Olum ok hasta :(

kizlar bugün hastaneye gittim yine. oglum sali gününden beri tamamen iyilesmis, hicbir korkusu kalmamis. dualariniz icin coook tsk ederim.bugün dün aldigim bisürü hediyeyi geri getirdim,simdilik vermek istemedi doktor , duygulanip üzülmesin dedi bisürü yol katlettik geri adim atmayalim dedi:gitme: cikolata sakiz lari veririm dedi doktor. hala göremedim oglumu cumartesinden beri. belki bidahaki cuma görebilirmisimmafoldumben cok özledim oglumu, acaba simdi düsünüyomudur yavrum annem beni neden getirdi buraya neden evde kendi bakmadi diyemafoldumben

ben cok yorgunum duygularim karman corman iyi haberleri duydukca mutlu oluyorum sonra ara ara baya bunaliyorum aglama krizlerim tutuyor.mafoldumben

ay cnım benım ,cok sevındım ..bu kadar yol katedınız ya bıraz daha sabır et cnım..

cumlemı tam kuramadım ya
:çok üzgünüm:

bak geçici bi dönemmiş demek ki, içini rahat tut emınım çok daha ıyı olacaktır...

saol canim.
iste doktorlarin verdigi ilaci sakinlestiriciyi bana vermedilerki ben evde bakayim. belkide orda onlarin baktigi gibi ben ilgilenemezdim evde aslinda belki degil öyle orda daha iyi bakiliyor ama iste sanki ogluma destek olmadim hastaneye götürüp biraktim diye sucluluk duygusuna kapildim simdide. daha önce böyle birseyin insanin basina gelmeyince ne yapcagini bilmiyorum, doktor larin tavsiyesine göre hareket ediyorum. hani baska bir hastaligi olsaydi, allah korusun misal ayagi kirilsaydi sonuna kadar bakardim:gitme:

kırmızı donlu nasıl sevindim bilemezsin ....kaydirigubbakcemile2
şükürler olsun allaha..
allah beterinden korusun ...
çok sevindimmmmmm canımmmmmm

canım oğlunun iyi haberlerini okuyunca çok mutlu oldum Allah acil şifalar versin

kırmızı donlu nasıl sevindim bilemezsin ....kaydirigubbakcemile2
şükürler olsun allaha..
allah beterinden korusun ...
çok sevindimmmmmm canımmmmmm

cook tsk kizlarŞeniz
allahima sükürler olsun cabuk atlatti
bu haftasonunuda yalniz geciricek odasinda ve böyle devam iyi giderse pazartesi odasi degisicek baska bi cocukla paylasicak odasini, bir üst kata cikicak ve doktoru degisicek, bugün tanistim doktoruyla , simdiki doktoru kadin bana biraz soguk geldi kadin.yeni doktoru erkek ve daha sicak oglum onla daha iyi anlasir hem erkek erkege daha rahat konusurlarkaydirigubbakcemile5

Çokk şükürrr ...Geçici bir panik hali,kafa karışıklığı yaşadı,bitti.Nasıl sevindim anlatamammm...Bazen böyle badireler atlatmak hiç kimseye yaşatmasın Rabbim ,evladının kıymetini hatırlatıyor insana...
Geçmiş gitmiş olsun,ömrünüz evladınızın mutluluğuyla dolu geçsin ınşallah.Böyle sıkıntılar uğramasın bir daha cnm:)

güzel haberler varmış demek cok sevındım canım
Allahın izniyle tamamen ıyılesıcek oglusun geçicek sıkıntıları da
huzur dolu günleri olur insallah bundan sonra annesinin koynunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…