- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
bugün hastaneye gittim, doktoruyla konustuk 2,5 saat konustuk, cok konustuk kafam allak bullak di zaten dahada yoruldum herseyi konustuk hastaligi hakkinda ilaclarin yan etkisi hakkinda , ufakligina dogumuna kadar gecirdigi hastaliklar bisürü sey
suan sizrofen tanisi koymuyoruz dedi doktor, suan da yasadigi psychotische Episode imis (psikolojik bunalim galiba) bu ataktan sonra 2 kere daha böyle ataklar olursaymis ozaman sizrofen tanisi konulacakmis simdi degil dedi
odasinda 24 saat bakicisi varmis hic yalniz birakmiyorlarmis korkulari artmasin diye
sabah miki maus dergisinden korkmus , temin geldigimde bakicisini aradim miki maus defteri okudu uzun süre dedifisfisfis
sakinlestirici ve ilaclarini veriyorlarmis yemesi iyimis
burda uzun süre kalirsam sonra eve gidersem aileden biri olmicam diye korkuyorum demis doktora
suan göstermiyorlar oglumu, beni görüp üzülmesin diye duygulari kabarmasin diye
MR, EEG EKG, kantahlili,basdan ayaga checkup, idrar tahlilinden uyuysturucu madde kullanmismi arastirilacak ama simdi degil önce sakinlesmesi gerekiyormus
iste böyle yorgunum bitkinim heryanim agriyo
su gencler dernegindeki ögretmeniyle konustuk uzun uzun
hastalindigi gün oglum kadinla konusmus korkularini sorunlarini endiselerini anlatmis, hatta kadina sarilmisda cok sasirdim cünki oglum cok utangacdir, babam a gidip ona sormam lazim beni kücükken neden dövdü bu konuyu halletmemiz lazim demis:gitme:
kadin bana bisürü tavsiyelerde bulundu , bende psikologa gidip yardim almam lazim ogluma davranislarim nasil bakmam lazim bundan sonra ona nasil davranmam nasil destek olmam gerektigini ögrenmem lazim, cuma günü randevum var zaten gidicem
bu kadinin kizi da ayni oglumun yasindayken ayni ruhsal bunalim gecirmis, 2 hafta sürmüs ve iyilesmis, kizi üni okumus ve cok stressli zamanlarda üzüntülü zamanlar 2-3 defa psikologa giderek rahatliyormus
sürekli derserler bunalttim cocugu degismem lazim benimde en iyi yardim banada psikolog edebilir ondan ögrenmem lazim. kadinla konusmak cok iyi geldi, bazi seyleri daha net görüyorum simdi
cocuklari hayattan korkutmamak gerek aman sakin sigara icme suraya gitme bunu yapma diye korkutmamak lazim, büyürken destek olmak lazimmis, hata yaparak büyümesi lazimmis
ya ne bileyim benim babamda bizi çok sıkardı...aklınıza gelen her konuda çok titizdi babam...halada öyle ama allaha şükür hiç birimizde herhangi bi sorun olmadı hepimiz iyi yerlerdeyiz...yani şunu dmeek istiyorum oğlunuzun bu durumda olmasının sizin ders çalış şunu yapma oraya buraya gitme demenizle çok alakalı oldugunu sanmıyorum:uhm:
öncelikle çok geçmiş olsun canım. Oğlunun kitapları arasında 1984 ya da Herman Hess kitapları bulunuyor mu bir kontrol et. bildiğim kadarıyla bu kitaplar Almanya'da ortaokul-lise döneminde okutuluyor. 1984 kitabında oğlunun sana anlattığı korkuların hepsi birebir yazıyor. Üstüne bir de belediyede çalışınca yoğun bir korku içine girmiş sanırım. Herman Hess kitapları da şizofrenik kitaplardır. Karakterinin oluşmaya başladığı yaşlarda bu kitapların okutulması oldukça sakıncalı ama nedense müfredata koyuyorlar bu kitapları okuyup oğlun gibi bunalıma giren ya da intihar etmeye kalkan kişiler tanıyorum.
Oğluna sor bakalım ya da sen kontrol et bu tip şeyler okumuş mu
su gencler dernegindeki ögretmeniyle konustuk uzun uzun
hastalindigi gün oglum kadinla konusmus korkularini sorunlarini endiselerini anlatmis, hatta kadina sarilmisda cok sasirdim cünki oglum cok utangacdir, babam a gidip ona sormam lazim beni kücükken neden dövdü bu konuyu halletmemiz lazim demis:gitme:
kadin bana bisürü tavsiyelerde bulundu , bende psikologa gidip yardim almam lazim ogluma davranislarim nasil bakmam lazim bundan sonra ona nasil davranmam nasil destek olmam gerektigini ögrenmem lazim, cuma günü randevum var zaten gidicem
bu kadinin kizi da ayni oglumun yasindayken ayni ruhsal bunalim gecirmis, 2 hafta sürmüs ve iyilesmis, kizi üni okumus ve cok stressli zamanlarda üzüntülü zamanlar 2-3 defa psikologa giderek rahatliyormus
sürekli derserler bunalttim cocugu degismem lazim benimde en iyi yardim banada psikolog edebilir ondan ögrenmem lazim. kadinla konusmak cok iyi geldi, bazi seyleri daha net görüyorum simdi
cocuklari hayattan korkutmamak gerek aman sakin sigara icme suraya gitme bunu yapma diye korkutmamak lazim, büyürken destek olmak lazimmis, hata yaparak büyümesi lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?