- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 109.919
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
Yirim kızSenin yaptığın bir şeyin kötü olma ihtimali yok zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yirim kızSenin yaptığın bir şeyin kötü olma ihtimali yok zaten![]()
Evet Yasmin konuşunca sanki konuya heyetiyle birlikte Mahidevran sultan gibi biri geliyo. Hürrem demek istemedim cazgır o birazBuna değinmeden geçemeyeceğim, kibarlığınız çok hoş hanımefendi. Kaldı mı böyle Nahide, kibar insanlar![]()
Elinin koru yemeginin christmas masasindaki konumu temsili
Elinin koru yemegi: selamın aleykumHahahhahahahhsholm yok diyorum evin içinde ekip olarak bakraç sini aradık yok hiç bişey
![]()
Ye kız bi kereden bişey olmaz ama cevizi bol koy, sırrı bol ceviz benceCok cok iyi duruyor. Zorla bozduracaksin bana diyetimi![]()
Bfhfhffhfhfh rica ederim ciddiyet ve disiplinden hiç ödün vermemdjfjfjfjfjfjGerçekliği konusunda kaygıların vardır ondandır. Ben hala @Depresif Penguen bizimle şey geçiyor diye düşünüyordum.![]()
Kız bundan sonra Yemekteyiz yarışmacısı gibi yalnız o yufkayı hazır mı kullandınız kendiniz mi açtınız, garnitürü konserve mi diye dolanıp küfürürü yerim bence hdhdhOoooof ooofff ellerine sağlık acces çok güzel olmuşerişteyi senin yapmana da ayrıca 10 puan
![]()
Aman efenim bilmukabele.Buna değinmeden geçemeyeceğim, kibarlığınız çok hoş hanımefendi. Kaldı mı böyle nahif, kibar insanlar![]()
Arada @Margaret Hale mümine bacım ile istişare yapar iseniz, benim bu halimin ne zaman 180 derece döndüğünü de öğrenirsiniz.Evet Yasmin konuşunca sanki konuya heyetiyle birlikte Mahidevran sultan gibi biri geliyo. Hürrem demek istemedim cazgır o biraz![]()
Yasemin ne diyon kurban olduğum bunlar yabancı değil aç kendini göster gerçek yüzünü djjdjdArada @Margaret Hale mümine bacım ile istişare yapar iseniz, benim bu halimin ne zaman 180 derece döndüğünü de öğrenirsiniz.
Fakât, o Yasemin’i tanımak istemeyeceğinize eminim efenim.![]()
Ah beee…Kaşıkları çapraz bırakcaktım masaya son anda dedim yabmakfkfjfj @Margaret Hale
Eski üye olsam bile tanımıyorum mümine bacım. O yüzden böyle iyi.Yasemin ne diyon kurban olduğum bunlar yabancı değil aç kendini göster gerçek yüzünü djjdjd
Elticim her türlü kibarsınEski üye olsam bile tanımıyorum mümine bacım. O yüzden böyle iyi.
Gerçi gerçek yüzümü gördüklerinde de kibar olduğum gerçeği değişiyor mu?![]()
Kız kaos var dediler geldim, herkes haşa İstanbul beyefendisi hanfendüsüEski üye olsam bile tanımıyorum mümine bacım. O yüzden böyle iyi.
Gerçi gerçek yüzümü gördüklerinde de kibar olduğum gerçeği değişiyor mu?![]()
Elticim her türlü kibarsın
Ama bir arkadaş,arada bize kötü örnek olup ağzımızı bozduruyor![]()
Bu kadar 50’lerin İstanbul hanımefendisi olmasam dahi, her zaman ve her koşulda kibarımdır Acces. Kavgada bile.Kız kaos var dediler geldim, herkes haşa İstanbul beyefendisi hanfendüsü![]()
Kaos kendi kaosunda boğuldu zeytin dallımKız kaos var dediler geldim, herkes haşa İstanbul beyefendisi hanfendüsü![]()