Ölümü düşünen bir hamile..

Sizin ne yapıcağınızı bilemem.Ama ben sizin yerinizde olsaydım bu kadar zor bi durumun,hayatın içerisindeyken günahını kabul edip sanırım çocuğu aldırır ve eşimden boşanırdım.Ailenle ilgili sorun zaten eşini sevmemeleri ve birde üzerine hamile kalmanızsa,sanırım eşinizden ayrıldığınız size kapılarını açarlar.Yani ben kimseye böyle yap diyemem,ama muhtemelen benim bu kadar sorunla başa çıkma yöntemim bu olurdu.

Bunları yazacaktim bende. Al darp raporunu git ailenin evine aç davani da . En mantiklisi bu emin ol .

Aileniz eşinizi sevmediği ve kötü giden evlilikte hamile kaldığınız için küsse, sizi sevdikleri için küsler demektir.
Siz işi gerçekten ayrılma noktasına getirirseniz sizi kabul etmeyeceklerini düşünmüyorum. Şiddet gördüğünüzü biliyorlar mı?

Allah yardimcin olsun. Tam 1 hafta once tanidigim bir kiz kendini asmis. Herkes arkasindan perisan oldu. Oncelikle ailene bunu yasatmaya hakkin yok. Ve olum bir kurtulus degil, sadece bir baslangic. Eger biraz inancli bir insansan, kendini olduren kisilerin, karsilasmak zorunda olacaklari gercekleri bilirsin. Silinip, gidip dertlerinden arinacagini dusunuyorsan, hayir degil.

Yanlis evlilik yapan ve bosanan ilk kisi de sen degilsin. Bosanip, cok daha mutlu olacagi insanlarla tanisip kendilerine yeni bir hayat kuran binlerce insan var.

Bir ailen de olmayabilirdi. En azindan senin arkanda bir aile var. Sana kucaklarini acan, seni seven.

Ayrica yasin daha cok genc. Lisans egitimi alan pekcok kisi daha senin yasinda mezun bile olamiyorlar. Gerek egitimin uzunlugu gerekse gec okula baslama vs pekcok sebebi var. Devlet memur olarak 35 yasina kadar aliyor. Ha dersen bolumumden is olanagim AZ, 2 yil acikogretimden adalet okumani tavsiye ederim. Pek cok kisi memur olarak atanabiliyor.

Cocuk konusunda sana birsey soyleyemiyorum. Bu tamamen kendi kararin. Bana kalirsa kotu bir hayat yasayacagina, ve seni daha cok cikmaza surukleyecegine inaniyorsan, aldirmayi dusunebilirsin. Ama cocuguyla da olsa hayatta kimseye eyvallahi olmadan yasayan pekcok genc Anne var.

Suanda depresyonda oldugun dusuncesi olustu bende. Oncelikle bir yardim al. Bir Avukat olarak da sunu soyleyeyim. Darp raporu almalisin en kisa zamanda, o senin en buyuk ispatin. Ayrica bir annenin elinden hicbir hakim bakima muhtac cocugunu alamaz. O cahil kocana selam soyle.

Ailene yalvarsan ben ettim siz etmeyin bundan sonra siz ne derseniz onu yapıcam ama lütfen beni sizsiz bırakmayın destek olun desen ve eşini terk etsen.ama sende burda yazılan herşeye rağmen eşinle kalmaya devam edeceklerden ise nolur kimseyi yorma.çünkü burası hem dayak yiyip hem 2,3 çocuk yapanlarla dolu...ben söliyim eşin çocuk dopduktan sora dahada acımasız olacak.şimdiden çözümünü bulmaya çalış...

Siz kürtaja karar verseniz, bir yolu bulunur bir şekilde eş izni olmadan halletmenin. Doğum yapsanız zaten velayeti hayatta babaya kalmaz. Bu tehditler boş sizde biliyorsunuz, sizin elinizi kolunuzu bağlayan tek şey ailenizle aranizin bozuk olması. Onu da inşallah düzelteceksiniz bir şekilde. Kardeşiniz, ya da araya koyabileceğiniz anne-babanızı yumuşatacak bir aile büyüğünüz var mı? Onlara da danışın. Ailenize bu ilişkiyi bitirmeye kararlı olduğunuzu ve zor durumda olduğunuzu kesin şekilde gösterin. Gurur yapmayın alttan alın ne derlerse. Ailenizle arayı düzeltin gerisi kolay. Kaç aylık hamilesiniz buarada?

Anlatayım.. bu sabah canım yumurta salatası çekti . Önce krep çekmişti. Krep yapalım demiştim. Sonra Ayy yumurta salatası da olsa dedim. Kahvaltıyi o hazırlıyordu mecburen. bulantidan kalkamadigim için yerimden. Bir anda ters ters bakıp sende bi karar ver artık yeter ha dedi. İkisini de yapalım olmazmi dedim. patates Kızartması da yapacakti. İstersen sadece bu ikisi olsun kizartmayla ugrasma dedim. onun için zor olmasın diye. Benimle ters ters konuştu. Çok kırıldım. Zaten canım ne cekse bir bahane. bende doldum o sinirle gerizekalı dedim yatak odasına gittim. Peşimden koşarak geldi bacagima Tokatlar attı. Üstüme çıktı. Cabuk özür dile yoksa butun gün aglarsin bu eve gelmem falan tehditler. Sende beni kırdım diyorum. Özür dile diye bağırıyor. Ona karşı içimde birçok şey gitti bitti. Bundan sonra yeni bi yaşam için yollarimi cizcem. Çünkü ben ölmek yada öldürülmek istemiyorum. Çok gencim yaşamak istiyorum. Benim diğer insanlardan ne farkim varki. .

yalniz degilsin oncelikle sana senden daha yakin Allah var ona sigin bu bi imtihan bol bol dua et sabret hem biz variz bak bizle paylas ama vazgecme bence cok zor bi durum biliyorum Allah yardimcin olsun kuzum bol bol dua edecegim sana ve yawruna nolur kotu seyler dusunme

Böyle bi evliliğe çocuk yap sonra neden niye diye ağla dur...
Daha çok ağlarsın bu kafayla.

