- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Babamı kaybettim 2 sene olacak..hala acısı içimde. Çok ama cokkkkk özlüyorum. Sesine bile hasretim.kokusuna gülüşüne. .kızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
Sağol canım, bir sebebi yoktu , hasta falan değildi , 7.5 aylık hamileydi , grip olmuş , hastaneye gitti , bir anda daha da kötüleşti , karaciğerleri iflas etti bir anda , 5 gün içinde oldu her şey..Geride 4 yaşında bir kuzu bıraktı bizeAllah kimseye yaşatmasın
Basin sagolsun canim kac yasindaydi oglunCanin yana yana zamanla ilk basta nefes bile almak istemiyorsun odeğil ben diyorsun uykudan uyanip ağliyor uykuya geçmeden ağliyor 40 gün böle sonra kabullenemiyorsun gunluk yanina gitmek istiyorsun gidiyorsun aylar bir birini kovalarken tm 6 ay sonra kabulleniyorsun haftada gitmeye basliyorsun sene geçince 2 haftada sonra aklina geldikce alişiyorsun iki bileti olduğunu düsunuyorsun geliş gidiş o gelemiyecek ama sen ona gideceksin diyerek kabulleniyorsun oğlumu kaybettim iki yili geçkin oldu ve ben hala yaşiyorum oğlumda kalbimde annesinin paşasi özluyorum yanina gidiyorum iyi geliyor.(Allah veriyor sabrini)
Allah'ın büyük lütuflarından biri de unutmak canım. Eğer unutmak diye bişey olmasaydı o acı hep aynı tazelikte kalsaydı kimse dayanamazdı sevdiklerini kaybetmenin acısına. Bir de tabii inananlar için sonsuzlukta kavuşmanın tesellisi var..kızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
Sağol canım, bir sebebi yoktu , hasta falan değildi , 7.5 aylık hamileydi , grip olmuş , hastaneye gitti , bir anda daha da kötüleşti , karaciğerleri iflas etti bir anda , 5 gün içinde oldu her şey..Geride 4 yaşında bir kuzu bıraktı bizeAllah kimseye yaşatmasın
Canin yana yana zamanla ilk basta nefes bile almak istemiyorsun odeğil ben diyorsun uykudan uyanip ağliyor uykuya geçmeden ağliyor 40 gün böle sonra kabullenemiyorsun gunluk yanina gitmek istiyorsun gidiyorsun aylar bir birini kovalarken tm 6 ay sonra kabulleniyorsun haftada gitmeye basliyorsun sene geçince 2 haftada sonra aklina geldikce alişiyorsun iki bileti olduğunu düsunuyorsun geliş gidiş o gelemiyecek ama sen ona gideceksin diyerek kabulleniyorsun oğlumu kaybettim iki yili geçkin oldu ve ben hala yaşiyorum oğlumda kalbimde annesinin paşasi özluyorum yanina gidiyorum iyi geliyor.(Allah veriyor sabrini)
Bende aynen bunları yazsammı demiştim. Birden bire herkes gülüp kahkaha atarken çok derin bi nefes çekiyorum o an aklıma hangi anımız geliyo kızımla belli olmuyo tabiki. Sonra kimse anlamasın diye onlara katılıyorum. Ortamlardan anlık kopuşlar ve ağır hafıza kayıpları yaşıyorum. Ortamda manen tam olarak bulunamadığım için unutuyorum belkide.oğlumu kaybedeli 4 yıl olacak.
yas tuttum, yalnız kaldım. hala daha birden bire kasvet çöker yüreğime, iç çekerim insanlar dönüp bakar. yanına giderim, onu hissederim, o zaman biraz daha iyi olurum. hayat değişti benim için artık, ben de hiçbir zaman aynı olmayacağım. yarım bir hayatı yaşayacağım hep.
ama ilacı zaman bence ölümün verdiği acının. acı azalmasa da kontrol etmeyi öğreniyorsunuz. her nefesiniz eksik kalıyor ama ruhunuz bu eksikliğe uyum sağlıyor, oğlumu ilk toprağa gömdüğümüz zamanlar ileride böyle bir cümle kuracağımı bilsem nasıl kızardım kendime. bir de sabır, bir gün kaybettiğine kavuşacağını biliyor ya insan içten içe hep sabrediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?