- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Bunları yazacaktim bende. Al darp raporunu git ailenin evine aç davani da . En mantiklisi bu emin ol .Darp raporu alın ve dönün evinize. Ailene de ki evet hatalıyım yanlış yaptım ve beni affetmeniz için her şeye hazırım. Gidecek kapım yok diye zorunluluktan gelmedim temizliğe gider çocuklarıma yine bakarım ama ben kaybettiğimiz günler telafi etmek, sizle eskisi gibi olmak ve çocuğumu ailemle büyütmek istiyorum. Gerekirse kapıda yatın, yumuşayacaklardır bence. En kötü, mot çatıya giden, valiliğe baş vurun, belediyelere baş vurun. Çok insan var bu şekilde maddi manevi yardım alan. Ama insan gibi yaşayın, değerinizi farkedin..
Kaçarak mı evlendiniz ya da aile onayı olmadan zorlama mı oldu?7 haftalik hamileyim suan
Anlatayım.. bu sabah canım yumurta salatası çekti . Önce krep çekmişti. Krep yapalım demiştim. Sonra Ayy yumurta salatası da olsa dedim. Kahvaltıyi o hazırlıyordu mecburen. bulantidan kalkamadigim için yerimden. Bir anda ters ters bakıp sende bi karar ver artık yeter ha dedi. İkisini de yapalım olmazmi dedim. patates Kızartması da yapacakti. İstersen sadece bu ikisi olsun kizartmayla ugrasma dedim. onun için zor olmasın diye. Benimle ters ters konuştu. Çok kırıldım. Zaten canım ne cekse bir bahane. bende doldum o sinirle gerizekalı dedim yatak odasına gittim. Peşimden koşarak geldi bacagima Tokatlar attı. Üstüme çıktı. Cabuk özür dile yoksa butun gün aglarsin bu eve gelmem falan tehditler. Sende beni kırdım diyorum. Özür dile diye bağırıyor. Ona karşı içimde birçok şey gitti bitti. Bundan sonra yeni bi yaşam için yollarimi cizcem. Çünkü ben ölmek yada öldürülmek istemiyorum. Çok gencim yaşamak istiyorum. Benim diğer insanlardan ne farkim varki. .
Bu kadar gaddar bi yorum okuduguma inanamiyorum... Bosan tamam da bebegi aldir ne demek??? O da can dunyaya gelecegi varsa bu hakki kimse ondan alamaz kmsenin boyle bi hakki yok!!!dışardan bakıp mantıklı düşünmekte yazmakta kolay..
bebeğini aldır ve boşan .. ömür boyu bu adamla hiçbir bağın kalmasın.. en mantıklı çözüm bu..
Bu kadar gaddar bi yorum okuduguma inanamiyorum... Bosan tamam da bebegi aldir ne demek??? O da can dunyaya gelecegi varsa bu hakki kimse ondan alamaz kmsenin boyle bi hakki yok!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?