• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ölüğün Körü-Ankara Mutfağı

Yöresel Yemekler
Buna değinmeden geçemeyeceğim, kibarlığınız çok hoş hanımefendi. Kaldı mı böyle Nahide, kibar insanlar😑
Evet Yasmin konuşunca sanki konuya heyetiyle birlikte Mahidevran sultan gibi biri geliyo. Hürrem demek istemedim cazgır o biraz😐

Ooooof ooofff ellerine sağlık acces çok güzel olmuş 😍🫠 erişteyi senin yapmana da ayrıca 10 puan 🤩

Ooooof ooofff ellerine sağlık acces çok güzel olmuş 😍🫠 erişteyi senin yapmana da ayrıca 10 puan 🤩
Kız bundan sonra Yemekteyiz yarışmacısı gibi yalnız o yufkayı hazır mı kullandınız kendiniz mi açtınız, garnitürü konserve mi diye dolanıp küfürürü yerim bence hdhdh

Evet Yasmin konuşunca sanki konuya heyetiyle birlikte Mahidevran sultan gibi biri geliyo. Hürrem demek istemedim cazgır o biraz😐
Arada @Margaret Hale mümine bacım ile istişare yapar iseniz, benim bu halimin ne zaman 180 derece döndüğünü de öğrenirsiniz.
Fakât, o Yasemin’i tanımak istemeyeceğinize eminim efenim.😌

Arada @Margaret Hale mümine bacım ile istişare yapar iseniz, benim bu halimin ne zaman 180 derece döndüğünü de öğrenirsiniz.
Fakât, o Yasemin’i tanımak istemeyeceğinize eminim efenim.😌
Yasemin ne diyon kurban olduğum bunlar yabancı değil aç kendini göster gerçek yüzünü djjdjd

Yasemin ne diyon kurban olduğum bunlar yabancı değil aç kendini göster gerçek yüzünü djjdjd
Eski üye olsam bile tanımıyorum mümine bacım. O yüzden böyle iyi.
Gerçi gerçek yüzümü gördüklerinde de kibar olduğum gerçeği değişiyor mu?😑

Elticim her türlü kibarsın🥰🧿
Ama bir arkadaş,arada bize kötü örnek olup ağzımızı bozduruyor:70:

Kız kaos var dediler geldim, herkes haşa İstanbul beyefendisi hanfendüsü 😐

Back
X