• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ölüğün Körü-Ankara Mutfağı

Yöresel Yemekler
Bu kadar 50’lerin İstanbul hanımefendisi olmasam dahi, her zaman ve her koşulda kibarımdır Acces. Kavgada bile.😌

Yoksa 🧿 0 ban 🧿 olur muydum?🤣🤣
Biz Margırıt'la ban listesi taptenden çıkamadğımız için bilmiyoruz biz öyle 0 ban konsepti falan 🤣

Biz Margırıt'la ban listesi taptenden çıkamadğımız için bilmiyoruz biz öyle 0 ban konsepti falan 🤣
Üstelik 1. olma yolunda yarışa giriyorsunuz.

Ben bana sorulan “ama ben ban almadım, ara verdim” sorularına yanıt veremedim, neden? çünkü 🧿 onu hiç tatmadım.🤣🤣

Ben bana sorulan “ama ben ban almadım, ara verdim” sorularına yanıt veremedim, neden? çünkü 🧿 onu hiç tatmadım.🤣🤣
Hiç şöyle bi saçını dolayayım eline hissi gelmiyo demek sana hdhdh bi de bana bak, benim yemeğin adında bile meymenet yok

Hiç şöyle bi saçını dolayayım eline hissi gelmiyo demek sana hdhdh bi de bana bak, benim yemeğin adında bile meymenet yok
Öhhüümm öhmmm, o halimi sadece eski arkadaşlarım bilir. Asla KK’da beni o şekilde göremezsiniz.😌

Bu konuda Margırıt’ın bana özel bir yorumu vardır, ama şu an aklıma gelmedi.🤣🤣

Öhhüümm öhmmm, o halimi sadece eski arkadaşlarım bilir. Asla KK’da beni o şekilde göremezsiniz.😌

@Margaret Hale gel kız şoraya iki dakka bxnxn

Yemeğin adına mı güleyim senin anlatımına mi güleyim bilemiyorum ama çok tatlısın kuzum beee🤤🫠 yemekte öyle güzel öyle lezzetli görünüyor ki ben yemeği çok isterdim gerçekten 🔥 senin sunumunu sevsinler 🥰🍒🍒🍒😘

Yemeğin adına mı güleyim senin anlatımına mi güleyim bilemiyorum ama çok tatlısın kuzum beee🤤🫠 yemekte öyle güzel öyle lezzetli görünüyor ki ben yemeği çok isterdim gerçekten 🔥 senin sunumunu sevsinler 🥰🍒🍒🍒😘
@ASSOSyal kız yerim🥰 teşekkür ederim canımsın ❤️

Neydi kız kim bilir ne demişimdir dkdkfk

La şunu şu an anladım yeni düştü bdbdb🤣🤣 siz de hiç yardımcı olmadınız ama

Elinize emeğinize sağlık muhteşem olmuş.
Yemeğin adını espri amaçlı yazdığınız düşündüm, ama gerçekten varmış :KK48:
Birinci olacağınıza eminim.
Başarılar diliyorum 💐

Elinize emeğinize sağlık muhteşem olmuş.
Yemeğin adını espri amaçlı yazdığınız düşündüm, ama gerçekten varmış :KK48:
Birinci olacağınıza eminim.
Başarılar diliyorum 💐
Çok teşekkür ederim 🥰 ben de size başarılar diliyorum 🥰🥰 birinci olacağımı sanmıyorum çok deneyimli arkadaşlar var burda. Ama çok güzeldi, sevdim, keyif aldım. Daha ne olsun ❤️

Back
X