G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
Arkadaşım çok üzüldüm yaa...ama çevremde bu hastalıkla yaşayan hatta evli çoluk çocuk sahibi insanlar var ...ve derecesine göredir tabi ama hayatını devam ettirbilecektir.ayrıca erken bir yaşta ortaya çıkması belkide şükredilecek bir şey daha çabuk kurtulacaktır...acil şifalar diliyorum...ayrıca işin ehli insanlarla eminim en kısa zamanda normal hayatına dönecek...
amiinopuyorumnanaktansizin zaten öle biri olmadığınız belli ablacım ama işin içinde çocuk olunca ben de bu bağnaz düşünceye karşı düşüncemi belirtmek istedim,cami hocasının okuduğu zaten Kitabıımızda yazanlar da kastedilen hocanın ne'idüğü belirsiz...
Ama zaten üstesinden geleceksiniz,gelmişsiniz..Allah bunu aratacak dert vermesin..:1hug:
cogu insan böyle korkular yasiyor bazisi cok bazisi az, bende misal ergenlik caginda cok korkardim hele bide böyle kizlar arasinda ücharfli konular konusuluncaakannehir gerci hala korkarimda firsat vermiyorum:1ninca:kaydirigubbakcemile3konunu untmadım canım,herne kadar yazmasam da gelişmeleri sevinçle takip ediyorum.allahın izniyle
oğlun iyileşecek.zaten hasta değildi ki,hangimiz zaman zaman böyle korkular yaşamadık benimde
bir oğlum var.bende çok üstüne gitmiştim,okusun başarılı olsun diye.çok şükür şimdi
üniversite son sınıfta ama lisedeyken bizde buna benzer birşeyler yaşamıştık....sanırım tek
çocuklar bu sorunu daha çok yaşıyorlar.
ogluna en buyuk ılac en buyuk destek sensın kırmızım unutma...
oglunda maşallah guclu cocuk dılerımkı hersey guzellesıcek erken onlem almanız bence bu hangımız strese ne kadar dayanıklıyız kı..elbette hekesın bı patlama noktası vardır..onemlı olan bunu fark etmekdır..ınsanın bı gunu streslı gecıyosa ertesı gunu muhakkak rahatlamalıdır..hıc bısı saglıgın yerını tutmıycaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?