Sevgili irem abliyorumki ailen sana kus olsada dayanamaz. Affetmez belki ama sokagada atmaz. Ailenin kahrimi kocanin kahrimi ?ailenden yedigin dayak elalemin attigi dayak kadar koymaz. Darp raporu al ve ailene git. Bu yazdiklarini derdini ailenin karsisina gec ve anlat. Esin senin sinmis halinden destek alarak hayat boyu sana bunu yasatacak belli. Minik yavrum icin basarmak zorundasin. Okumussun bak mutlaka bir isler yapabilirsin. Daha sonra kendine dizen kurabilirsin. Benim annem 28 yasinda ilkokul mezunu ve biri 8 biri 9 yasinda iki cocukla bosanmis bir kadin. Ve suan ben 35 yasindayim bir dusun. O basardiysa sen okumussun birde senmi basarmayacaksin? Once aile destegi sonra sen ayaklarinin uzerinde duracaksin.ve insallah basaracaksin.

Allah yardim etsin. Insallah ferahlik gelir icinize. Burdaki konunuzu okuyan her kisi bunu icinden geciriyodur..size dua ediyodur eminim..
Esiniz bence son kozlarini oynuyor blof yapiyor olabilir. Bosanirsan bende kalir da bilmem ne de. Siz bi dayak meselesni belgelemeye calisin,darp raporu falan ne aliniyorsa alin elinzde dursun. Ya neler neler okuyorz ,haberlerde neler goruyoruz. Kendinize de dikkat edin,cok da gostermeyin adama gercek dusuncelerinizi. Ama bosanmak sanki en iysi gibi de
Aileniz arkanzda olmazsa bu cook zor.olucak. Oncelikle ailenizle aranizi duzeltin. Asla istemiyorlar diye dusunmeyin.Bebeginiz sizle buyusun,ona siz bakin ailenizle. Is bulun,hic aza coga bakmadan bi ise girin. Ilk etapta annenizle konusun durumunuzu,bir iki kere kizsa ucuncusnde dayanamaz bence size..

Ailenle aran bozuk, bir nevi kimsesizsin diye sana bu kadar rahat bir şekilde, korkusuzca zarar verebiliyor. Seni tehdit edebiliyor. Çünkü canın yansa da gideceğin bir yer yok, sığınacağın bir kişi yok bunu çok iyi bildiği için bu kadar gaddar. Allah ıslah etsin ne diyeyim bilemedim gerçektende

Allah yardımcın olsun kardeşim gerçekten çok zor yaşadıkların. Tekrardan söylüyorum ailen 7/24 söylense bile onlarla irtibatını kesme sakın. Kapıdan kovsa bacadan gir. Ailen yanında olsa bunları yapacak yürek olur mu onda. Ailene anlat hamile halimle şiddet görüyorum diye. Ne kadar kızgın olsalar da sana sonuçta etten, kemikten, duyguları olan varlığız hepimiz, bütün insanoğlu. Bu anlattıklarından sonra sana tepkisiz kalmaları mümkün değil. Biz ''el'' denilen insanlar bile üzüldük, keşke elimizden bir şey gelse de yapsak diye düşünürken ailen seni affeder. Sakın onlardan uzak kalma.

İntihar fikrini attım kafamdan.. Bu konuyu açarak çok rahatladım. Beni.anlayabilen insanlar olduğunu gördüm. Yanlız oldugumu sandığımı gördüm. Bütün gün evde oturunca insanın beyni susmuyor ve aklına hersey geliyor. Cevrem de kimsede olmadığı için belki ölümü düşündüm. Bilmiyorum. Psikolojim de bozuk herseyi evde oturmaya da baglamiyorum tabiki.. hayatıma bir yanlış daha eklemiycem.

Ben çok üzüldüm size.Allah başınızdaki o koca musvettesine akıl fikir ve herseyden önemlisi vicdan versin...Bilmiyorum insanlar nasıl bu kadar acımasız oluyor..
Evlilik hayat arkadaşlığı bir nevi birbirine sığınmadır bence.Insan kendine sığınan birine nasıl eziyet edebilir aklım almıyor...Çocuk konusuna ne desem bilemedim ama nolur güçlü olun ailenize anlatın herşeyi ben hata yaptım ama çok pişmanım deyin..Bu adamdan kurtulmak istedigunizi belirtin onlara..Kafa kafaya verip bi çıkış yolu bulunur eminim...
Allah yardımcınız olsun.

dışardan bakıp mantıklı düşünmekte yazmakta kolay..
bebeğini aldır ve boşan .. ömür boyu bu adamla hiçbir bağın kalmasın.. en mantıklı çözüm bu..
Bu kadar gaddar bi yorum okuduguma inanamiyorum... Bosan tamam da bebegi aldir ne demek??? O da can dunyaya gelecegi varsa bu hakki kimse ondan alamaz kmsenin boyle bi hakki yok!!!

Tatlım kımsen yoksa mor catıya gıt nettenarastır 186mıydı 183 muydu aıle kadın cocuk yaslı yardım hattı vardı ara bu kdar ezıyete katlanma kendı ayaklarının ustunde durursun gencecıksın ılla masabası degıl her ışı yaparsın tparlandıkca daha ıyı rahat ısler bulursun cocugunu da alamaz senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…