• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz duygularim

Ne alaka çeyrek yahu ?
Padişah kızı mı alıyorlar ?
Nerede görülmüş öyle adet.

Yemeğe davet edersiniz usulünce hazırlık yaparsınız çok içli dışlı da olmazsınız olur biter.

Evet bazen kişi kendisine yapılmayanları başkasında görünce özeniyor imreniyor . Bu kötü bşy değil gayet insanca bir duygu. Ama ne yapalım Eşitlik Dünya'nın hiçbir yerinde yok.

Size takılmadi mı o çeyreklerden:olamaz: size takılmadiysa yeni gelinin adeti herhalde

saçmalardann secmelerrr:)) ceyrek ne yaaa:)) olmaz bence tam altin takmalisiniz! ayip olur aman diyim. neden icine atiyosun ki soyle direk bence..bana takilmamisti diye

Yapacak bisey yok icten ice bozulmaniz normal ama kv kime ne isterse onu yapar. Bana gore evlat ayrimciligi yanlis ama esin bunu gormeyip hala yardim yapriz diyorsa ustune...Esinizi biraz uyandirin.

Kv, gorumce isterse hergun ceyrek taksin. Benden bi kurus bile islemez. Yemege gelecek ve ceyrek takacagim :KK70: elti adayina hahahhahah :KK70:
Dugunde takisini verir en en fazla birde ev hediyesi alir kapatirim. Kvnin durumu yoksa her ay ceyrek takmayiversin asla esime yardim ettirmem. Bu kadar saf olmayin yahu
Ya saflık değil ama basiret bağlanması benimki . Zaten öyle dedikleri için davetten de vazgectik. Doğru diyorsunuz isterlerse her gün taksınlar ama keşke benim gözüme bu kadar sokmasalar veya bu kıza bir şey yapmamıştık şimdide beklentimiz olmasın demelerini bekliyor insan. Ama beklentiyle kalıyorum iste

Bence sen kendine gelmişsin . Çeyrek ne alaka . Nerden geliyor kız ve nereye geliyor ? Kendinizi değersiz hissetmek dışında diğer hissettikleriniz gayet normal benve
Ne bileyim ya,yemeğe çağırınca çeyrek takmaliymisiz falan işte. Bu yerden gelmiyor,aynı yerdeyiz

Çeyrek olmuş 300 küsür lira, hem yemeğe davet edip hem çeyrek mi takacakmışsınız?
Doldurmak gibi olmasın ama çok haklısınız. Asıl siz kv laf çarpıtın, benim de düğünüm oldu ailem geldi deyin. Haksızlık karşısında asil-gururlu davranmaya gerek yok.
Öyle tabi,zor durumdayız biliyorlar ama hem davet etmemizi hemde çeyrek takmamizi bekliyorlar,bende daveti toptan iptal ettim

Neresiyse oradan kız almayalım batariz alimallah:deli: eğer elti adayına altın takılıp duracaksa yardım etmeyin. Gerekirse de tepkinizi koyun. Ben içimde tutamazdim sanırım. Çeyrek takmak da ne münasebet ayol sürekli? Bayramda takılır hani neyse de her yemekte ne münasebet?
Yok yanlış anlaşılmasın her yemekte değil ama nisandan beri bayram falan dahil 3_4 kez takıldı,birde bu bayramda takılacak. Onların taktığı beni ilgilendirmiyorda bir de bizden beklemeleri sıkıcı

Sonuna kadar haklısın kıskançlık filan değil benim yasadigm yerdede varmış bu adet ama bnde hiç görmedim kv de kardeşinin gelinine yapacaktı bide benden yardım istedi kp dende altın bütün cazgirligimi cikardim yemeğe çağır ama altın ne alaka bana yapmadın hiç görmedik dedim önce bana yap dedim hele Bi tak o altını başını kuruturum dedim allahtan kp beni çok sever gözde geliniyim doğru söylüyor dedi almadı kv yemege de cagirmadi zaten o gelince b.... tan bi insan çıktı:halay:

Ben olsam açık açık derdim şakayla karışık yani eşinin ailesi ile yalnızken o kızın ismi Ayşe olsun
Valla Ayşe ne şanslı kız bizde bu eve gelin geldik ama her gelişimizde bize çeyrek takan olmadı diye

Hislerinizde haklisiniz bence insan ister istemez icerler bu duruma çeyrek takma sacmaliginida ilk defa duydum ...

Abartıyor olabilir misiniz? yemeğe gelen geline neden çeyrek takılıyor anlayamadım ya da sizden bu talep ediliyor hiçbir yerde duymadım olayınız bence sık görüşüyor ve aralarının iyi olması olsun boşverin ne yaparlarsa yapsınlar siz çağırın çeyrek falan takmayın kıza da boşuna şimdiden bilenmeyin
Abartıyor muyum bilmiyorum ama canımı sıkıyor artık. Kendileri yapsın bahane der geçerim ama bizdendir beklenmesi ve bana hiç yapılmamış olması uzulmeme neden oldu. Dediğim gibi değersiz hissettiriyor,birde benim ailemle uzak olunduğu için hiç görüşmegörüşmediler,ama abimler yanıma gelince bir yemeğe bile davet etmediler. O yüzden kırıldım açıkçası

Yok yanlış anlaşılmasın her yemekte değil ama nisandan beri bayram falan dahil 3_4 kez takıldı,birde bu bayramda takılacak. Onların taktığı beni ilgilendirmiyorda bir de bizden beklemeleri sıkıcı
Verme cnm sende dilin yokmu az aç ağzını okadar simartirlarsa sende böyle sessiz olursan o senide eğer gelince tabi kız nasıl biri bilmiyoruzda kendini bişey sanabilir bukadar ilgiye

yemek sonrasi gönlünüzden kopar bi hediye verirsiniz belki mesela isine yarayacak herhangi bir sey yarim rlma gonul alma misali ama ceyrek nedir yahu. zaten altin almis basini gitmis ocaginiza incir agaci mi dikecekler? bastan bu kadar alistirilmasa iyi mi olur ne? sonu yok bunun çünkü.

Hissettiğin çok normal adaletin olmadığı yerde ancak böyle düşünür insan her anne baba bir değil işte eşit davranamıyor.
Malesef,ya çok kafama takmak istemiyorum ama sağolsunlar her defasında damarıma basıyorlar,ailemde uzakta olunca kötü hissediyorum iste

Verme cnm sende dilin yokmu az aç ağzını okadar simartirlarsa sende böyle sessiz olursan o senide eğer gelince tabi kız nasıl biri bilmiyoruzda kendini bişey sanabilir bukadar ilgiye
Yok canım ben ortamda yokken demişler takın diye ,sonradan duydum ve yemeğe çağırma işinide iptal ettim. Ben sadece duygusal olarak kötü hissettim

yemek sonrasi gönlünüzden kopar bi hediye verirsiniz belki mesela isine yarayacak herhangi bir sey yarim rlma gonul alma misali ama ceyrek nedir yahu. zaten altin almis basini gitmis ocaginiza incir agaci mi dikecekler? bastan bu kadar alistirilmasa iyi mi olur ne? sonu yok bunun çünkü.
Kesinlikle bende sizin gibi düşünmüştüm,eli boş göndermeyegöndermeyecektim zaten,ama böyle emrivakiyle iş yaptirmaya kalkınca ondanda vazgeçtim.

Back
X