Ölümü düşünen bir hamile..

Bu nasıl bir yorum ya. Böyle düşünenler yüzünden kadınlar ölüyor.

tatlım tehditlerni telefona kaydet boşan ve ailene anlat durumu alsınlar seni...sen onların çocuğusun kıyamazlar bu adamı dk çekme

Herzaman ki gibi bdv Kadınları işbaşında. Bebeği aldır, boşan vs vs. Belli ki konu sahibi iyi Şeyler duymak istiyor. Ailesi Arkadaşı yok ona dert ortağı olacak , teselli verecek .

Tehditlerine aldırmayın. Korkutmak için gitmeyesiniz diye yapıyor. Çocuğu alamaz. Biran önce kadın sığınma evini arayın oraya sığının. İşde buluyorlarmış. Çocuğunuz doğana kadar parada biriktirirsiniz. Şehir bile değiştirin. Sizi asla bulamaz. Sizi hastaneyede götürürler darp raporuda alırsınız. Sonrası boşanma davası ilk celsede biter. Lütfen daha fazla kalmayın o evde. Kimseyede güvenmeyin.

Herzaman ki gibi bdv Kadınları işbaşında. Bebeği aldır, boşan vs vs. Belli ki konu sahibi iyi Şeyler duymak istiyor. Ailesi Arkadaşı yok ona dert ortağı olacak , teselli verecek .
İyi şeylerden kastınız

ye köteği otur aşağı
Kan kusup kızılcık şerbeti içtim de
Kol kırılır yen içinde kalır

Gibi şeyler mi?

konu Sahibi arkadasim kadin siginma evini arastiriniz peki hangi bölüm mezunusunuz hiç mi is imkanı olamaz

bana kalirsa sevmediginiz ve siddet gordugunuz bir adamla ayni hayati paylasmak buyuk bir hata. o adamdan cocuk yapmak ise cok daha buyuk bir hata. yasiniz henuz cok genc -yasitiz da-, sizin yerinizde olsam cocugu aldirir, ailemin yanina donerdim. imkanlar mevcutsa da universite sinavlarina hazirlanir ya da uygun bir is bulmaya calisirdim. hicbir sey icin gec degil.

allah yardımcınız olsun
hayat kımısıne daha zor ... ınsallah hersey duzelır tum kalbımle diliyorum.

Allah yardimcin olsun oncelikle ama sen olumu dusunurken Rabbim bir umut vermiş sana. Demek ki yasayacagin gunler var gorecegin guzellikler var. Önce içini umtlarla yesert gucunu topla ve ne yapman gerekli iyice olc tart dusun.

Benim de onerim birkac arkadasin dedigi gibi ne olursa olsun ailene siginman. Git bence de kendini affettirmenin yolunu bul.

El insanindan kendi ailen bin kat iyidir ki eninde sonunda affedeceklerdir. Böyle arkanda kimsenin olmadigini düşünüp sana bunlari yasatan biriyle devam edemezsin hicbir şekilde. Herseyden once bu, o bebege haksizlik olur dusunsene hepsi bir umutla doguyor ve bizler ne verebilirsek o kadariyla yetiniyorlar yani bunu onun icin yap annesi. O geldikten sonra emin ol cok güçlü hissedeceksin kendini.

Ama bunun icin once senin o bulundugun yerden kurtulman lazim gidecegin kapi da ailenin kapisidir. Kapilarinda yat agla gerekirse gitme affedeceklerdir eminim. Ne olur kurtar kendini o adamdan.

Sırf sana yorum yapmak için üye oldum.
Hayat çok kısa ve sen mutsuzsun.
Çocuk çok büyük bir hata.
Tek başına anne olabilşrsin tabikide ama o çocuk istermi bu yaşamı.
Sana şöyle bir örnek vereyim.
Okullarda(okulöncesi)aile katılımı diye bi etkinlik var. Malesef.
Bu etkinliğe katılmazsan çocuk çok üzülüyo orda anne baba ayrı çocuklarda var.anne katılsa babasıyla geleni kıskanıyo baba katılsa anneyle gelenleri kıskanıyo yavrucaklar.
Haklılar bu hayatı o masum çocuklar seçmediki.
En basiti buydu.
Benim içim acıyo o çocukları gördükce.
Okulların bu aile etkinliklerine çok kızıyorum ailesi vefat etmiş yada boşanmış çocukların boyunları bükük kalıyo.
Çocuğu aldır aldırma diyemem.
Çocuk okula başladığı zaman tek anne olmak herşeyden zor toplum acımasız...

Bu akşam haberlerde izledim, eşi ve eşinin ailesi tarafından şiddete maruz kalan bir kadın,
şiddetin resimlerini sosyal medyada paylaşıyor, ve sonra intihar ediyor..
Allahım nereye gidiyoruz toplum olarak? Çok kötü bir durumdayız..
Rabbim size YAR VE YARDIMCI olsun...
Ölümü atın aklınızdan, canınızda BİR CAN DAHA VAR...
Ailenizle bağlarınızı güçlendirmeye bakın..
Emin olun ne kadar aşık olursanız olun, kimse ama kimse
insanın AİLESİ GİBİ OLMUYO...

Senin için hayırlı olduğundan emin olduğum bir şey var.
Durumunu tüm detayları ile ailenle paylaşman..

Hakkında hayırlısı olsun ve kalbine huzur dolsun dilerim.

Hayattan vazgeçmek bir çözüm değil.
Lütfen ailene git, yalvar gerekirse.

Evlat her şeyden önde gelir, bu yükü tek başına sırtlama.

Manyak, psikopat, kıymet bilmez bir adamdan dayak yiyip, hakaret işitip yıllarımı heba edeceğime anne babamın lafını çekerim daha iyi..
Anne babandan yardım iste. Çocuğunu aldır diyemem. Doğduktan sonra çalışır bakarsın çocuğuna.

Ailen sana küs cunku seni seviyorlar. Esinle evlenmeni istememisler küsmüsler ama yine kiyamazlar sana. Simdi de üstüne bebek yaptin diye küsler ama yine kiyamazlar.. bence ailenin sözünden cikma birdaha ve onlarla görüs konus onlara sigin. Senin icin en iyisini onlar bilir ne derlerse yap. Cunku akilli bir anne baban var sanirim.. sonucta esini sevmemekle haklilar bebek yapmana da bu durumda kizmislar yani mantikli düsünüyorlar.. en iyi akili onlar sana verir sanirim.

ya canım bu kadar karamsar olma bak suanda etrafında kimse yok ama yarın birgün bebeğin olucak o minicik elleriyle sana öyle sıkı sarılıcakki sen hayata 2 kat bağlanıcaksın..bende öyleydim hep dua ediyordum dogumda ölsem oda bende kurtulsak bu hayata onu nasıl getirdim diye ama yüzünü bir gör bak iyikide geldin canım arkadasım iyikide geldin canımın parcası diceksin

Kendi ailenle barışma için ne gerekiyorsa yapıyorsun. Aynı zamanda 183u arıyorsun. Bize ne yazdıysan telefonda da anlatıyorsun. Hatta gidebiliyorsan aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne yada kaymakamlığa gidiyorsun.

Sadece telefonu da araman yeterli.

Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…