- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi dilekkivrak
-
Nekadar gurur duysanız az..30 yasinda aslanlar gibi abimi sehit verdik.Dort yil oldu az once olmus. Bir olay gibi..hicbirsey degismedi,ben alisamayanlardanim..cok buyuk aci anlatilamaz.
Basiniz sagolsun.her olum erken ve acidir fakat her sehit haberinde icim acir kimlerin evine ates dustu diye canim yanar.30 yasinda aslanlar gibi abimi sehit verdik.Dort yil oldu az once olmus. Bir olay gibi..hicbirsey degismedi,ben alisamayanlardanim..cok buyuk aci anlatilamaz.
Basin saagolsun.rabim ahirette ayirmasinoğlumu kaybedeli 4 yıl olacak.
yas tuttum, yalnız kaldım. hala daha birden bire kasvet çöker yüreğime, iç çekerim insanlar dönüp bakar. yanına giderim, onu hissederim, o zaman biraz daha iyi olurum. hayat değişti benim için artık, ben de hiçbir zaman aynı olmayacağım. yarım bir hayatı yaşayacağım hep.
ama ilacı zaman bence ölümün verdiği acının. acı azalmasa da kontrol etmeyi öğreniyorsunuz. her nefesiniz eksik kalıyor ama ruhunuz bu eksikliğe uyum sağlıyor, oğlumu ilk toprağa gömdüğümüz zamanlar ileride böyle bir cümle kuracağımı bilsem nasıl kızardım kendime. bir de sabır, bir gün kaybettiğine kavuşacağını biliyor ya insan içten içe hep sabrediyor.
Basin sagolsun cok zordur kardes acisi.rabim aciyi verdigi gibi sabrinida veriyor yoksa yasayamazdikAbimi kaybettim genç yaşta, canımın parçasını.
İlk zamanlar bir acı kaplıyor nasıl yaşarım bu acıyla diyorsunuz sonra günler haftalar geçtikçe inkara, kabullenmemeye başlıyorsunuz. inanmıyorsunuz sanki çıkıp gelecek gibi. Sonra hayatın koşturmacası falan derken ilk zamanlardaki gibi hissetmiyorsunuz artık. Hissetseydik yaşayamazdık. Alışıyor bir yerde insan.
Allah sabrını veriyor bir şekilde. Allah kimseye kardeş, ana baba evlat acısı yaşatmasın çook zor.
Allah size sabır versin,abinizinde mekanı cennet olsun.Aynen doğru tasvir etmişler. Abimin öldüğü gün yaşadığım acıyı ömrü hayatımda yaşamadım. O gün o kadar ağlamıştım ki gözlerim kapandı açamadım . Ve daha sonra uzuuun bir süre hiç bişey için ağlayamadım anlamsız geldi herşey. Hala sela verildiğinde dinleyemem kulaklarımı kapatırım. Ambulans sesi duyduğumda elim ayağım kesilir.
AminBasiniz sagolsun.her olum erken ve acidir fakat her sehit haberinde icim acir kimlerin evine ates dustu diye canim yanar.
rabbim ahirette ayirmasin.
Allah size sabır versin,abinizinde mekanı cennet olsun.
30 yasinda aslanlar gibi abimi sehit verdik.Dort yil oldu az once olmus. Bir olay gibi..hicbirsey degismedi,ben alisamayanlardanim..cok buyuk aci anlatilamaz.
Canin yana yana zamanla ilk basta nefes bile almak istemiyorsun odeğil ben diyorsun uykudan uyanip ağliyor uykuya geçmeden ağliyor 40 gün böle sonra kabullenemiyorsun gunluk yanina gitmek istiyorsun gidiyorsun aylar bir birini kovalarken tm 6 ay sonra kabulleniyorsun haftada gitmeye basliyorsun sene geçince 2 haftada sonra aklina geldikce alişiyorsun iki bileti olduğunu düsunuyorsun geliş gidiş o gelemiyecek ama sen ona gideceksin diyerek kabulleniyorsun oğlumu kaybettim iki yili geçkin oldu ve ben hala yaşiyorum oğlumda kalbimde annesinin paşasi özluyorum yanina gidiyorum iyi geliyor.(Allah veriyor sabrini)kızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
Canin yana yana zamanla ilk basta nefes bile almak istemiyorsun odeğil ben diyorsun uykudan uyanip ağliyor uykuya geçmeden ağliyor 40 gün böle sonra kabullenemiyorsun gunluk yanina gitmek istiyorsun gidiyorsun aylar bir birini kovalarken tm 6 ay sonra kabulleniyorsun haftada gitmeye basliyorsun sene geçince 2 haftada sonra aklina geldikce alişiyorsun iki bileti olduğunu düsunuyorsun geliş gidiş o gelemiyecek ama sen ona gideceksin diyerek kabulleniyorsun oğlumu kaybettim iki yili geçkin oldu ve ben hala yaşiyorum oğlumda kalbimde annesinin paşasi özluyorum yanina gidiyorum iyi geliyor.(Allah veriyor sabrini)
Ölen insanın peşinden gideni gördün mü?Rabbim sevdiklerimizi alıyor fakat sabrını da veriyor.Sabrını vermese siz pc başında bizimle beraber fikir alış verişi yapabilirmiydinizkızlar sevdiklerini kaybedenler vardır aranızda
bu acıyla başetmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?