Ölümü düşünen bir hamile..

kadın sığınma evlerine başvursanız.

Her evlilikte olur Başlarda . Şiddet kötü birşey ama bizim toplumumuz da böle. Bi nevi gelenek görenekler. Hangimiz Şiddete maruz kalmıyoruz ki. Sözlü yapılanı kimse şiddetten saymadığı için eminim ki tepkiler yapacaktır. Ama öle oturup sineye çekiyoruz. Bol bol dua et . Allah a sığın . Karnındaki en büyük nimetlerden. Kaç kişi hamile kalabilmek için neler yapmaya hazır. Biraz daha Yapıcı olmaya çalışsan eşine karşı eminim ki yavrunuzda Dünya'ya gelince eski aşık olduğunuz adam geri gelecektir .

Şaka yapıyorsunuz değil mi?
Kameralar nerede?

Canim benim lutfen uzulme allah buyuk haklisin zor bir durum ama buda senin kaderin onune gecemezsin ki suan emoati kurdum ama omadi dusnemedim bile senin isin gercekten cok zor canim bnm yaaa gercekten yardim etmek isyiyorum ama ne yapmam lazim suan onuda bilmiyorum .s.s.s.s

Yoruma yorum yapmamaya çalışırım ama buna dayanamadım.

Eşine yapıcı olsun ve bebeği dünyaya getirsin ardından aşık olduğu adam geri gelsin, bu bakış açısı fazla masalsı.

Konu sahibini sahipsiz ve hor görüyor eşi, şiddet uyguluyor yani ortada diş macunu ortadan sıkıldı diye küsen bir çift yok.

Bu hikaye çocuğun da şiddet tablosuna eklenmesi ve kuvvetle muhtemel kadın cinayetiyle sonuçlanıyor günümüzde, eski ataerkil kafa yapısıyla evliliğin ilk günlerinde kök söktürüp sonra süt dökmüş kediye dönen adamları göremiyoruz artık, üçüncü sayfalar onların ahlâken çökmüş, kanun boşluklarından yüz bulmuş torunlarıyla dolu.

Ve konu sahibi...

Tüm yorumları ve vardığınız sonucu okumadım ama kararınız ne olursa olsun, gitseniz de kalsanız da ailenizle aranızı düzeltin.

Çünkü hem maddi güvence hem de aile desteğinden mahrum bir kadın için fazlasıyla zor bir ülkede yaşıyoruz.

Katiliyorum sana cnm bnm

Yorumlarınıza büyük ölçüde Katılıyorum. Ailesiyle aranızı düzeltin demişsiniz. Diyelim düzeldi . Aileler de benim yorumuma benzer tavsiyelerde bulunmayacak mi.haa 2. Bi şık daha var kızlarına sahip çıkacaklar güya.yuva yıkılacak . Ekonomik özgürlüğü olmayan bi kadın o evde de horlanmıyacak mi ailenin istemediği biri ile evlenmişse özellikle. Başa kakmaları duyar gibiyim

Canım benim hiç bi aile evladını atmaz çocuğunu aldırma ölmeyi istediğini ailenle Paylaş zaten kiyamazlar affeder ler bence simdi sideet uyguluyor sa emin ol ki coxuk olduktan sonra daha beter oluyolar

Benim ailem hamileyken bile beni döven bir adam için asla sizin tavsiyelerinizde bulunmaz.

Herkes dayak yiyip sineye çekmiyor bu hayatta.
Resmen hamileyken bile ye dayağını otur diyorsunuz.

Hangimiz şiddet görmüyoruz diyorsunuz, 26 yaşındayım, babam bile bir fiske vurmamışken elin adamının dayağına niye katlanayım?

Bir de avukatmışsınız, yazık. Umarım boşanma avukatı değilsinizdir. Sizin gibi "kocandır yapar, dön evine" diyenler yüzünden kadınlar ölüyor bu ülkede.

Nasıl yani ya?
En başından beri size şiddet uygulayan bir adamdan neden boşanmıyorsunuz ve üstüne üstlük bir de çocuk yapıyorsunuz?
Hayret bir şey ya bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi?

Canim okudum ve cok uzdum hem hamile olup hemde asik olduugun bit adamdan bunlari gormek cok aci nasil kiyabilir sana ve yavruna vurmya anlamiyorumbence kendini uipraktma aglayip aglayip cocugunu aldirmayi dusunme bosancksan ayrilcaksan ayril cnm ama senin yapman tek gereken swy ailenle gidip konusmak ozur dlmek hata yaptim demek emin ol seni anlarlar suan piskolojin cok bozuk aileden de arkadn da degil iyice yanliz kalmissin bence kesin ailenle konus emin ol daha iyi olucaksin rabbim yardimcin olsunn....

