Olum ok hasta :(

babasıyla ayrı yaşıyorsanız dikkat çekmek için yada kendini daha fazla güvende hissetmek için yapmış olabilir mi?

diğer yorumlarınıza göre oplunuz zamandan (saatten) ve pc den korkuyor ... ama satanizmle alakası olan birşey okumuş duymuş olabilir mi.. bir tanıdığın kızında olmuştu buna benzer birşey.. kaç saattir düşnüyorum anca aklıma geldi tekrar konunuza gözattım o yüzden. kızları lise için başka şehre gidip geliyor servisle herşey normal giderken birgün çocuk saatten pcden karanlık odadan keddien ürküyor. saatin 3 olduğunu görmemem gerek. bana pcden ulaşıp hipnoz edip beynime girebilirler camlardan uzakta durmalıyım. bıçakları kaldır siyah eşyalardan uzak dur aynaları kaldıralım gibi değişik şeyler çıkmıştı bu durumu annesi yakın arkadşları aracılığıyla öğrenmişti.. annesi bile inanamıyordu kızının anlattıklarına çok zor günler geçirmişlerdi...kız heran öleceğini düşünüyordu. kurban sanıyordu kendini...kız da şuan bir sıkıntı yok. belki birileri bişiy anlatıp onu korkutmuş olabilir.

stajdan sorumlu öğretmeni ile görüşün ve belediyede hangi birimde kimin yanında staj yapıyordu görevi neydi yanındaki çalışanların durumları tarzları konusunda da bir araştırma yapın. çocuğunuzun aklına kötü birşey sokmuş herhangi konuda korkutmuş olabilir.
CADIARZU

çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle umarım en yakın zamanda geçecektir.

Ben de o staj yerinde bir madde verildiğini düşündüm.. Korku krizine(horrortrip) benziyor bu anlattıklarınız.. Halüsinasyon da görüyo mu acaba? Bence bunu araştırın, oğlunuz bilerek yada bilmeyerek uyuşturucu madde almış olabilir, onlar da böyle reaksiyon göstermiş olabilir.
Hatta anlattıklarınızdan sonra neredeyse eminim ben bu tarz birşey olduğuna, bence oğlunuza sorun, farkında olmayabilir o zaman da doktorlarına danışın. Şizofren belirtileri böyle olmaz denmiş benim bilgim yok, ama uyuşturu madde verilen insanların yaşadığı korku komasını çok iyi biliyorum maalesef, ve anlattıklarınız buna çok uyuyor :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim çocugun için öncelikle çok geçmiş olsun allah acil şifa versin acaba içine kapanık bir çocukmuydu yada okulda dışlanan bi çocukmuydu oglunuz vakitlerini nasıl geçiriyodu gün içinde s,izle iletişimi nasıldı???

"Korku krizine(horrortrip) benziyor bu anlattıklarınız"

hemen int.ten bakacağım bu konuya.arkadaşım gerçekten güzel anlatmışsın.umarım dediğin gibi şizofren değilde bu korku ile alakalı ve geçici bir durumdur.

