ölüm acısıyla nasıl başediyorsunuz?

kızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor

Dedemi kaybettin ama öyle böyle değildi düşkünlğüm cok seviyordum.. Birde cok aniden öldü. Yani telefonla konustum hiç bir şey i yoktu akşama deden öldü dediler asla inanamadım şaka yapıyorlar dedim.. Alıştım mı evet ama çok özlüyorum yüreğimden acısı gitmiyor dualar ediyorum onun için. Üzerimde etkisi kaldı evde yanlız olmak istemiyorum. Gençlerden uzak olsun allahım genc ölen insanların yakınlarına sabır versin cennetinde buluştursun

Babamı kaybedisim cok zor oldu benim için şok haline girmiştim ve ağladığımı hiç hatırlamıyorum taa ki 40'ı çıkana kdr .. Ondan sonra her gün gece aklıma geldikçe gözlerim dolar ama asla unutulmuyor 1.5 yıl oldu oleli ama sanki dün ölmüş gibi içim yanıyor ama anıları dusununce onun seni sevdiğini bilince biraz hafifliyor ama asla geçmiyor geçmez çünkü bağ var kan bağı olmasa sevgi bağı var her sekilde içten içe yer insanı.Sonra dersin bende gelicem yanına ölümlü dünya.... Ama başını yastığa koyunca o yastık islanmadan uyuduğun günler çok az olur ... Ölenle ölünmez elbette ama zor olacağı kesin ... Alışıyor olabilir ama asla unutulmuyor...!

Başınız sağolsun kızlar.
Tam 1 sene oldu 19 nisanda babamı kaybettim. Çok zorlandım ama alıştım. Gerçi hala yokluğuna inanamıyorum bazen. Sanki yaşıyormuş gibi geliyor ama geçiyor zamanla..

Başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun
Bol bol dua gönder ona Hayır yap onun adına
en güzel hediye bunlar olur

Başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun
Bol bol dua gönder ona Hayır yap onun adına
en güzel hediye bunlar olur
Allah razı olsun canım.. Bol bol yapıyoruz ailecek hayrimizi Allah kabul etsin .. Geçen gün fidan diktim onun için 3 tane sanki dünya benim oldu şimdi gebeyim düşük riskim var 2 hafta yatmam lazm fidanlarimi dusunuyorum .. İnsan sevdiklerini kaybettikçe acı gerçekleri yaşadıkça biraz da hayatın tekmesini kicinin tam ortasına yemisse kalbi yumuşuyor .. Rabbim kalbimi yumuşattigi ve öyle insanlarla karşılaştırdığı için şükürler olsun ... Ölenlere rahmet olsun gelmiş geçmiş bilip bilmediğimiz kim var ise Rabbim mekanlarını cennet etsin..

Neden kaybettin canım. Başın sağolsun
Sağol canım, bir sebebi yoktu , hasta falan değildi , 7.5 aylık hamileydi , grip olmuş , hastaneye gitti , bir anda daha da kötüleşti , karaciğerleri iflas etti bir anda , 5 gün içinde oldu her şey..Geride 4 yaşında bir kuzu bıraktı bize Allah kimseye yaşatmasın

Abimi kaybettim genç yaşta, canımın parçasını.

İlk zamanlar bir acı kaplıyor nasıl yaşarım bu acıyla diyorsunuz sonra günler haftalar geçtikçe inkara, kabullenmemeye başlıyorsunuz. inanmıyorsunuz sanki çıkıp gelecek gibi. Sonra hayatın koşturmacası falan derken ilk zamanlardaki gibi hissetmiyorsunuz artık. Hissetseydik yaşayamazdık. Alışıyor bir yerde insan.

Allah sabrını veriyor bir şekilde. Allah kimseye kardeş, ana baba evlat acısı yaşatmasın çook zor.

İlk gün ateş ikinci gün köz üçüncü gün külmüs böyle tasvir ederler bizimkiler bu acıyı. Üçüncü gün sonrasinda artık alisiyormussun yada alismaya calisiyormussun.

Bu arad başıniz sağ olsun,Allah sabrını versin

Valla Ben Bol bol dua ediyorum ve ozledikce resimlerine bakiyorum. En yakinim olarak uc sene once babaannemi kaybettim. Marmara depreminde de halalarimi kuzenimi arkadaslarimi kaybetmistim. O da cok kotu bir yikim olmustu benim icin. Ama herkesin dedigi gibi hayat devam ediyor. Gun geliyor alisiyorsunuz. Allahim gocup giden butun ykinlarimiZi yattigi yerde dinlendirsin mekanini cennet eylesin insallah. Amin.

6 yasindaydim abimi kaybettim gozlerimin onunde hayatina son vermisti.alisiliyor demeyin alisilmiyor sadece hayat devam ediyor ama bir seyler eksik.ben yasim itibariylede kuucuk oldugum icin o donem tramva olarak kaldi hala odalardan odaya kosarak giderim korku endise kaygi...yenemedim yenemiyoruz ailemde bende cok zor

Aynen doğru tasvir etmişler. Abimin öldüğü gün yaşadığım acıyı ömrü hayatımda yaşamadım. O gün o kadar ağlamıştım ki gözlerim kapandı açamadım . Ve daha sonra uzuuun bir süre hiç bişey için ağlayamadım anlamsız geldi herşey. Hala sela verildiğinde dinleyemem kulaklarımı kapatırım. Ambulans sesi duyduğumda elim ayağım kesilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…