Olum ok hasta :(

maşallah maşalllah çok sevindim iyileşmesine
senin aklının bi köşesinde bulunsun nazarda olabilir canım
biri beğendiği övdüğü zaman hemen maşallah de maşallahı dilinden eksik etme
allahım acil şifalar versin sana da oğlunada

başından sonuna okudum konunuzu

çok geçmiş olsun abbim acil şifalar versin inşallah

çok şükür korkularını atlatmış ,Allah tekrar yaşatmasın inşallah

KIRMIZIdonluKIZ konunu yeni gördüm.Çok çook geçmiş olsun.Çok üzüldüm oğlunun durumuna ama iyileşmiş çok şükür.Dualarım sizinle.İnşaallah bir daha tekrarlamaz bu durum.Oğlunla beraber mutlu bir yaşamı idame ettirmeniz temennilerimle.Tekrar geçmiş olsun a.s.

başından sonuna okudum konunuzu

çok geçmiş olsun abbim acil şifalar versin inşallah

çok şükür korkularını atlatmış ,Allah tekrar yaşatmasın inşallah

tsk ederim . aminn :Saruboceq:

oğlunuz bence bazı bilgiler ediniyor,bu bilgileri korkuya dönüştürüyor ve kendince tepkiye dönüştürüyor.bilgisayar kötü derken,virüslerden ve onun kötü kullanımından bahsetmiş olabilir mi?
tv de kötü derken,pek faydalı birşey yok tvde gerçekten bunu kastetmiş olabilir mi?
kendi fikirlerini size böyle kabul ettirmeye çalışıyor ve ilginizi bekliyor da olabilir çünkü.
şizorfren belirtileri olduğuna bu kadar çabuk mu karar veriyorlar.
kendimden örnek vereyim,ben üç psikiyatrist doktora gittim üçüde kafasına göre farklı teşhisler koydu bana.bu da benim itimatımı sarstı tabi ki.
konu ben değilim ama bu sizi rahatlatır.
o anda sizin telaşla anlatma şeklinize göre de farklı değerlendiriyor olabilirler.
oğlununuzun bu davranışları bana normal geldi ama en anormal en ekstrem yaptığı bir davranış ne oldu?sizi en çok korkutan ve telaşlandıran?

en cok telaslandiran 2-3 gece uyuyamadi, takip ediliyoruz tv seyrettigimde tuhaf seyler oluyor , ya oglum neler oldugunu anlamadi yada anladi ama bana anlatmaya korktu. anne sana da böyle tuhaf seyler oluyormu tv bakinca dedi, hic yerinde duramiyordu, korkulari oldugu belliydi ama korkuyorum demiyordu, sadece anne biseler oluyor hic iyi degilim nolur doktora götür demesi. hic biyerde kendini güven de his etmedi, yanimdayken babasina, babasindayken eve, evdeyken hastane ye gitmek istemesi, yerinde duramamasi, oglum bambaska biri olmustu okadar büyük bir korkuyduki benimde yasadiklarim anlatamam ki yavrum neler yasadi kimbilirmafoldumben

Evet belirtilerini yaşıyor.ama tedavi edildiğinde düzelicek inanın.
özelden size yazıcam.
çok ağır değil,başlangıcında.iyiki de farkedip ilgilenmişsiniz.

ayyyyyyy canım benimm yaa çok sevindim bitanemm
gözün aydın, oğluşun iyileşmişş, şimdi okudum geçmiş sayfaları

Allah birdaha yaşatmasın,

KIRMIZIdonluKIZ canım çok gecmıs olsun ınan haberım olmadı..olsa tabiki yazardım.oğlun iyileşmiş şükür..tekrar geçmiş olsun canımcım

çok geçmiş olsun ii haberlerini duyduğuma çok sevindim umarım eve gelince de eski güzel günlerinize geri dönersiniz

oh çok şükür dedim okuyunca çok sevindim iyileşmesine allah bi daha yaşatmasın inşallah ağlama artık bak iyiye gidiyo işte sabır tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…