O el bir kez kalkti mi bir daha kalkar. Ki adam siddete de devam ediyor. Giderek de dozu ve sikligi artar. O yuzden bundan sonra bir daha yaptiginda bir hastaneye gidip darp raporu almaniz sart. Boylece elinizde delil de olur. ikincisi ailenize gidip yasadiklarinizi anlatmaniz gerekiyor. Onlar anne ve baba. Sokaga atmazlar. Simdi kizsalar da evlatlarina anne ve baba destektir daima. Bebegini sagsalim kucagina aldiginda da ise girersin. Buadamdan da bosanman gerekiyor. Anne ve babanin evine dondugunde elinde darp raporinla da bosanmak icin basvurursun.
Olumu dusunme. Her yagmurun arkasindan gunes dogar merak etme. Guzel gunler de gelecek ancak oncelikle bu adamdan kurtulman gerek. Seni cok pasif gorup pistirmaya calisiyor. Duzelmez bu adam. O yuzden onu kendi coplugune birakmalisin yani kendine yeni bir hayat kurmalisin. Arkana bile bakmadan. Ailen seni anlayacaktir.

O çocuk böyle bir aile ortamında büyüyüp psikopat olacağına alınması bile daha iyi çünkü bir çocuğun daha hayatını karartmaya hakkınız yok.Sonra o çocuk "keşke doğmasaydım" diye düşünüyor zaten.Ama Madem olmuş canı veren alır,benim vicdanıma da ağır gelirdi.Çocuğumu asla o evde doğurmaz,o adama dava açıp kendime çocuğumla ayrı bir hayat kurardım.İmkanım yok diye birşey yok, yapan yapıyor,gerekirse sığınma evinde kalıyor,temizliğe gidiyor evladı için..sizde eğer doğuracaksanız bir anne olduğunuzu unutmayın ve o koltukta ağlamayı burakıp,evladınız ve kendiniz i in birşeyler yapın.Ha yok yapmam diyorsanız , o psikopat babaya ve iğrenç evliliğe doğmasın o çocuk daha iyi..seçenekler belli

Ya kusura bakmayın ama merak ediyorum sizi ne gibi bahanelerle dövüyor ? Yani bi insan hamile karısını ne için döver ki ? Ne yapıyor size. Tokat mi atıyor, morluk oluşuyor mu, yaralıyor mu sizi ? Darp raporu alırsanız velayet davasında bunu da kullanabilirsiniz.. merakımı mazur görün, cevaplamak istemezseniz anlarım..

Can'ım allah yardımcın olsun devamlı allah de Allah'dan yardım iste aç elini ona yalvar kul sadece vesiledir.sonra annen ile konuş bir anne mümkün değil evladını atamaz,akıllı ol ölüm sadece allahtan gelir hem senin canın hem bebeğinin canı kıyma,ailen de kabul etmezse kadın sığınma evleri var onlar bakar devlet kadının yanında,o kocanda rabbim islah etsin,bak inşirah duası var hep onu oku mutlaka bir kapı açar sana allah

Aman Allah ım, çıldırdınız mı ??

esin insan degilmis ulan senin cocugunu tasiyor nasil kiyabiliyosun hastaneden darp raporu al ve hemen mahkemeye bosanma davasi ac annenle babanla baris anne ve babalar asla evladini silemez bosan ya iste seven adam hatununa vuramazz annenler barismazsa calis bi ise gir kendine yet iste bebeginide dogur cok zor hayat sartlari ama yaparsin calis ve kendine guven en azindan bebek dogasiya annenlerde yardim eder ins. bebegim dogasiya yardim edin de yalvar ya anne baba diyince gururu birakacaksin bazen Allah yardimcin olsun

Allah yardımcınız olsun. O adama daha fazla katlanmayın. Ailemde konuşmuyor dediniz. Kadın sığınma evleri var. Arayın halinizi belirtin. Gelip alsınlar sizi. Çocuk o şiddetin içinde büyümesin. Ölümü asla düşünmeyin. Günaha girmeyin. Allah bi kapıyı kapar diğer kapıyı açar. Derdi veren Allah ım dermanıda verir. Canı veren Allah. Yalnız O alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…