- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
başından sonuna okudum konunuzu
çok geçmiş olsun abbim acil şifalar versin inşallah
çok şükür korkularını atlatmış ,Allah tekrar yaşatmasın inşallah
KIRMIZIdonluKIZ konunu yeni gördüm.Çok çook geçmiş olsun.Çok üzüldüm oğlunun durumuna ama iyileşmiş çok şükür.Dualarım sizinle.İnşaallah bir daha tekrarlamaz bu durum.Oğlunla beraber mutlu bir yaşamı idame ettirmeniz temennilerimle.Tekrar geçmiş olsun a.s.
Evet belirtilerini yaşıyor.ama tedavi edildiğinde düzelicek inanın.en cok telaslandiran 2-3 gece uyuyamadi, takip ediliyoruz tv seyrettigimde tuhaf seyler oluyor , ya oglum neler oldugunu anlamadi yada anladi ama bana anlatmaya korktu. anne sana da böyle tuhaf seyler oluyormu tv bakinca dedi, hic yerinde duramiyordu, korkulari oldugu belliydi ama korkuyorum demiyordu, sadece anne biseler oluyor hic iyi degilim nolur doktora götür demesi. hic biyerde kendini güven de his etmedi, yanimdayken babasina, babasindayken eve, evdeyken hastane ye gitmek istemesi, yerinde duramamasi, oglum bambaska biri olmustu okadar büyük bir korkuyduki benimde yasadiklarim anlatamam ki yavrum neler yasadi kimbilirmafoldumben
Evet belirtilerini yaşıyor.ama tedavi edildiğinde düzelicek inanın.
özelden size yazıcam.
çok ağır değil,başlangıcında.iyiki de farkedip ilgilenmişsiniz.
ayyyyyyy canım benimm yaa çok sevindim bitanemm
gözün aydın, oğluşun iyileşmişş, şimdi okudum geçmiş sayfaları
Allah birdaha yaşatmasın,
kizlar bugün hastaneye gittim yine. oglum sali gününden beri tamamen iyilesmis, hicbir korkusu kalmamis. dualariniz icin coook tsk ederim.bugün dün aldigim bisürü hediyeyi geri getirdim,simdilik vermek istemedi doktor , duygulanip üzülmesin dedi bisürü yol katlettik geri adim atmayalim dedi:gitme: cikolata sakiz lari veririm dedi doktor. hala göremedim oglumu cumartesinden beri. belki bidahaki cuma görebilirmisimmafoldumben cok özledim oglumu, acaba simdi düsünüyomudur yavrum annem beni neden getirdi buraya neden evde kendi bakmadi diyemafoldumben
ben cok yorgunum duygularim karman corman iyi haberleri duydukca mutlu oluyorum sonra ara ara baya bunaliyorum aglama krizlerim tutuyor.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?