yorumlarini dualariniz icin cok tsk ederim kizlar hepinize tek tek.
eger herhangi bir madde aldiysa sanmiyorum ama kan tahlilinde cikar elbet.
karanliktan korkmuyor, sesler duymuyor, olmayan kisileri görmüyor. normal yemek yiyor, dusunu aliyor kendine bakiyor güzel giyiniyor.
tv , pc, bütün pirizler, internet kablolar dan korkuyor devlet bizi takip ediyor bilgi alicak bizden diyor gece olunca panjurlarin hepsini kapatiyor görmesinler bizi diye.takip etsin bilgi alsin ismimizi ögrensin nolmus diyorum, olmazzz o bizim özelimiz diyor. ben herkesi korumam lazim diyor, senide korucam bütün insanlari korumam lazim diyor . kendine asiri bir güven geldi, korkma anne ben seni korurum diyor
anne sende tv bakiyosun ya sanada oluyomu benim gibi diye soruyo, ne oluyo oglum sana anlat dedim, kafam da bisürü seyler var bi onu düsünüyom bi baska seyi, düsünmek istemiyorum ama kafam cok dolu diyor.
gece 11 disari cikmak istediginde, sordum birimi söylüyo sana disari cik diye dedim, yok ben kendim öyle düsündüm dedi.
o gta san andreas i da öyle hergün oynamiyor, haftada bir iki defa oda yarim saat.
arkadaslariyla msn cok konusuyor, müzik klipi bakiyo yutube dan
nolduysa bu stajda oldu, oglum ne oldu orda biri sana bisemi dedi biseymi gördün diye sordugumda , hayir bise demediler, sadece isle ilgili coook konustular sürekli konustular kafam cok doldu karisti dedi.
heee bide cok dedigi sey hayatim degisti, degisiyor, bunlarida cok söylüyor
allah cok büyük diyor, allahdan kork anne diyor
hastalandigi gün okula gitmis, telde aradigimda ögrenince napiyorsun oglum okulda dedim, cocuklara yardimci oluyorum ders calistiriyorum demisti.
bilgisayardaki tüm gecmislerini silmis malesef, ama korku filimi baksaydi görürdüm cünki pc si oturma odasinda ve bende sürekli yanindayim.

birde coook büyük bir bosluk var icimde diyor

Son düzenleme:
şizofreni hastalıgı birden ortaya cıkmaz..kalıtsaldır ve dogustan gelir.sadece ilaclarla hastalıgının an aza inidirilmesi saglanır..

ya siz bu zamna kadar cocugunuzun davranıslarından sezemediniz yada yanlıs teshis koyuldu.birden ortaya cıkmaz bu durum..ve gecici degildir.eger gercekten sizofrense bununla yasamayı ögrenmesi gerekiyor..tabiki ilaclarınıdıda asla ihmal etmeden..tek yolu bu..

ama anlatııklarınızdan pek sanmıyorum olsun cünkü dedimya birden ortaya cıkmaz sonucta annesisiniz cocugunuzun davranıslarından su zamana kadar anlardınız heralde...

iyi bir doktora götürün

sanırım gercekten sizofren hastasııı..hayali olaylar yasıyor içinde..insanlar görüyor, savasıyor ,konusuyor..vb ve bu zamana kadar farkedilmemiş cocouk..

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun yaaa((hemen en kötüsünü düşünme canım lütfen..birşeyden etkilenmiş olabilir mi acaba?yani seyrettigi bir korku filminden yada sıradışı saçmasapan bir sohbete şahit olmuş olabilir.herşey olur.o yaşlar tam herşeyden etkilenme yaşı.Allahım şifa versin..canım duaların gücüne çok inanan biri olarak ki sizde tabiki inanıyorsunuzdur bol bol dua oku üzerine...sıkıntılarını alır canım.hastanede kalmasını sagla eve gelirse tedavisini olamaz.Allah yardımcın olsun (

Anlatamiyordur belki canim....:1no2:

Sen yinede güvendigin iyi tanidigin bir hocaya okut cocugu....Felak Nas surelerini oku basinin ucunda sonra ona dogru üfle....o uyurken yap....:1hug:

Ilac tedavisinin yani sira bunuda yapin....

katılıyorum valla...felak nas surelerini eksik etmeyin canım...dedigim gibi herşey olabilir.birşey görmüş bişeyden korkmuş olabilir...kesinlikle bi hocayada okut derim.

