- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 110.485
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
-
Hdhdhhdj sesli güldüm bunaEfenim, o kategorimiz de mevcut. Zamanı gelince sonunculuk garantili influenza böcekleri ile de katılımda bulunabilirsiniz.
Olm Ankara belgeseli mi çekiyoruz töbe hdjdjArkaya o Eti tabağını koymadın ya hfjfjfjffjfkdkkffjfjfneys
Bugün ben bende değilim efenim, gecenin köründe yüksek sesle evdekileri uyandırdırtttttıysam affola.Hdhdhhdj sesli güldüm buna
Şarkım bile hazırdı…Olm Ankara belgeseli mi çekiyoruz töbe hdjdj
Kız salça cozlattım işte, yemeği de bilmiyorum ki tam olarak ne cozlatılır, tarifde ne varsa onu cozlattımBugün ben bende değilim efenim, gecenin köründe yüksek sesle evdekileri uyandırdırtttttıysam affola.
Yalnız, tarifinizin üzerinde bir nane cooosslatması beklemedim değil.
Şimdiden sizden affımı diler, zeytindalımı uzatırım efenim.Eki Görüntüle 3687539
Hem nazara da iyi geliyormuş, şimdi kem gözlüler falan geliverir, hazırda dursun.
Marihuana sandım bi an.Bugün ben bende değilim efenim, gecenin köründe yüksek sesle evdekileri uyandırdırtttttıysam affola.
Yalnız, tarifinizin üzerinde bir nane cooosslatması beklemedim değil.
Şimdiden sizden affımı diler, zeytindalımı uzatırım efenim.Eki Görüntüle 3687539
Hem nazara da iyi geliyormuş, şimdi kem gözlüler falan geliverir, hazırda dursun.
Bende tarifi bilmiyorum efenim, ama nanenin yağda kızıştırılmasının önemini öğrenmiş bulunmaktayım.Kız salça cozlattım işte, yemeği de bilmiyorum ki tam olarak ne cozlatılır, tarifde ne varsa onu cozlattım
Püüüüü, bu yoruma kadar ne kadar da kibardım.Marihuana sandım bi an.
Katılımda bulunacak mısınız efenim? Niyetiniz var ise ünlü borcamınız ile bekleriz.Gerçekten erişte mi yaptın? Ben o noktada kaldım
Benden beklemiyo musun yani? Kitabını yazdım be eriştenin, seri üretime geçecek ustalığa eriştim.Gerçekten erişte mi yaptın? Ben o noktada kaldım
Sanadamı öyle derlerdi yaa bende çok duydum bizimkilerden yakınız ondan benziyoruz sanırımYemek ismini görünce cok güldüm. Ben Çankırılıyım ikinci memleket zaten Ankara.
Babanneme sürekli seslendigimde “babannnneeeeeeeeeeeee nerdesin” dediğimde bana direkt “ölllüüüğünnnnn körü” diyordubüyükbabamda amcalarıma derdi. Çok sık yeriz hele cevizli mükemmel oluyor ellerine saglık @accessdenied
Katılımda bulunacak mısınız efenim? Niyetiniz var ise ünlü borcamınız ile bekleriz.
Mistırım yerin seni bebeyimEllerine sağlık accesim aşçım çok güzel olmuş mikemmel görünüyor keza tadıda öyle
Kız rakibmişiz ne zaman yayınlıycan herkesin yemeğini görmem lazım hemenceciktarifine de hikayene de tuzluguna da ba yil dim