Olum ok hasta :(

canım çok üzüldüm,allah yavruna acil şifalar versin inş,rabbim sanada güç versin evladın biran önce sağlığına kavuşsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım insanın evladının hasta olması demek bir annnenin yıkılması gibi bir şey rabbim aclarını göstermesin bir an önce sağlığına kavuşur inşallah önemli olan senin güçlü olup ona deste vermen

çok geçmiş olsun
inşallah düzelir yavrunuz
derddi veren Mevlam dermanınıda vermiştir
çocuğunuzun yaşı küçük daha inşallah atlatır
dualarım seninle ve oğlunla

bu günlerde geçecek canım benim
Allah büyük, bol bol dua et, ben inanıyorum buradaki bütün kızlar senin ve oğlun için dua ediyorlar, bende diyorum, hep aklımdasın inan
Kimbilir neler gördün geçirdin ve hala ayaktasın,
bunuda geçirecekmişsin demek,
ama sakın kendini salma, oğlun ve sen bunuda atlatıp sağlıklı günlere kavuşacaksınız

Gecmis olsun tatlim, Allah'im bir an evvel acil sifasini gostersin insallah, cok uzuldum, hemen iyilessin insallah, bu oyunlar felan cikali cocuklarin psikolojisi bozuldu vallaha, nedecegiz of of Allah'im hepsini korusun insallah .

Allah şifa versin canım üzülme..
bol bol dua et birde bi dua vardı 'ya Şafi' diye tesbik çekiyorsunuz diyeyim..
hastanın iyileşmesi için. bilen varsa yanlışımı düzeltsin.. onu oku..zaten doktorlar gerekin iyapıyorlar. sizde kalbinizi ferah tutun. 1000 küsur defa okunuyor ama tam bilmiyorum bilen varsa düzeltsin...
herkes bu dönemlerden geçiyor bunalım takılıyor oğlununki biraz daha ağırgeçiyor olabilir. üzülme. sen iyi ol ki o da iyi olsun..
tekrardan geçmiş olsuna.s.

allah acil şifalar versin canım. insanın evladı hastalandımı dünya duruyor sanki. umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur

su gencler dernegindeki ögretmeniyle konustuk uzun uzun
hastalindigi gün oglum kadinla konusmus korkularini sorunlarini endiselerini anlatmis, hatta kadina sarilmisda cok sasirdim cünki oglum cok utangacdir, babam a gidip ona sormam lazim beni kücükken neden dövdü bu konuyu halletmemiz lazim demis:gitme:
kadin bana bisürü tavsiyelerde bulundu , bende psikologa gidip yardim almam lazim ogluma davranislarim nasil bakmam lazim bundan sonra ona nasil davranmam nasil destek olmam gerektigini ögrenmem lazim, cuma günü randevum var zaten gidicem

bu kadinin kizi da ayni oglumun yasindayken ayni ruhsal bunalim gecirmis, 2 hafta sürmüs ve iyilesmis, kizi üni okumus ve cok stressli zamanlarda üzüntülü zamanlar 2-3 defa psikologa giderek rahatliyormus

sürekli derserler bunalttim cocugu degismem lazim benimde en iyi yardim banada psikolog edebilir ondan ögrenmem lazim. kadinla konusmak cok iyi geldi, bazi seyleri daha net görüyorum simdi
cocuklari hayattan korkutmamak gerek aman sakin sigara icme suraya gitme bunu yapma diye korkutmamak lazim, büyürken destek olmak lazimmis, hata yaparak büyümesi lazimmis

Canım önce geçmiş olsun.ergenlik döneminde bu tür rahatsızlıklarla karşılaşa biliyorlar.dış hayatla tanışınca çocuklarımız bunalıma girebiliyor.biz anneler çok koruyucu oldugumuz için çocuklarımıza istemedende korku veriyoruz.benimde 17 yaşında bir oglum var.çok zor atlattık ergenligin ilk devrelerini.içini ferah tut.panikledigini üzüldügünü fazla belli etme .senin korkunu hissederse dahada huzursuz olur.bunun geçiçi bir dönem oldugunu anlatmaya çalış.benim oglum benim evhamımdan panigimden çok etkilenip kendini daha kötü hissetmişti.tedavisini düzenli olduktan sonra korkma.size çok geçmiş olsun.BıZ ANNELERE HER ZAMAN GÜÇLÜ OLMAK DÜŞÜYOR.kendine iyi bak ki.oglun senden güç alsın.

ya ne bileyim benim babamda bizi çok sıkardı...aklınıza gelen her konuda çok titizdi babam...halada öyle ama allaha şükür hiç birimizde herhangi bi sorun olmadı hepimiz iyi yerlerdeyiz...yani şunu dmeek istiyorum oğlunuzun bu durumda olmasının sizin ders çalış şunu yapma oraya buraya gitme demenizle çok alakalı oldugunu sanmıyorum:uhm:

öncelikle çok geçmiş olsun canım. Oğlunun kitapları arasında 1984 ya da Herman Hess kitapları bulunuyor mu bir kontrol et. bildiğim kadarıyla bu kitaplar Almanya'da ortaokul-lise döneminde okutuluyor. 1984 kitabında oğlunun sana anlattığı korkuların hepsi birebir yazıyor. Üstüne bir de belediyede çalışınca yoğun bir korku içine girmiş sanırım. Herman Hess kitapları da şizofrenik kitaplardır. Karakterinin oluşmaya başladığı yaşlarda bu kitapların okutulması oldukça sakıncalı ama nedense müfredata koyuyorlar bu kitapları okuyup oğlun gibi bunalıma giren ya da intihar etmeye kalkan kişiler tanıyorum.
Oğluna sor bakalım ya da sen kontrol et bu tip şeyler okumuş mu

doktorlarda öyle dedi ama hani insan iste herseyi düsünüyor acaba cokmu bunalttim cocugu, ama bundan sonra degismem gerektigini de iyi biliyorum demekki bazi cocuklar cok sIkIya gelemiyor. ohoooo hele benim babam nekadar cok sIkardi beni cokta korkardim, kac yasina geldim hala cok korkarim babamdan acayip saygim var, ben neler neler yasadim kücüklügümde oglum 1/4 birini yasamamistir
babasi dövdügünde elinden alirdim hemen baktim ki bu durum oglum icin hic iyi degil, bosandim , iyikide bosanmisim diyorum, belki bosanmasaydim dahami kötü olurdu, suanki hayati en azindan 0 siddetsiz, cok huzurlu bir ortamda yasiyor. esimle hic tartismamiz olmaz
neden ariyorum iste, bundan sonra hata yapmamaya biseleri düzeltmeye calisiyorum, oglumu belki de bilmeden disardaki hayattan korkuttum ve birden staja gidince bocaladi:gitme:

çok çok geçmiş olsun.nasıl içinizin yandığını tahmin edebiliyorum.umarım en kısa zamanda iyleşir.

oglum hic kitap okumaz, okumayi sevmez, müzik dinliyeyim pc oyniim tv bakim arkadaslarla gezim öyle biri:sm_confused:

Benim anladığım kadarıyla oğlunuz çok hasas çok duyarlı ve ince düşünen bir çocuk hani ne kadar yardımcı olabilirim bilemem dilimin döndüğünce söylemek isterim.. Çok üstüne gitmeyin hiçbir konuda ne çok ilgili nede ilgisiz olun eminimki ilerde çok iyi bir birey olacak, sadece iyi gözlemleyip psikolğnuza danışarak alıcağınız yardımla takip edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…