Kesinlikle staj yaptığı yerde birileri beynini yıkamış çocuğun.
Bilgi alacaklar, onlar özelimiz vs gibi korkuları işle alakalı durumlar bence.
Tüm elektroniklerden kaçınıyor bu da işle alakalı.
%100 stajda bişeyler olmuş.
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda düzelir oğlunuz.

canım oğlunun durumuna çok üzüldüm ve aklıma hemen erzurumda öldürülen çocuk geldi.acaba bu haberden etkilenmiş olabilirmi

haaa şimdi aklıma geldiii

biliyormusunuz dünyaca ünlü bir matemetikci var adını unuttum şimdi..adam sizofren hastasıı aynı zamnda profösör

adamın hayatı filme cekildi.filmin adı AKIL OYUNLARI..cocogunuzun hareketlerinin aynısını adam filmde yapıyordu..sakın bu filmi izleyip etkilenmiss ve onun gibi davranmaya calsııyo olmasınnn

cünkü davranıslarının bire bir kopyasıı..belki izlemiştir filmi dikkat cekmek için taklit ediyodur

aklınızda olsun derim!

ya zaten doktorlar tam olarak görmediler oglumu
zaten aksam götürdüm psiatir konusmus, odasini götürmüsler o günün geceside hic uyuyamadigi icin sakinlestirici verdiler uyudu. öglene dogru kalkti bikac saat sonra biz geldik zaten, doktor ben babasi oglum konustuk normaldi, hatta doktor sordu peki evdeki prizler nolcak artik onlarda korkmuyor dedi. 2 defa sordu doktor intihar etmek geliyormu icinden dedi, hayir dedi. ilac tedavisinede daha baslamamistilar bizden onay almadan baslayamiyorlarmis diye. ciktik iste hastaneden eve gelmeden eczaneye ugradik ilacini aldik. aksam eve geldik küveti doldurdu girdi biraz relax yapicam anne dedi, cikti yemegini yedi, sonra tv bakcanmi dedim bakiim biraz dedi yarim saat sonra kapatti, laptopumu aldi arkadaslariyla konustu msn de. sonra kisa bi süre sonra onuda kapatti öfff sonra yavas yavas yine basladi korkulari , saatler ilerledikce artmaya basladi. anne bana kücüklügümden anlat dedi anlattim , iyi geliyo anne dedi rahatliyorum o seyleri düsünmüyorum dedi. sonra yeter sus basimi agirttin dedi :) ya sen git yatsana uykun geldi diyo
sonra sabah babasi geldi aldi iste biraz kahvalti etmis, bir hapda ozaman vermis babasi, ögleden sonrada yine hastaneye götürdük.
anne nolur ben burda kalmak istemiyorum dedi, bende bakicisina sordum odasini bende görebilirmiyim diye, hepberaber gittik odasina bir yatak masa sandaliye ufak bir dolap musluk ayna var. zaten babasina giderken bisürü özel esyasini almisti yanina ufaklik resimlerini kalemligini beraber calistigimiz bikac ders notlarini almis daha bisürü sey, bakicisi dedi bak daha iyi oldu odan simdi dedi biraz evin gibi oldu özel esyalarinla dedi , evet dedi. isimini adresini dogum tarihini soruyolar hepisini biliyor. odasinda kilitli deyil daha bisürü cocuk var orda ayni yasitta ama iste odasinda cikmasina izin vermiyorlar anne bu yüzden kalmak istemiyorum diyor, kafasini dinlemesi gerekiyormus fazla konusmicak rahatlamasi lazim diyorlar.
anne okula gideyim iyilesirim hemen diyor, plan yapmis bu okul bitince 2 senelik okul var onu yapip mimar olucam diyor.
babasinla 4 bucuk sene önce bosandik, bir sene sonra yeniden evlendim, esimler basta sorunlar yasasalarda simdi cok iyi anlasiyorlar,hatta ben herseye izin vermedigim icin önce ona gidip soruyormus anneme söylede izin versin suraya gidicem, verdigim parayi bitirince ondan ister. dün kaba yapmistim ogluma icmedi denize ver dedi o icsin , paylasimci olmali demi anne dedi.
evimizde esimle ben kesinlik en ufak bir tartismamiz yok, 3 yillik evliyiz birkere bile kavga tartisma olmadi, cok iyi anlasiyoruz. evdeki tek tartisma benim ogluma kizmam ev ödevlerini yapmadin yine, notun neden zayif geldi yine, pc basinda yine cok oturuyon, yine cok fazla para harcadin, pis pasakli odani niye hic toplamiyosun, ben topluyorum 2 saat sonra yine ayni diye cok kiziyordum ogluma

