Ölüm her şeyi affettirir mi?

Valla bende de degistirmez. Bana kotu davranan kisileri affedemem. Ölmüs olmasi birseyi degistirmez. Obur dunyaya biraktigim sustugum cok fazla sey var.

Babam öleli 20 sene oldu,annem hâlâ affetmez. Bazı şeyler affedilmiyor demek ki.

Ölümün yüzü soğuk, insan ister istemez ölüm haberlerine üzülür.
Ama öldü diye kimsenin yaptığı kötülükler silinmez.
Bence değişebilir yaşananlara göre.
Şimdi siz o kadını affetseniz ne olur etmeseniz ne olur, hiç bişey olmaz.
Allah rahmet eylesin der geçersiniz.
Şu saatten sonra yeğenlerinize kucak açarsınız en fazla bu olur yani.
Kadının iyiliği de kötülüğü de öbür tarafta hesap olunur zaten.

İşte aslında dünya boş, bomboş bir yer.....
Değmiyor hiçbir kötülüğe.

Benim ailemdede öyle biri var.. Henüz ölmedi.. Ama ölse hakkımı helal etmem. Bunun kin tutmakla da alakası yok. Eşiniz böyle birşey yaşamadığı için anlamaz. Ölüm herşeyi paklamiyor işte

Affettirmez. Affetmeye de zorlamayin kendinizi. Gönül kırıkları geçmez. Kendinizi kötü hissetmeniz şart diye bir şey yok. Allah affetsin diyin.

Üzülmemeniz normal. Ama diğer çocuklarla niye iletişim yok? Aranizi düzeltmeye çalışın. Ölen için yapacak birşey yok, kan baginiz olan sağlar ile ne yapacağınıza karar verin.

Yok aslında bu biraz daha farklı
Benim aslında hiç bağım yok, yani o kdr niye etkilendim bilmiyorum asla aileden biri gibi üzemez, ama bu olayı da hiç unutamam demekki aslında kötü biri değilmiş demiştim belkide kötü bir anıydı oda pişman oldu bilemem
He affedemiyorsa affedilmiyor işte açıklaması yok o kendiliğinden olur.

Affetmeye gerek yok . Allah affetsin deyip rahmet dilerim heralde.

ölünce yaşattıklarının hesabını vermeden öldü hesap öbür dünyaya kaldı diye üzüleceğim insanlar var.
affettirmez.
Ama çocukların babayla ve sizinle olan iletişimini güçlendirmek için bir şeyler yapmalısınız diye düşünüyorum.

Dedem öldüğünde bayağı rahatladık.
Geberdi gitti çok şükür.
Rahmet bile okumam arkasından.
Ben de bazen herkes ölüp gidecek
Bazisinin arkasından geberdi gitti diyeceğiz
Bazısına allah rahmet eylesin. Bunu kişi belirliyor işte.

keşke ölümü düşünüp yaşasak şu hayatta. ben affederdim heralde. belki affetmemin hatrına rabbim de beni afeder ya da birilerinin öteki tarafta helalliğini almama sebep olur diye.

Ölene kızar mı insan bi sor kalbine.Onun hayatı bitmiş her ne kadar kötü bile olsa boşuna etrafımıza onu kötülememli Allah affetsin diyerek herşeyi unutacağınıza...Bence affettirir.Sen de affet

İster istemez unutturuyor diye düşünüyorum ben.farkına varmasak da ölüm geriye kalan iyi şeyleri insanın hafızasında bırakıyor.bende böyle

Yani öldügüne bile kizman enteresan gercekten sanki onun elindeymis gibi

Yanlis anlamayin es ailesiyle cok sorun yasayan bende siz aile olarak ne yaptiniz da kadin hic görüsmedi diyorum.Bakalim o hakkini helal eder miydi?sonunda yuvasinida yikmissiniz.Kadin derdinden hasta olup dünyasini degistirmis hala hirsinizi alamamissiniz.Öldü diye bile onu sucluyordunuz.kimse ölmek istemez.Sizle görüsmek zorunda degil gelininiz.Abiniz zaten görüsmek istese ne yapar eder görüşürdü sizinle diye düşünüyorum.Kizmayin bana ben cok sıkıntı ceken biriyim

Oyle kotu biri olsa abiniz 22 yil evli kalip 3 çocuğunun anası yapmazdı. Hiçbişey olmadan tüm ailenizi sevmediğine inanmadım

Aynen , zaten ayni anda yazmışız.

Ben yaşadım bunu. Vefat haberini alınca yaşattığı kırgınlıkları unuttum şahsın . Bence doğru olan da bu. Bir de şu var. Hangi kadın hiçbir sebep yokken bu kadar vicdansız olabilir ki. Bence onun da kendince haklı nedenleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…