinizi degistirin. Cunku kimse kimseyi durduk yere is bulup 1+1residansa yerlestirmez. Umarim karsiliginda baska seyler istemeyecektir. Ikincisi nafakadan tazminattan vazgecmeyin ve cekismeli acin davayi. Takilariniza kadar isteyin eger esiniz aldi ise. Bu arada bosanana kadar evden cikmayin. Esinize de uzaklastirma karari cikartin. Ama once avukati degistirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…