o erzurumda öldürülen cocuktan haberi var, hatta ben dedim cocuk hakerlikle filan ugrasiyormus sonrada götürüp öldürmüsler, cünki gecen hafta bana demisti anne ben hackerlik yapmayi ögrenicem diye, bende demistim oglum iyi bisey deyil yapma öyle seyler dedim acaba bu olaydanmi etkilendi, bide üstüne stajda yasadigi stress, bide ergenlikte olmasi bisürü etkenlerin biraraya gelmesi mi böyle yapti cocugu

akil oyunlari filmini bende izlemisti baya oluyor, ama oglum hic filim izlemez
oglum 13 de eve gelir okuldan, bazen ödevlerini yapar bazen yapmaz, pc basina gecer hemen sonra gencler dernegi diye bi yer var burda 18 yasindan kücük cocuklar icin büyükler giremiyor, hergün oraya giderler arkadaslariyla ama yalniz degiller, baslarinda hep bir ögretmen var, orda billardo baska oyunlar bilgisayar var 3 tane önceden kayit ediyorsun en fazla 1 saat izin veriyorlar pc ye, kizarmis patates su cola da satiliyor ucuza. iste arkadaslariyla orda takiliyo, aksam 8-9 gibi evde oluyor, sonra bizle oturuyo ya yine pc oynar ya tv bakar 11 gibi uyur

Rabbim şifa versin İnşallah...Atlatacak elbette...Siz güçlü olun lütfen...
Ve hergün 161 defa Allahümme ya selam okuyarak üfleyin evladınıza...

tsk ederim canim ama oglum yanimda degilki, önümüzdeki bikac günde göremicem konusamicam etkilenmesin diye izin vermiyorlar durumuna göre , görüsebilicez

geri döndüp baktim da nekadar uzun yazmisim:kedi:

arkadaşım çok geçmiş olsun ...
umarım tüm bu yaşadıkları geçici korku nöbetleridir..

bende o yaşlarda ilgilendiğim (ruh çağırma) saçma sapan şeylerden dolayı bu tip şeyler yaşadım ama çok kısa süreli...etkilenip korkmuştum ve onları görüyordum ve ve kavga ediyordum onların beni çağırdığımı düşünüyordum hatta direk duyuyordum söylemlerini...sürekli aklımdalardı ve gece korku ve endişe ile uykuya dalabiliyordum ,o sıra çocuk aklı ve merakı ile fazla ilgilenir olmuştum ,hatta artık onlarla mücadeleye ve kavgaya girişmiştim ...yalnız kalmaktan ve karanlıktan korkuyordum..kendi kendimi telkin ederek geçti zamanla hepsini çok ta kısa bir zaman didlimiydi zaten ...

acaba diyorum oda oyanadığı bir takım pc oyunlaının içinde mi sanıyor kendini ...o yaşlarda çok ça vakit geçirip, kendini olaya verip ,birebir yaşayıpbir hayal alemi ,hallüssilasyonlara neden de olabilir..fazla zaman harcamak bu tyür şeylerle ve fazla ilgi kafasını yormuş ve beynine hakim olmuş olabilir.... umarım benim yaşadığım kadar geçici ve kısa süreli bir durumdur....sevgilerimle...

ins cabuk atlatir gecici biseydir, belkide beyni cok yoruldu ve bu yüzden böyle tuhaf düsünceler kapildi beyni ona oyun oynuyordur, heee bide dejavü yasiyorum sürekli diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…